yaranamiyorummm biktim:((((

merhaba her keze. Sorunum esim ve gorumcem. ne kadar iyilik yapsam da onlara karsi anlayisli olsam da yaranamiyorum. geçenlerde gorumcemin kizinin doğum günü vardi. Benim gorümce pek becerikli değil. pasta borek yemek çörek akliniza ne gelirse hazirladim. evinde misafir için doğru dürüst tabak bardaği yok evimden verdim. Misafirlerini ağırlamaktan tutun her bir şeyini yapdim ama yine kotu oldum eşime göre.Neymiş efendim neden insanlarla mühabbet etdinş ben kendimi hirpaliyorum. Çalişiyorum şimdi eve gitip dinlenmek yerine gorumcenin kizina ders çaliştiriyorum hafta sonlari da bizde kalmaya geliyorlar. artik dayanamiyorum. Nasil son vere bilirim bu duruma? teşekkür beklemiyorum zaten ama hiç olmassa saygi duysunlar. ben nasil duvar öre bilirim lütfen akıl verin
Bu kadarını neden yapıyorsunuz, boreğine, çöreğine, misafire varana kadar yapıyorsanız yaranamazsınız çünkü zamanla daha fazlasını ister hale gelirler.

Herşeyi geçtim de eşinin saygıda kusur edersen boşarım seni lafına takıldım bu ne yaaa allah aşkına ne cevap verdin bu lafa ben olsam eşimi parçalamıştım kaldı ki hiçbir eş böyle bir lafı haketmez o kim ki beni boşanmayla tehdit edecek boşarsan n boşa s***git yani senin ailen ne ki önlerinde el pençe divan duracam saygı karşılıklıdır çok sinir oldum eşine senin görümcenden önce halletmen gereken mevzu eşin galiba sen eşine resti çeksen zaten diger taraf bu kadar yüklenemez sana lütfen kendini daha fazla ezdirme sen güçlü ol ki karşındaki seni sindiremeyecegini anlasın

Ohooooo sen neler yapmissin boyle.yazik etmissin kendine.ne hirpaliyosun kendini bukadar.onlar ne yapiyolar senin icin.tamam yardim etmek iyidir de sen abartmissin.gerek yok bukadar.bencede arana mesafe koy.bukadar iyi olma kaybedersin iste boyle.

Kızı var görümcenizin ve evde misafir için tabağı bardağı yok, hiç bir iş bilmez öyle mi. Bence kendinizi fazla övmüşsünüz. Yok onu yaptım bunu yaptım o bir şey bilmez etmez. Neden bilmesin evladı var bu insanın hiç mi misafir gitmiyor evine. Eşin neden kızdı onu da anlamadım ya neyse neden sen ders çalıştırı yorsun babası filan yok mu bu çocuğun ayrıca eşiniz size kızıyorsa görümcenizin suçu ne sizi karşı kötü davranışları mı var anlayamadım yapma o zaman eşin mi istedi yap bunları diye misafir çağırıyorsa kendi yapsın siz neden karışıyorsunuz yaranmaya çalışmayın.

Tanıdığım birini hatırlattın bana.
Benim yanımda o şöyle ona şunu yaptım bunu yaptım çok sinir etti beni, şöyle davrandı
Sonra o kişinin yanına gidince canım balım arkadaşım sırdaşım.
Başka birisini kötüler bana ama onunla aynı ortamda oturalım o kişi ay öylesine börek canım istedi dese gider açar.
Ama herkeste lafını söyler ezer onu ama o karşılığını veremez ben bu tiplere HERKES BENİ ÇOK SEVSİN tipi diyorum.
Seni kullanan görümcene gidip neler yapmışsın ne bekliyorsun başını okşayıp afferin sana çok iyisin diyeceğinimi.
Senden daha fazlasını bekleyecekler.
Kavga sevmiyorum diyorsun sana kimse git kavga et demiyor canının istemediklerini yapma sen köle değilsin.
Hür iradenle istemediğin bir şeyi yapma. Bunun aksi kölelik oluyor.
Eşine şunu şunu yapmıcam deme göze batmadan yapma kaçamak cevap ver
Eşinle aran bunun yüzünden bozulacaksa zaten ortada sevgi evlilik yokmuş.
Bütün hayatın boyunca bu şekilde ve daha fazlasını yaparak geçer dur demezsen.

