• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaratandan ümidi kesmek :(

Sizi çok iyi anlıyorum, isyanınızın yürekten olmadığını,sadece yaşadıklarınızın çaresizlik ve acıdan dolayı böyle yansıdığını düşünüyorum.. İnsanlar bazen dayanabileceklerinin sınırında olduğunu zannettiği anlar oluyor, ama biliyor musunuz şaşırtıcı olsa da dayanıyorsunuz.. Kendinizi en güçsüz hissettiğiniz an belki de en güçlü olduğunuz andır; isyan ettiğiniz Allah size o gücü veriyor siz anlamadan.. Şu an siz çaresizlikten farkına varamadığınız gücünüzle hayata tutunuyorsunuz bence.. Üstünüzden bu karamsarlığı ve teslimiyeti atmakla başlarsanız belki her şey daha kolay olur sizin için...

Sabrımın fazlaca sınandığı ve imtihanımın kendimce kendime ağır geldiği, çok ağır geldiği şu dönemlerde, sadece sabır ve Duâ diyebiliyorum size..
Bazen bizim elimizde olmadan her şey rayından çıkabiliyor, bazen kızabiliyoruz insanlara, sonra dönüp Rabbime diyoruz bende varım Allahım bana da hayırlı bir kapı aç diye sızlanıyoruz..
Ama sabretmekte güzel biliyor Musun, inanıyorum ki sabrın sonu selamettir. Ve buna inanmak benim dayanma gücümü artırıyor..
Rabbim dert veriyorsa seni unutmadığı anlamına gelir.. o yüzden bazen derdine bile şükretmeli insan, çünkü Yaradan yanında..

Rabbim sabrını artırsın, derdine derman versin, yüreğine ferahlık versin inşallah..
Kendini bırakma olur mu?
Her şey çok güzel olacak..

Allah kimseyi cocuguyla sinamasa keske
En zoru o , biz ne desek boş
Haklisiniz insanin zaman zaman isyan edesi geliyor

Ama kimseyle kiyaslamayin hayatinizi , inanin neler neler yasiyor insanlar

Aileniz yok mu size destek olabilecek?

Back
X