• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıımm!! Sevgilim şimdiden kilo alma diyor. Ne yapmalıyım??

Ben de aynı boyda 45-46 arası gidip geliyorum, 51den düştüm ben de kilo al kilo al diye tutturuyor, hepsi ayrı bir dünya:) sen kendini nasıl hissediyorsan öyle ol. Ben bu kiloda mutluyum o yüzden sorunum yok. Sen kilondan memnunsan kendini beğeniyorsan başkasına ne laf düşer. Ayrıca daha reşit bile değilmişsin, daha şimdiden böyle kilona falan laf eden insan ileride olurda evlenirseniz ne yapar. Hiç kimsenin garantisi yok benim annem evlendiginde 45 kiloymuş, 3 doğumdan sonra 70le kalmış gidiyorda öyle. İnsana iyi gününde kötü gününde yanında olacak birisi lazım.. Bırakın böyle erkekleri daha yaşın kaç seni sen olduğun için seven birini sev sen de:)

Canim bence sen Kuğu gibisin.
Erkek arkadaşın sana uyum saglamaya calissin bence.
Beni çok mutlu ettiniz, Allah razı olsun sağolun :D şu anki kilom ile ilgili bir şey söylemedi ama işte "evlenince tombul teyze olmamdan korkuyor galiba" :P kendime dikkat edeceğim evliliğinde ve şimdi inşallah :D

ilk öyle dedim zaten :KK70: şaşırdı ilk defa bu şekil bir tepki vermiştim. Evlenince karissin bir şey demem ama şimdi neden açıyor konuyu :p
evlenince de karışmamalı bence aslında bana göre önemli olan ne sebeple söylediği senin için mi söylüyor yoksa kendisi için mi kendisi içinse çok itici senin içinse iyi bi şey

Ben de aynı boyda 45-46 arası gidip geliyorum, 51den düştüm ben de kilo al kilo al diye tutturuyor, hepsi ayrı bir dünya:) sen kendini nasıl hissediyorsan öyle ol. Ben bu kiloda mutluyum o yüzden sorunum yok. Sen kilondan memnunsan kendini beğeniyorsan başkasına ne laf düşer. Ayrıca daha reşit bile değilmişsin, daha şimdiden böyle kilona falan laf eden insan ileride olurda evlenirseniz ne yapar. Hiç kimsenin garantisi yok benim annem evlendiginde 45 kiloymuş, 3 doğumdan sonra 70le kalmış gidiyorda öyle. İnsana iyi gününde kötü gününde yanında olacak birisi lazım.. Bırakın böyle erkekleri daha yaşın kaç seni sen olduğun için seven birini sev sen de:)
Zaten şu anki kiloma bir şey demiyorum. Ama evlenince kilo alsam bir şey dese anlarım, haklı sonuçta :D. Ama doğumdan sonra ki kiloları vermeye çalışırım artık, ne yapayım :P zaten bende kendimi iyi hissetmem ki o kilolarla. Şu an ki kilom iyi gibi dursa da bacaklarda 1-2 kilo gitse fena olmaz yanı :/ ama yinede Allah'a şükür ki fazla fazla kilom yo

Bu kafadaki adamla nasıl bir evlilik olacak acaba :KK59:
Bu kafadaki adamla nasıl bir evlilik olacak acaba :KK59:
Evlilik hayatından bahsettiği için haklı bence :D yanı sonuçta benim isteklerim gibi onunkilerde önemli. Sadece benim aklımı kurcalayan neden bu kadar erken konu açıldı. birden doğum yapanlar salıyorlar kendilerini sen ne yaparsın dedi. ilk defa doğum konusu bu şekilde açıldı

evlenince de karışmamalı bence aslında bana göre önemli olan ne sebeple söylediği senin için mi söylüyor yoksa kendisi için mi kendisi içinse çok itici senin içinse iyi bi şey
Bence her ikisi çünkü kendi kilosunada dikkat eder. Hatta ben ona zayıflama dediğim halde dikkat eder :D benimde öyle yapmam gerek bunun bilincindeyim. sonuçta kimse kilolu olmak istemez :P

