- 18 Haziran 2025
- 103
- 19
- 13
- 28
- Konu Sahibi valienttee
Benim böbreğim ağrımaya başladı bugün sol yan tarafım neden olur ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben kızıma hamileyken 6. Haftadan 12. Haftaya kadar bulantı ile uğraşmıştım. Bence değişkenlik gösteren bir durum buMide bulantısı için su yeni haftalarda olmaz. Bulantılar 11 . Ci haftada başlıyor. Zaten regl ile hamilelik belirtileri aynı. Ben tegl ağrısı çekmiştim hamile olduğumu öğrendiğimde . Hatta okadar emindimki regl olacağımdan gecikmeme rağmen ha oldum ha olacağım diye test yapmamıştım
Ayy benim de sağ kasığım çok ağrıyordu günlerdir. Ama bu sabah bende de böbrek ağrısı oldu şuan yine varBenim böbreğim ağrımaya başladı bugün sol yan tarafım neden olur ki
Ara ara geçiyor bi daha başlıyor çözemedim benim bi arkadaşım iki gebeliğini birinde böbreği ağrırken anladı ikincide de gözü inşallah bizim de vardır hala olmadm regl ama bilmiyorum 4 gün kadar geciktimAyy benim de sağ kasığım çok ağrıyordu günlerdir. Ama bu sabah bende de böbrek ağrısı oldu şuan yine var
İnşallah biz de gebeyizdir. Dört gün geciktiyse test yapsanaaa ya da yaptın mı? Benim daha Bat 9-10 eylülAra ara geçiyor bi daha başlıyor çözemedim benim bi arkadaşım iki gebeliğini birinde böbreği ağrırken anladı ikincide de gözü inşallah bizim de vardır hala olmadm regl ama bilmiyorum 4 gün kadar geciktim
Şimdi yaptım çıktı bilmiyorum pazartesi kan verecem Çarşamba dedi doktorum ama çok merak ediyorumİnşallah biz de gebeyizdir. Dört gün geciktiyse test yapsanaaa ya da yaptın mı? Benim daha Bat 9-10 eylül
Markasi ne cnmŞimdi yaptım çıktı bilmiyorum pazartesi kan verecem Çarşamba dedi doktorum ama çok merak ediyorum
FreelyMarkasi ne cnm
Merhaba bugün cuma durumunuz nedir merak ettim umarım gebeliktirAmin inşallah yarın tekrar bir test alacağım 2 gün sonra bir daha bakacağım umarım vardır çok istiyorum Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın o kadar kötü bir durum ki
Cnm ya o marka yalanci veriyo ki baska testle dene bnce cogu marka yalanci cikariyo arkadasim var burda gecen ay yapti hep feely prodoctor gibi umarim vardir ama tekrarla bnce gecen aylarda bende yaptim pozitifti bakFreely
Sizce var mıMerhaba bugün cuma durumunuz nedir merak ettim umarım gebeliktir
Ayy bilmiyorum kişi hiç fortest aldım bide sabah yapacamCnm ya o marka yalanci veriyo ki baska testle dene bnce cogu marka yalanci cikariyo arkadasim var burda gecen ay yapti hep feely prodoctor gibi umarim vardir ama tekrarla bnce gecen aylarda bende yaptim pozitifti bak
Bence var umarım yaşamazsın ama ben bu şekilde öğrendim ama sonra dış gebelik oldu hemen kan verin öyle bakınSizce var mı
Var aynisi degil miSizce var mı
Yarın veremem de pazartesi sabah gidecemBence var umarım yaşamazsın ama ben bu şekilde öğrendim ama sonra dış gebelik oldu hemen kan verin öyle bakın
Onu duymadim insallah vardir cnmAyy bilmiyorum kişi hiç fortest aldım bide sabah yapacam
Aynısı aynı testten 3 tane yaptım hep aynı çıktıVar aynisi degil mi
İnşallahOnu duymadim insallah vardir cnm
Hadı bakalım hayırlısı canimYarın veremem de pazartesi sabah gidecem