• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiiiiimmmmmmm lutfeeeennn

Mide bulantısı için su yeni haftalarda olmaz. Bulantılar 11 . Ci haftada başlıyor. Zaten regl ile hamilelik belirtileri aynı. Ben tegl ağrısı çekmiştim hamile olduğumu öğrendiğimde . Hatta okadar emindimki regl olacağımdan gecikmeme rağmen ha oldum ha olacağım diye test yapmamıştım
Valla ben kızıma hamileyken 6. Haftadan 12. Haftaya kadar bulantı ile uğraşmıştım. Bence değişkenlik gösteren bir durum bu

Ayy benim de sağ kasığım çok ağrıyordu günlerdir. Ama bu sabah bende de böbrek ağrısı oldu şuan yine var
Ara ara geçiyor bi daha başlıyor çözemedim benim bi arkadaşım iki gebeliğini birinde böbreği ağrırken anladı ikincide de gözü inşallah bizim de vardır hala olmadm regl ama bilmiyorum 4 gün kadar geciktim

Ara ara geçiyor bi daha başlıyor çözemedim benim bi arkadaşım iki gebeliğini birinde böbreği ağrırken anladı ikincide de gözü inşallah bizim de vardır hala olmadm regl ama bilmiyorum 4 gün kadar geciktim
İnşallah biz de gebeyizdir. Dört gün geciktiyse test yapsanaaa ya da yaptın mı? Benim daha Bat 9-10 eylül

İnşallah biz de gebeyizdir. Dört gün geciktiyse test yapsanaaa ya da yaptın mı? Benim daha Bat 9-10 eylül
Şimdi yaptım çıktı bilmiyorum pazartesi kan verecem Çarşamba dedi doktorum ama çok merak ediyorum

Eklentiler

• 1000049791.webp
    1000049791.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 79
Amin inşallah yarın tekrar bir test alacağım 2 gün sonra bir daha bakacağım umarım vardır çok istiyorum Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın o kadar kötü bir durum ki
Merhaba bugün cuma durumunuz nedir merak ettim umarım gebeliktir

Back
X