Evlilik hayatından bahsettiği için haklı bence :KK70: yanı sonuçta benim isteklerim gibi onunkilerde önemli. Sadece benim aklımı kurcalayan neden bu kadar erken konu açıldı. birden doğum yapanlar salıyorlar kendilerini sen ne yaparsın dedi. ilk defa doğum konusu bu şekilde açıldı

Her şey bitti bunlar mı kaldı. Ne saçma şeylere takılmış. Yeni bir can getiriyorsun dünyaya. Başlarım vücuda da salmaya da kiloya da. Yaşı 20den fazla değil kendisinin eminim.

Bence her ikisi çünkü kendi kilosunada dikkat eder. Hatta ben ona zayıflama dediğim halde dikkat eder :KK70: benimde öyle yapmam gerek bunun bilincindeyim. sonuçta kimse kilolu olmak istemez :p
takılma bence itici lafımı geri alıyorm çocuk kendine de dikkat ediyor senin de öyle olmanı istiyor bazı insanlar öyle bakımlıdır mesela isterki sevgilisi de bakımlı şıkır şıkır olsun takma bence

Her şey bitti bunlar mı kaldı. Ne saçma şeylere takılmış. Yeni bir can getiriyorsun dünyaya. Başlarım vücuda da salmaya da kiloya da. Yaşı 20den fazla değil kendisinin eminim.
Haklısınız ama bence bencil olmayıp onlarda hak vermek gerek. Sonuçta biz onların kilolarına bir şey demeyiz, ama onların çoğunun doğasında var. Bir de onların yönünden bakmak gerek diye dusunuyorum. Sonuçta beraber olacağım kişi o, beni sevecek kişi o. Bu durumlar göz ardı edilmemeli diye dusunuyorum. Yorumunu için teşekkür ederim :D

takılma bence itici lafımı geri alıyorm çocuk kendine de dikkat ediyor senin de öyle olmanı istiyor bazı insanlar öyle bakımlıdır mesela isterki sevgilisi de bakımlı şıkır şıkır olsun takma bence
Sağolun, çok teşekkür ederim :D. Bence de takmayayim. Allah ım ya olaya bak, almadığımı kilolar için kafa patlatiyorum :P :P

Bence de alma.
Giyilen hiçbir şey yakışmıyor.
Aynı şekilde sevgilin göbeği salsa gıdısı çıksa her yeri yağ kaplasa sen hala beğenir miydin?
Ben tiksinirdim.

1.70 50 kiloyum bende. benm eşimde sürekli kilo almamı ister. her halimle sevdigini ve seveceğini söyler. Bence sevgilin seni kilolu haliyle beğenmezse yanlış buradadır. çünkü bunun hamileliği var hamilelik sonrası kilolar var allah korusun hastalık durumunda bile kilo alabilirsin. seven insan her halinle sever ayrıca.

Kilonuz yok, boyunuza göre normal. Erkek arkadaşınıza gelince de, kimi erkek zayıf sever kimisi şişman kimi balık ete bayılır bu tercih meselesi. Ama hayatta her şey insan için hamileliği var, depresyonu var, ilaç kullanıp şişmesi var ya da canınız istedi yediniz iştanınız açıldı vs vs. Bu gibi durumlarda sizi üzecek, aldatacak, başka zayıf kadınlara bakacak biri mi sevgiliniz ? Kadınlar hiçbir zaman 19-20 yaşındaki gibi olmuyor çünkü.

O zaman almamak için dikkat et.Valla bende sevgilimin kilosuna karışırım oda beğenmezse karışır aldın verdin filan diye bende kızmam açıkcası.

Valla gerçekten kilo almamak lazım
Ben alt tarafımı inceltmeye çalışıyorum fazlalığım var
Sen de başlasan iyi olur bence

Back
X