telefon ne alaka ben onu anlamadım:26::26::26:
telefon ne alaka ben onu anlamadım:26::26::26:
Merhaba arkadaslar..
15 yasındayim , 1.65 boylarındayim , 54 kiloyum. 2 sene önce çok zayıftım ve birden kilo aldım. Depresyona girdiğim için. Kilomdan o kadar rahatsızım ki. 1 senedir zayıflamaya çalısıyorum. Normalde yemek yemeyi çok seven biriyim. Tok olsam bile aklımda hep yemek olur. Ama şimdi yaz. Arkadaslarımla denize gidicem ama kilom yüzümden çok kötü hissediyorum. Benim için hayattaki en önemli sey güzellik. Vaktim sürekli ayna önünde geçer. Ama vücuduma bakamiyorum artik. 40 kiloya düsmek istiyorum. Kısın da diyet yaptım. Ama dayanamayip yiyordum ve kusarak çıkarmaya çalısıyordum. Gerçi çok zor oluyordu sanirim tıkanasıya kadar yedikten sonra kusmak daha kolay oluyor. Doğru mu biliyorum? Biri açıklasın lütfen. 6 gündür diyetteyim ve neredeyse hiç yemek yemiyorum. Her yediğim seyin kalorisine bakıpta yiyorum. Ama devamlı ağlıyorum. Aklımda hep yemek var. Evde kosu bandı var ama halim olmuyor aç olduğum için. Dayanamiyorum artik. Yemeklere saldırmak istiyorum. Ama kusamassam diye çok korkuyorum. Bazı seyler okudum. Kusunca yediklerinin hepsi çıkmıyomus. Yarısından fazlası kalıyomus midede. Bu doğru mudur? 1 ay kadar vaktim var 15 kilo falan vermek istiyorum. Napmam lazım tam olarak biri yardımcı olsun lütfen...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?