Yardiiiim lütfen...

Selaynus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
79
0
1
Manisa
Merhaba arkadaslar..
15 yasındayim , 1.65 boylarındayim , 54 kiloyum. 2 sene önce çok zayıftım ve birden kilo aldım. Depresyona girdiğim için. Kilomdan o kadar rahatsızım ki. 1 senedir zayıflamaya çalısıyorum. Normalde yemek yemeyi çok seven biriyim. Tok olsam bile aklımda hep yemek olur. Ama şimdi yaz. Arkadaslarımla denize gidicem ama kilom yüzümden çok kötü hissediyorum. Benim için hayattaki en önemli sey güzellik. Vaktim sürekli ayna önünde geçer. Ama vücuduma bakamiyorum artik. 40 kiloya düsmek istiyorum. Kısın da diyet yaptım. Ama dayanamayip yiyordum ve kusarak çıkarmaya çalısıyordum. Gerçi çok zor oluyordu sanirim tıkanasıya kadar yedikten sonra kusmak daha kolay oluyor. Doğru mu biliyorum? Biri açıklasın lütfen. 6 gündür diyetteyim ve neredeyse hiç yemek yemiyorum. Her yediğim seyin kalorisine bakıpta yiyorum. Ama devamlı ağlıyorum. Aklımda hep yemek var. Evde kosu bandı var ama halim olmuyor aç olduğum için. Dayanamiyorum artik. Yemeklere saldırmak istiyorum. Ama kusamassam diye çok korkuyorum. Bazı seyler okudum. Kusunca yediklerinin hepsi çıkmıyomus. Yarısından fazlası kalıyomus midede. Bu doğru mudur? 1 ay kadar vaktim var 15 kilo falan vermek istiyorum. Napmam lazım tam olarak biri yardımcı olsun lütfen...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Demek senin için en önemli şey güzellik, güzelliğin elinden kayıp gitmesi saniyeni bile almaz bunu unutma bence. Boyuna göre kilon normal bence abartıyorsun 40 kiloya düşmek ne aklını mı oynattın? O boya 40 kilo korkunç olur. Kusarak çıkartmaya çalışma bu çok zararlı daha kötü hastalıkları tetikleyebilir. Bir diyetisyene git çok istiyorsan en azından sağlıklı yöntemler önerir.

1 65 boya 55 kilo iyidir 45 kilo olup ne yapıcaksın afrikalılar gibi..hadi onlar ekmek bulamıyorlar yemeye..afrikaya gidersen empati yapıp kısa sürede kilolarından kurtulursun:44:

Telefonu düşünmeden önce bir doktora git. 15 yaşındasın ve güzel olmak için kendini kusturuyorsun. Takıntılısın bence, kendini kusturmak da nedir ya da hiç yemek yemedim diyip diyet yaptığını düşünmek? Psikolojik destek almalısın.

neyin kilosunu vereceksin 54 kiloyu mu
ben nerden atlayayım annemmmmmmmm

kırk çok bence 165 boya ne yaptın şişko kalırsın 30 a düş idealdir

Bu yaşlarda takıntılı olunuyor bu tip fiziksel görünüşe.
Bence boyunla kilon çok orantısız değil .

Bu yaşta ağır diyetlerle yada kontrolsüz ( yemeyerek ) kilo vermek çok doğru değil . Gelişme çağındasın .

Herkesin kendine göre sorunları.. Sizin komik gördüğünüz sorun benim için nasil bir sorun bunu bilemessiniz o yüzden gerçekten cevap vercekseniz yanitlayin

Sorun sizden ziyade ailenizde.
Benim cocugum "hicbir sey yemeden zayiflamaya calisacak" ben de farketmeyecegim ya da psikologa gitmeyecegiz... ustelik 165boya 40kiloyu yakistirip "guzellik" kavramini bu kadar sasirmis olacak...

1-hicbirsey yemeden kilo verirsen sonrasinda su bile icsen duba gibi olursun

2-40kilo estetik durmaz. Su an kilolu gozukmenin nedeni vucudunun oturmamis olmasi, hormonlar bile yeni cosmustur.
2yil sonra bu kiloyla aynaya baktiginda kendine inanamazsin.

3-gelisme cagindasin. Bugun yemedigin her sey sana saglik sorunu olarak geri donecek...
Kusmaktan vazgecmelisin.

4-spor yapacak halin kalmamasi yerine saglikli brslen ve sporunu yap vucudun toparlanir, kilo vermesen de oyle gorunursun.

5-hadi en onemli sey guzellik diyelim. Bunu birden degistiremezsin fakat o sarisin lakaplilardan olmamak icin hayatta daha farkli seylere deger vermeyi ogrenmeye calis. En azindan 2. en onemli diyecegin alanlara yonel...
Disardan guzel gozukup konustugunda ikikelimeyi biraraya getiremeyen kizlardan kosarak kacan arkadaslarim var...
Tabi aileden bahsetmiyorum bile. Onun degerini zaten zamanla anlayacaksin... listenin disinda tutarak deger vermek vazgecilmez yapmak daha dogru.

Son düzenleme:
Yalnız az önce atarlandığın ablalarından bu kez farklı bir konuda yardım istemen çok garip:) Sanırım bundan sonraki konularda seni farklı bir kullanıcı adıyla göreceğiz :)

Hahahan komiksin harbiden gördüğün gibi insan gibi yorumunu yapan çok ablalarim var baska kullanici adina hiç gerek yok atarlandıklarım bi zahmet yorum yapmasin isine baksin

Sen kilolu degilsinki niye kilo verdiyini anlamadim pekI biliyormusun ki bu yasda yapilan diyetler adet duzeninizi alt ust edecek?!!!...40 kilo anormal bi kilo saglam insan 40 kilo olmamali guzel gozukmezsin ozaman hormonal dengen bozulur tuglenme baslarrr eyvahhhh sonrada doktor doktor gezersin zayiflama bence cunki fazla kilon yokk

Ya arkadasim 40 kilo ve açikçası bende onun kadar zayif görünmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…