Yardim acil

Bu benim değil eşimin problemi olur. Kardeşinle hallet derim. Ayrıca bunlar olurken eşiniz nerde?
Benden gizli borç alıp parayı ödemiş ben eniştesinin gönderdiği mesajları buldum.ordan öğrendim. Ama kendi etkilenmiyor o benim ablam diyor babası beni evden kovdu

Kapi orada derdim. Ben gitmezdim. Istemeyen o ise buyursun gitsin. Duzenini bozma. Zaten istemiyorum diyerek yeterince duzenini bozmus. Kimi istiyorsa gonlu kimde ise ona gitsin. Zorla guzellik olmaz.

Benden gizli borç alıp parayı ödemiş ben eniştesinin gönderdiği mesajları buldum.ordan öğrendim. Ama kendi etkilenmiyor o benim ablam diyor babası beni evden kovdu
Çok özür dilerim ama bu nasil aile? Eşin seni sevmiyorum diyor, kayinpeder evden kovuyor, görümce ayri problem yaratıyor. Yani ayrılmak için neyi bekliyorsunuz

Onun sevmemesi değil de senin hala seviyor olman garip... adam gırtlağına kadar borca batmış birde o borca sebep insanlarla görüşmeye devam ediyor... bu zamana kadar tekmeyi basman gerekiyordu senin
Korkuyorum cocuklarimi alir diye avukatmi tutsam evlendim evleneli borçlu evet sebeb olanlar çok mutlu.evde bana bağırıp çağırıyor onları eve çağırıyor kabul etmiyorum .o sebeb olan insanlarla ben görüşmek zorundamıyım arkadaşlarım düşüncenizde her ay 2 milyar borç ödüyorsunuz 8 senedir çocuğunuzu havuza biel götüremiyorsunuz çorap bile isteyince alamıyorsunuz onlarla kamerada mutlu mesut konuşuyor eşiniz ben ailem bana para vermese kotu durumdayım bir çok icrasını ailem.kapatti

Ben ilk çocuk 6 aylıkken görüşmeyi kestimonlarla çocuklar 20 yaşlarda ama çocuklara karşı aşırı ilgili olduklarını sezdim güvenmiyorum.esimde çocuğu muhabbete kollamaz ben iyi bir ailenin çocuğuyum aileme açamıyorum konuyu babam hasta annem hasta üzülmesinler diye sizlerden yardimmiatiyoeum allah razı olsun hepinizden

Büyük çocuğunuz 7 yaşında yani siz 6 buçuk senedir yüzünü görmediğiniz, 20 yaşındaki çocuklara kanıt olmadan sadece sezdiğiniz bir şeyler yüzünden güvenmeyip öz kuzenleri olan kızınızla görülmesini istemiyorsunuz bu yüzden de hakim babalarıyla görüştürmesin öyle mi? Size mantıklı geliyor mu bu durum ki hakim mantıklı bulsun da istediğiniz yönde karar versin? Sezgiyle iş yapıldığı nerde görülmüş?

Çok özür dilerim ama bu nasil aile? Eşin seni sevmiyorum diyor, kayinpeder evden kovuyor, görümce ayri problem yaratıyor. Yani ayrılmak için neyi bekliyorsunuz
Cocuklarimi tek basina daha iyi buyutucegime inaniyorum benimde mesleğim var girer işe çalışırım nafakada alırım .Birde şehir degistirebiliyormuyduk ayrılınca bilginiz varmı

Ben ilk çocuk 6 aylıkken görüşmeyi kestimonlarla çocuklar 20 yaşlarda ama çocuklara karşı aşırı ilgili olduklarını sezdim güvenmiyorum.esimde çocuğu muhabbete kollamaz ben iyi bir ailenin çocuğuyum aileme açamıyorum konuyu babam hasta annem hasta üzülmesinler diye sizlerden yardimmiatiyoeum allah razı olsun hepinizden
Cocuklariniz kac yasinda?

Sizi derken çocuklarıda mı kastediyor.Yoksa hitap olarak sizi kullanacak kadar uzaklaştım senden imajımı veriyor?

Sevilmediğimi bile bile evliliğe devam etmek en çok bana zarar verir. Dünyaya bir defa geliyoruz, bu şekilde eziyet yaşamaya gerek yok bence

Sevilmediğimi bile bile evliliğe devam etmek en çok bana zarar verir. Dünyaya bir defa geliyoruz, bu şekilde eziyet yaşamaya gerek yok bence
Evet haklısınız ailemin uzulmesinden korkuyorum .yoksa simdiye kadar ayrılmıştım. Ama bazen dusunuyorum insan karısına böyle yaparmı psikolojik ama genelde eşim .Ben bunları haketmedim hep ailemden para alıp destek olduk ablama 80 milyar borçlandı ayriyetten bu borçlardan ayrı ortada hiç bir şey yok çocuklarim sahipsiz büyümesin diye beklemeseydim hep hakaret yedim ama söyleyemedim.simdi artik sanırım yolun somundayız rabbim.bana güç kuvvet versin maddi manevi değerli arkadaslarim

Back
X