Yardim acil

Özellikle ailesiyle gorusmedigimde onlarla mutlu oluyormuş bizle olmuyormuş bir anlatsam hikayeyi ailesi bunu batırdı hala borç ödüyor beni maddi manevi yıldılar ben seslerini bile duymak istemiyorum çocukların.bir şey isterken alamamak hepsi onların yuzunden
Sanırsın ölene kadar ana babanın dizinin dibinde oturacak lafı güzaf.. Ailesi ile yaşadıysan sana kıssas yapıyor bence.. Var böyle tipler.

Sizin icin yıkıcı bir durum, görücü usulümü evlendiniz?

Ailesi yüzünden battı hala anlamıyor suluk gibi yapışıyorlar çocuklara beş kuruş maddi bir şey getirmiyorlar neymiş halasının sevgisine amcasının sevgisine dedesinin sevgisine ihtiyaçları varmış. Birde borç ödeyince onların görüşmek.istemiyorum çocuklarıma baski uyguluyor.kameralı görüşme yaptırıyor psikolojilerini bozuyor

Sanırsın ölene kadar ana babanın dizinin dibinde oturacak lafı güzaf.. Ailesi ile yaşadıysan sana kıssas yapıyor bence.. Var böyle tipler.
Annesi yok babasi ubey anne ve bunla görüşmüyorlar kimsesi yok bana kalsa ama onlar yemişler bitirmişler hala üzerimize geliyorlar ben görüşmeyince çocuklarımıza gorsuturmiyimce ben seni sevmedim biran önce bitsin diyo

Annesi yok babasi ubey anne ve bunla görüşmüyorlar kimsesi yok bana kalsa ama onlar yemişler bitirmişler hala üzerimize geliyorlar ben görüşmeyince çocuklarımıza gorsuturmiyimce ben seni sevmedim biran önce bitsin diyo
Çok parça parça yazıyorsunuz.oncelikle bir sakin olun ve konuyu ilk sayfada düzenleyin. Ben anlamadım kv yok,kp eşinizle konuşmuyor o zaman eşiniz kimle görüntülü konuşturuyor? Ayrıca gorustursun ne olacak ki sonuçta yabancı degil. 3. Şahıslar için neden huzursuz olacaksınız ki. Ha ben borçlardan bıktım bosanacam bu adam akillanmaz derseniz o başka

Arkadaşlar kocanız sizi hiç sevmedim kafamda bitirdim dese ne yaparsınız hem de ailesi yüzünden iki çocuğunuz varsa
benden kaynaklı bir hatadan dolayı bunu dediyse af dilerim gönlünü alırım. yok bu, kendi yaptıklarının üzerine bir de tüy dikme durumu ise işler değişir. işte o zaman, aklına güvendiğim aile büyüklerime danışırım.

Siz size zamanınızda eşiniz bekarlikda aldığı para için bebeğimiz varken parayı vermezsen boğazına yapışırız diyen gorumceninizin eşiyle gorumcenizle gorusurmuydunuz birde paranız yoksa vermezsen rezil ederim derse

Gorumcenizin erkek cocuklari napiyor? Kac yasinda bu cocuklar? Sizinkiler kac yasinda? Babalari goz kulak olamiyor mu? Veya gorumceniz?
Ben ilk çocuk 6 aylıkken görüşmeyi kestimonlarla çocuklar 20 yaşlarda ama çocuklara karşı aşırı ilgili olduklarını sezdim güvenmiyorum.esimde çocuğu muhabbete kollamaz ben iyi bir ailenin çocuğuyum aileme açamıyorum konuyu babam hasta annem hasta üzülmesinler diye sizlerden yardimmiatiyoeum allah razı olsun hepinizden

Hiç bir şeyimiz yok sadece devlet memuru maaşı oda yarışı icra borçlarına gidiyor çocuklarımı vermek istemiyorum.gunu birlik görse bu hakkı verirmi hakim.bana
Arkadaşım niye vermesin hakim bu hakkı sana? Çocukların da küçüktür diye düşünüyorum.
Babanın çocukları senden alırım göstermem gibi bir söylemi mi oldu? Zira olsa bile hakim anneye öncelik verir elbet bazı istisnalar vardır ama bir hakimin bazı sebepler olmadan (annenin iffetsizligi, akli sorun vs) babaya velayet verdiğini duymadım.

Arkadaşım niye vermesin hakim bu hakkı sana? Çocukların da küçüktür diye düşünüyorum.
Babanın çocukları senden alırım göstermem gibi bir söylemi mi oldu? Zira olsa bile hakim anneye öncelik verir elbet bazı istisnalar vardır ama bir hakimin bazı sebepler olmadan (annenin iffetsizligi, akli sorun vs) babaya velayet verdiğini duymadım.
Biri 7 biri de 4

Siz size zamanınızda eşiniz bekarlikda aldığı para için bebeğimiz varken parayı vermezsen boğazına yapışırız diyen gorumceninizin eşiyle gorumcenizle gorusurmuydunuz birde paranız yoksa vermezsen rezil ederim derse
Bu benim değil eşimin problemi olur. Kardeşinle hallet derim. Ayrıca bunlar olurken eşiniz nerde?

Back
X