YARDIM ALLAH RIZASI ICIN..

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Kızlar merhaba öncelikle araniza yeni katıldım Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. Dün gebelik testi yaptım ve hayalet çizgi meydana geldi. Çöpe atmadım bugün sabah baktim böyle bir çizgi oluşmuş nolursunuz yardımcı olun

Eklentiler

• 20191002_073512.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 83
Bi daha tekrarla bence ilk idrarla

Beklediğinden hayalet çizgikoyulaşmıştır Canım kan var net ögren

Beklediğinden hayalet çizgikoyulaşmıştır Canım kan var net ögren
Canım dün idrar testi verdim bakılsın diye doktor monurol yazdı bana enfeksiyon olabilir ondan gözükmüyor olabilir dedi belki bilginiz vardır bu ilaçtan

Aynen gidip kan verin yada. Oladabilir olmayadabilir

Bilgim yok ama bu çizgi seni yanıltmasın beklemekten kaynaklı buharlaşma cızgisi olduğunu düşünüyorum

Zannetmiyorum kan testi isteyin doktordan ona göre kullanın ilacı
Zaten bana doktor verdi gebelikte sıkıntı olmaz kullan dedi ama başka ilaç vermicem ağrı kesici hic vermicem dedi riske atamam dedi doktor anlamıştır belkide idrar testimden değerler vardı dansite ph değeri gibi

Benim akrabamın ilk 3 ay yok demişler biliyormusun enfeksiyondan meğersem 3 aylık hamileymis
Bizde de olan var canım oyle enfeksiyon değilde cıkmamış testlerde falan. Allah tan umit kesilmez olur inşallah vardır senin de ama enfeksiyona dikkat et düşüğe sebep olur ayagını ayak bileklerini sıcak tut ılık suyla taharetlen soguk yerlere oturma.adet gecikti mi

Yok 4 ekim

En iyisi kan testi ondaki garantidir.Benim idrarda adetim geciktikten bir hafta sonra çıkmıştı.

bekletmemek gerek , yanıltıcı sonuç olabiliyor. İlk 10 dk da ne çıkarsa o . Bi de Erken gebelik testi alsaydın keşke adetine daha varmış ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…