Geçmiş olsunMerhaba hanımlar.size hikayemi anlatmak istiyorum ve benim gibi olanlar lütfen yazarsa sevinirim.
Geçen sene Eylül ayında hamile kaldım ve 8 hastalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum.test yaptırdım ve kan pıhtılaşmam çıktı.bütün testleri yaptırdım başka hiçbi sıkıntı çıkmadı.Ocak ayında tekrar hamile kaldım ve öğrendiğimde 5 haftalıktı 2 gün sonra düşük yaşadım kürtaj oldum.sonra Ağustos ayında tekrar hamile kaldım ve bu sefer görüldüğünde oksopar iğne ve progestan kullandım.fakat yine gelişemediği için kürtaj oldum.çok zor dönemdeyim.ne yapacağımı şaşırdım.nolur benim gibi olan varmı yardım edin
Eşimle beraber yaptırdık.eşimede testleri yaptılar bi sıkıntı çıkmadıGeçmiş olsun
Eşinizle beraber genetik testlerinizi yaptırdınız mı??
Bütün testleri yaptırdım demişsiniz sadece siz yaptırmışsınız gibi anladım o yüzden soruyorum.
Genetik testleriniz yapıldı herşey normal. Sizin pıhtılaşma Testiniz yapıldı pıhtılaşma sorunu çıktı.Eşimle beraber yaptırdık.eşimede testleri yaptılar bi sıkıntı çıkmadı
Ben de aynı durumdayım 5 düşük 1 dış gebelik genetik temiz ama kan pıhtılaşması çıktı sonuncusu Ağustos’ta transfer oldu Türk bebekti kan sulandırıcı kullandım ama 5+4 te yine düşük oldu ne yapacağımı ben de bilmiyorumMerhaba hanımlar.size hikayemi anlatmak istiyorum ve benim gibi olanlar lütfen yazarsa sevinirim.
Geçen sene Eylül ayında hamile kaldım ve 8 hastalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum.test yaptırdım ve kan pıhtılaşmam çıktı.bütün testleri yaptırdım başka hiçbi sıkıntı çıkmadı.Ocak ayında tekrar hamile kaldım ve öğrendiğimde 5 haftalıktı 2 gün sonra düşük yaşadım kürtaj oldum.sonra Ağustos ayında tekrar hamile kaldım ve bu sefer görüldüğünde oksopar iğne ve progestan kullandım.fakat yine gelişemediği için kürtaj oldum.çok zor dönemdeyim.ne yapacağımı şaşırdım.nolur benim gibi olan varmı yardım edin
Yaptırdık evet bi sıkıntı çıkmadıGenetik testleriniz yapıldı herşey normal. Sizin pıhtılaşma Testiniz yapıldı pıhtılaşma sorunu çıktı.
Eşiniz dna sperm hasar testi yaptırdı mı. Şu hep yapılan spermiogram testinden farklı oluyor bu. Sperm detaylı inceleniyor hasarlılık oranına bakılıyor.
AnladımYaptırdık evet bi sıkıntı çıkmadı
Onu bi araştırıcamAnladım
Rahiminizde sıkıntı yok değil mi
Doktorlar ne diyorlar yani başka nasıl bir ihtimal olabilir.
Gerekirse genetikli tüp bebek yaptırın
Canım kan sulandırıcının dozu da çok önemli, doz belirlemesi yaptırdın mı? Az gelmiş olabilir, bu arada vücudun embriyoyu yabancı görüp öldürüyor olabilir bu durumda da bağışıklık baskılayıcı ilaç veriliyor. Böyle bir durum da olabilir. Bir arkadaşımda da dediğin gibi kaç defa kürtaj oldu sonrasında bağışıklığını baskıladılar ve bebeği doğdu çok şükürOnu bi araştırıcam
Nasıl nerde yapılıyo bu testler ayrıntılı bilgi verirmisinizCanım kan sulandırıcının dozu da çok önemli, doz belirlemesi yaptırdın mı? Az gelmiş olabilir, bu arada vücudun embriyoyu yabancı görüp öldürüyor olabilir bu durumda da bağışıklık baskılayıcı ilaç veriliyor. Böyle bir durum da olabilir. Bir arkadaşımda da dediğin gibi kaç defa kürtaj oldu sonrasında bağışıklığını baskıladılar ve bebeği doğdu çok şükür
Anti faktör xa diye bir test, her yer yapmıyor araştırıp yapan bir laboratuvar bulmalısınNasıl nerde yapılıyo bu testler ayrıntılı bilgi verirmisiniz
Devlette yapılıyomuAnti faktör xa diye bir test, her yer yapmıyor araştırıp yapan bir laboratuvar bulmalısın
Tamam araştırıcam teşekkür ederimYapılıyordur ama burada özelde yapıyorlar. Büyük şehirlerde yapılıyordur
3. Kac haftalıktı peki. Cook geçmiş olsunMerhaba hanımlar.size hikayemi anlatmak istiyorum ve benim gibi olanlar lütfen yazarsa sevinirim.
3. 7 haftalıktı yavaş kalp atışı duyduk ama kanamam başladı gelişmemiş dedi doktor.kürtaj oldum geçen hafta3. Kac haftalıktı peki. Cook geçmiş olsun
Çook gecmiş olsun. İğne dozumu yetersiz geldi acaba. Kaçlık iğne vuruldun uz3. 7 haftalıktı yavaş kalp atışı duyduk ama kanamam başladı gelişmemiş dedi doktor.kürtaj oldum geçen hafta
Geçmiş olsun kardeş. Ben varım 4 kere kürtaj oldum 9 haftaya kadar geliyoruz bebek 6-7.haftanın içinde gelişimi duruyor.. Benim çok fazla umudum kalmadı artıkMerhaba hanımlar.size hikayemi anlatmak istiyorum ve benim gibi olanlar lütfen yazarsa sevinirim.
Oksopar 4000 şil vuruldum.kolumdan vuruldum acaba ondanmı olduÇook gecmiş olsun. İğne dozumu yetersiz geldi acaba. Kaçlık iğne vuruldun uz
Oksopar 4000 şil vuruldum.kolumdan vuruldum acaba ondanmı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?