Yardiiiiimmmmmmm lutfeeeennn

valienttee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
75
1
1
28
4 Ağustos regl oldum fakat 15'i yumurtlama günümdü 28'inde kan testi yaptım negatifti geç dollenme olma ihtimali olabilir mi başına daha önce böyle bir şey gelen var mı varsa lütfen yardım edebilir mi

insallah vardir canim biraz erken yapmis olabilirsin guzel.haberler ver bize💖
Doktor rahim kalınlaşması olduğunu söyledi şimdi Beta hcg verdim sonuç bekliyorum inşallah vardır dua edin çok istiyorum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🩷🙏🏻

insallah vardir canim biraz erken yapmis olabilirsin guzel.haberler ver bize💖
Bugün hastaneye gittim kanda negatif çıktı fakat doktorum rahim kalınlaşmam olduğunu söyledi geç döllenme olabilirmiş akşam da evde kaset testi yaptım çok silik çıktı

Eklentiler

• 1000049282.webp
    1000049282.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 37
İnşallah vardır canım ama kana görünmeyen hormon idrar da nasıl çıkacak ki. Test yanıltıyor olabilir. Markası nedir?

Amin inşallah öncelikle şuan 8 yaşında bir oğlum var ikinci gebeliğim boştu kendi düştü üçüncü de 6 haftada gelişimi durdu 9+2'de kalbi durdu kürtaj oldum
Maşallah Allah bağışlasın. Benimde 1.5 yaşında oğlum var bende aslında ikinci bir çocuk düşünüyorum ama çok zor hamile kaldım oğluma tekrar olurmu endişeliyim

Bu marka burada çok kadını yanılttı. Laboquick awox gibi markalarla tekrartest yapmanizi tavsiye ederim. Yaşadıklarınız benim de basimdan gecti hatta 9 ağustosta kalbi durdu bebeğimin kayb ettim bende umutla yeniden olmasını deli gibi istiyorum. Ama umutlanip hüsrana uğramanizi istemem. İnşallah mucizen seninledir 🤲

Bu marka burada çok kadını yanılttı. Laboquick awox gibi markalarla tekrartest yapmanizi tavsiye ederim. Yaşadıklarınız benim de basimdan gecti hatta 9 ağustosta kalbi durdu bebeğimin kayb ettim bende umutla yeniden olmasını deli gibi istiyorum. Ama umutlanip hüsrana uğramanizi istemem. İnşallah mucizen seninledir 🤲
Amin inşallah yarın tekrar bir test alacağım 2 gün sonra bir daha bakacağım umarım vardır çok istiyorum Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın o kadar kötü bir durum ki

Back
X