Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Trombofili Panelinizin içinde Protein C ve Protein S'ye de bakıldı mı? Oksaparla birlikte coraspin gibi kan sulandırıcı hap da kullandınız mı? Devlette 3 düşükten sonra hematoloji bölümünde pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili testler yapılıyor diye biliyorum. Benim de düşük sonrası Trombofili Paneli testim yapıldı. Kan sulandırıcı dozu konusunda doktorların farklı fikirleri vardı ve emin olmak için hematoloğa gitim. Trombofili Paneli testlerimin yeterli ölçüt olmadığını söyledi ve Lupus antikoagülan taraması, Homosistein, ANTİ KARDİYOLİPİN LGM, ANTİ KARDİYOLİPİN LGG, ANTİ FOSFOLİPİD IGM, ANTİ FOSFOLİPİD IGG ve Anti Thrombin 3 aktivitesi için de tahlil istedi. Bunların sonucu temiz geldi. Gebelikte kullanmam gereken ilaç dozları konusunda da fikrini söyledi. Size tavsiyem hematoloji bölümüne başvurun. Kan sulandrıcı dozunuzda sıkıntı yoksa da eşiniz ve kendiniz için genetik test veya PGT 'li tüp bebek düşünebilirsiniz. Yani embriyoya genetik test yapılan tüp bebek. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla anne olmanız dileğiyle..