merhaba her keze. Sorunum esim ve gorumcem. ne kadar iyilik yapsam da onlara karsi anlayisli olsam da yaranamiyorum. geçenlerde gorumcemin kizinin doğum günü vardi. Benim gorümce pek becerikli değil. pasta borek yemek çörek akliniza ne gelirse hazirladim. evinde misafir için doğru dürüst tabak bardaği yok evimden verdim. Misafirlerini ağırlamaktan tutun her bir şeyini yapdim ama yine kotu oldum eşime göre.Neymiş efendim neden insanlarla mühabbet etdinş ben kendimi hirpaliyorum. Çalişiyorum şimdi eve gitip dinlenmek yerine gorumcenin kizina ders çaliştiriyorum hafta sonlari da bizde kalmaya geliyorlar. artik dayanamiyorum. Nasil son vere bilirim bu duruma? teşekkür beklemiyorum zaten ama hiç olmassa saygi duysunlar. ben nasil duvar öre bilirim lütfen akıl verin

pess diyorum ya birde size kalmaya mı geliyorlar...canım biraz uzaklaş mesafe koy o ne öyle yaaa.... :KK20:

deger gördüğün kadar değer vererek,kendini enayi gibi kullandırmayarak işe başla

Sen kendine ne eziyet etmişsin be bacım..
Nankörler için kılını bile kıpırdatmayacaksın..

evet agir oluyor bir az ama
konu sahibi, sen yanlış anlam.senin konunda sana hak verdim.çalışan bir bayansın.kendine,evine ve eşine zaman ayırman lazım.ama burada da iş sende bitiyor.kendini biraz geri çek.ders çalıştırma konusunda bir şey diyemiyeceğim.küçük bir çocuğa yardımcı oluyorsun.boş vakitlerinde,1-2 saat çalıştırabilirsin.ama börek,çörek yapman gerekmiyor.özel bir günde 1 çeşit yaparak yardımcı olabilirisin ama,..

esimle konuşmayi denedim ve cevabinda ışı yapıb başima kakma dedi.butun gun evde olsam yine neyse. qitmediyim zamanlarda da evi ariyo işimden ediyo tamam abla sonra konuşuruz diyorum duymuyo sanki .

adam hakli canim. Yapiyosan esinin kardesine yapiyosun, ki esine yapsan bile basina kakmaman lazim. Yapman gereken sey tepkini gorumcene koymak. Koyamam uygun deyil diyorsan akillica kendini cekiceksin, kocana da su an dogru duzgun bir sey soylemiyeceksin. Ilerde yillar gecince herkes kivamina geliyor, esin sana bir laf soylemeye kalkarsa o zaman bahsedebilirsin fedakarliklarindan, ve ustaca uste cikarsin, gikini cikaramaz o zaman iste.

Su an esine bunlari soylemen sadece kavga cikarir. Sen yavas yavas kendini cek. Gorumcene de hizmet etmezsen dogru duzgun hafta sonu, evine gelip kalip durmaz.

Esi yok mu gorumcenin ?

Niye yaranmak gibi bir derdin var.Sen onların etrafında dönünce mi saygı duyulacaksın.Öyle bir saygı mı senin beklediğin.Umursama bak nasıl kıymete binersin.

muhattap olma, cok fazla taviz verme gerektiginde cevaplarini ver sonra goreceksin senden iyi kimse olmaz.

Ilk once herseyi yerinde ve seviyeli birsekilde yapmalisin bu hayatta kendini parcalayarak kimseyi memnun edemezsin etmemelisinde zaten bosver hayati kendin icin yasa kimseye biseyleri kanitlamaya calisma seviyeli ol ama gulumse herkez herseyi soylememeli buna esinde dahil...

Back
X