Yardiiiim lütfen...

hayır ya bence kilon çok normal harika diyebilirim kırk kilo ne kadar çirkn durur haberin var mı sakın öyle bi hata yapayım deme bana kalırsa

Bana da kızdın gibi geldi :) İnsan gibi diye bir cümle kurmanı gerektirecek bir yorum olmadı burada. Neyse ben yine de söyleyeyim. Boyuna göre kilon gayet normal. Güzellik tek başına çekici bir kavram değildir. Evet ilk bakışta dikkat çeker ama güzel bir karakterle bir aradaysa o zaman güzellik olur. Yaşın çok küçük öyle yediklerini zorla çıkararak sağlıklı bir fiziği elde edemezsin. Bu yanlış uygulamandan dolayı sağlığını da kaybedebilirsin. Bu uygulamayı yapanların çoğu anoreksiya hastalığına yakalanıp çok feci görüntülere bürünebiliyorlar. Sağlıklı kilo vermeye çalışmalısın.Çok fazla fast food tüketmemeye çalış. Yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye alıştır kendini. Ve geç saatlerde çok yeme. Eğer çok rahatsızsan bu halinden bir diyetisyenden yardım alabilirsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak simdi kizmadim :) tesekkürler yorumun için

Buradaki herkes senin iyiliğin için cevaplar veriyor. Çünkü birçoğumuz senden büyük insanlarız ve senin moralini bozmak için değil yorumlarımız. Sinirlendiğin yorumlar olabilir elbette. Yine de saygını koruyup ablan yerine koyup cevap vermen gerekir. O zaman sana kimse canını sıkacak yorumlar yapmaz. Canını sıkan şeylerin aslında dert bile olmadığını anlaman için yazıyoruz. Çünkü dert kavramının anlamını insan yaşı ilerledikçe öğreniyor. Velhasıl kelam kilon gayet iyi. Bilinçsizce uygulamalarla sakın güzelim sağlığını bozma. Bu uygulamaları kesinlikle bırakmalısın. Burada bizlerin vereceği cevaplar çok bağlayıcı olmasın. Diyetisyen yardımı alarak zayıflaman en doğrusu. Ki eğer kilon diyetisyenin hesaplarına göre fazlaysa.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim boyum 159 kilom 50 şu an ama yinede sıska gibiyim..40 kiloda belki sadece kemik gibi görünebilirsin..bu konuyu psikologlada görüşebilirsin..kilo almamak için çıkartıyorsan..bende senin yaşlarında kilo almamak için az yerdim ama kusma olayım falan yoktu..

Ya arkadasim 40 kilo ve açikçası bende onun kadar zayif görünmek istiyorum

sen normalsinn arkadasinin kilosu normal deyil.zayiflik guzellik anlamina gelmiyorki her insan bence kendine yakisan kiloda olmalI boyun 1.65 kilon boyuna gore ideal

Bu tavırlarla sana yardımcı olacak insanları da uzaklaştırıyorsun. Takındığın tavır çok çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…