yardım !!! abiye ayakkabının üzerindeki taşlar

kale07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
239
0
116
Malatya
kızlar, nişan elbisem için beğenerek aldığım abiye ayakkabının üzerindeki taşlar muhtemelen elbiseme takılıp duracak. arkadaşımın başına gelmişti cam bantla ayakkabının üzerini bantlayarak kurtuldu bu sorundan.. farklı önerisi olan var mı??

Benimde aynı şey başıma geldi,uzun elbisemin eteğinin alt kısımları tüldü,taşlar sürekli yürürken takılıyor ve eteğide parçalıyor.

Bende bant yapıştıracaktım aslında ama yapışkanlar taşlarını matlaştırır mı bilemedim,uygun bi fiyata yeni ayakkabı aldım.Ama eteğin ayaklarını kapatıyorsa dikkatli bi şekilde bantlayabilirsin bencede,başka bi çözüm gelmedi aklıma..

teşekkür ederim nilda, alternatiflerden tırnak cilası işe yaramaz streç film dediler o da saçma geldi bana yien en mantıklısı cam bant

cnm tırnak cılası cok ieş yapıo 2 kat faln sur bak gorursun faydasını benım kusnım ayakkabısına yapmnıstık hıc takılmadı dene bence

cnm tırnak cılası cok ieş yapıo 2 kat faln sur bak gorursun faydasını benım kusnım ayakkabısına yapmnıstık hıc takılmadı dene bence

nişanım bu cumartesi, hazırlıklarım tamam gibi akşama hemen denicem tırnak cilasını teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…