Yaratıcı fikirler gerekli hanımlar

belladan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
21
3
286
İzmir
Herkese merhaba, eşimin bu hafta sonu kendi memleketinde bir iş görüşmesi var. Ben bu iş görüşmesine gitmesini istemiyorum. Arayan danışmanlık firmasına mail atmak istiyorum. Yada görüşmeye çağıran kişiyi arayacağım ama ne demeliyim? Bu görüşme olmamalı yada olumsuz olmalı. Ben taşınmak istemiyorum. Eğer görüşme olumlu olursa eşimin memleketine taşınmamız gerekecek. Lütfen bir fikir verin...Bu arada ben çalışıyorum işim de gayet iyi.

Neden gizli iş yapıyorsunuz? Çok ayıp, eşinizi düşüreceğiniz durumu düşünün önce.
Ve düzgünce eşinizle konuşun, istemiyorum deyip bir orta yol bulun.
Ama merak ettim iş yerini arayıp ne diyeceksiniz de onlar da eşinizi işe almayacak?

utanmayacak mısınız milleti aramaya?
eşim benim fikirlerimi önemsemiyor yardım edin mi diyeceksiniz?
eşinizi düşüreceğiniz durum cabası. totosuyla güldürürsünüz milleti kendinize..
eşinizle konuşun iş ve şehir değiştirmek istemediğinizi söyleyin.

Neden esinin arkasindan is cevirmeye kalkiyorsun ki? Esin aynisini sende yapsa bosaniyorum diye konu acarsin..
otur esinle konus

Arayıp konuşacağınız kişiyle eşiniz yüz yüze gelecek. Allah aşkına rezil etmeyin adamı. İş hayatı böyle amatörlük kaldırmaz.

Karı koca değil misiniz? Böyle önemli bir şşeyi kendi aranızda konuşamayacak mısınız?

Ne kadar yakışıksız bir düşünce ve düşünce aşamasında kalmalı.Eşinin memleketiymiş birde..Böyle birşeyi benim eşim bana yapsa onu affetmem çözüm bu olmamalı sahibi degilsiniz eşisiniz bunu unutmadan yeni bir çözüm üretmenizi öneririm.

Ay yok daha neler.. Gidin eşinizle açık açık konuşun bu ne yahu böyle. Eşinize saygınız yok mu nasıl yaparsınız böyle bi şeyi?

İş görüşmesinde kesin işe alınacak diye bi durum mu var ? Bence eşinizin arkasından iş çevirmek yerine konuşup anlaşabilirsiniz,gizli iş yapmanız hiç hoş olmaz. Kendinizi eşinizin yerine koyup birde öyle düşünün size yapılsa hoş olur mu ?

Yok artık daha neler ya ayıp ayıp bu düşünceniz hiç hoş değil

Komikmisiniz siz ya.oturun bi mantıklı düşünün.bosanma sebebi valla

En basit yol olan ‘duygularınızı eşinizle paylaşmak’ niye bir seçenek değil sizin için?

Eşim arkamdan iş çevirse kesinlikle boşanma sebebidir. Eşine güvenemeyecekse evli kalmasın zaten. Yazık adama. Niyetiniz çok çirkin

Sanırım eşiniz kesinlikle kendi memleketine taşınmak istiyor. Siz de son çare olarak böyle bir yol düşündünüz. Ancak yanlış olur böyle birşey. Hele de eşinizin kulağına gittiğinde nasıl karşılayacak. Bazen istemediğimiz şeylerde hayır vardır sonra anlarız.

Ne kadar kotusunuz..
Kendi egonuz isteginiz icin adami ne hale dusureceksiniz.

Kocam arsizdir mi?hırsızdir mi?diyeceksiniz Allah aşkına!
Bunun daha düzgün bir yolu yok mu?
İletişim kurabilmek bu kadar zorsa neden evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…