- 18 Haziran 2025
- 103
- 19
- 13
- 28
- Konu Sahibi valienttee
Amin inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınHadı bakalım hayırlısı canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınHadı bakalım hayırlısı canim
AminnAmin inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Freely demi yaptiklarin fortesti sabah yapcianAynısı aynı testten 3 tane yaptım hep aynı çıktı
Evet canım bakalım ne çıkacak üç tane freely yaptım silik çıktıFreely demi yaptiklarin fortesti sabah yapcian
Bence yüzde 90 var çünkü yalancı pozitif de renk gri daha soluk oluyor canım. Seninki baya pembe henüz yeni o yüzden geç döllenme olmuş önceki gebeliğim de benim de bu kadardı. Yalancı pozitif olsa daha farklı olur rengi. Bende bebeyim bat 2 Eylül'dü kan pozitif geldi henüz doktora gitmedim Allah nasip ederse bebeklerimizi mayıs da kucağımıza alırız inşallahAmin inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Freely demi yaptiklarin fortesti sabah yapcian
Ayy inşallah bundan önce iki düşüğüm oldu çok korkuyorumBence yüzde 90 var çünkü yalancı pozitif de renk gri daha soluk oluyor canım. Seninki baya pembe henüz yeni o yüzden geç döllenme olmuş önceki gebeliğim de benim de bu kadardı. Yalancı pozitif olsa daha farklı olur rengi. Bende bebeyim bat 2 Eylül'dü kan pozitif geldi henüz doktora gitmedim Allah nasip ederse bebeklerimizi mayıs da kucağımıza alırız inşallah❤
Bunlarda yaptım böyle çıktı çok heyecanlıyım sabah tekrar yapacamBence yüzde 90 var çünkü yalancı pozitif de renk gri daha soluk oluyor canım. Seninki baya pembe henüz yeni o yüzden geç döllenme olmuş önceki gebeliğim de benim de bu kadardı. Yalancı pozitif olsa daha farklı olur rengi. Bende bebeyim bat 2 Eylül'dü kan pozitif geldi henüz doktora gitmedim Allah nasip ederse bebeklerimizi mayıs da kucağımıza alırız inşallah❤
Bence içini rahat tut ama insan yinede endişeleniyor ben de önceki ikizlerimi 6 aylıkkennmalesef ölü doğumnyaptım yaşayan bir kızım var elhamdülillah 4 yaşında şimdi Rabbim tekrar nasip etti ama acaba kimyasal mı dış gebelik mi? Boş gebelik mi ? İnsan düşünmeden edemiyor. İnşallah Rabbim isteyen herkese versin. Kan ver canım güzel haberlerini bekliorum iyi düşün iyi olsun inşallahAyy inşallah bundan önce iki düşüğüm oldu çok korkuyorum
Amin inşallah başınız sağolsun çok üzüldümBence içini rahat tut ama insan yinede endişeleniyor ben de önceki ikizlerimi 6 aylıkkennmalesef ölü doğumnyaptım yaşayan bir kızım var elhamdülillah 4 yaşında şimdi Rabbim tekrar nasip etti ama acaba kimyasal mı dış gebelik mi? Boş gebelik mi ? İnsan düşünmeden edemiyor. İnşallah Rabbim isteyen herkese versin. Kan ver canım güzel haberlerini bekliorum iyi düşün iyi olsun inşallah❤
Canım pozitif görünüyor, kan ver iniallah kanda da pozitif görürsünŞimdi yaptım çıktı bilmiyorum pazartesi kan verecem Çarşamba dedi doktorum ama çok merak ediyorum
Ayy inşallah sabırsızlanıyorumCanım pozitif görünüyor, kan ver iniallah kanda da pozitif görürsün![]()
Obur testi denedin mi diger markayi cnmAyy inşallah sabırsızlanıyorum
Denedim silik çıktı o daObur testi denedin mi diger markayi cnm
Canım sonuç nedirDenedim silik çıktı o da
Canım sonuç nedir
Kan verdim negatif çıktı doktorum duphaston diye bir ilaç verdi ama hala regl olmadım bir ihtimal de olsa olur mu bilmiyorum artık her ihtimale tutunmaya çalışıyorum kafayla takmaya çalışıyorum ama bir türlü hasta olamadım ne de hamile olduğumu duyabildim meraktan çatlayacağım artık bir olsaydım en azından ve gidelim akıntım var pembe çok minik böyle hamilelikten mi neden olduğunu bilmiyorum ilaçtan da olabilir belkiCanım sonuç nedir