yardım bacılar adamı geri döndürmem lazım

haziran22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
2.985
104
163
İstanbul
on gün önce ayrıldık ikimizinde hataları oldu sonra terk etti beni ben ona güzel bi mesajyazdım işte mutlu ol seviyprum dönmek istersen burdayım gibi geri dönsün istiyom ya ne yapmalıyım gerçi dönceği varsa döner de yine de bişeyler yapmam lzm beni seviyomu acaa diye düşünüyorum karışık çok ya

sonmesajda beni faceden silme dedim silmedi arama mesaj hiçbişe yapmıyom merak edipgiriyomu acaba faceye foto fln koyuyorum ama beni mutlu görmesini istemiyom çok güldüğüm fotoları koymuyom

Seni istemeyeni sen napcan ? Bırak canım, umursama hiç..

O istese gelir bulur seni, bir şeyler yapmana gerek yok.

Benden sana tavsiye bir şeyler yaptıkça daha çok kaybedersin, hiç birşey yapmamak en iyi çözümm

Kesinlikle cool takıl, çok mesafe koyma araya eğer seviiyosan, seninle iletişim kurduğunda gerçekten onu seviyorsan karşılık verirsin ama arayan sen olma, kendini geri çek...

ben çok üzdüm ya hatalarım var ben hiç hata yapmasam ve gitse böyle pişman olmazdım gerçi o da beni üzdü ama

arama sorma
güldüğün eğlendığın bol bol resmını koy facebooka görsün
merak etsın..

ne kadar süredır berabersınız?
ıkımızde hatalıyız demışsın, nasıl hatalar bunlar ? Yanı aldatma felan mı? Yoksa ufak anlaşmazlıklar mı ?

yok aldatma değil aslında iki aydır birlikteyiz ama bayağı eski mevzu 4 yıl önce tanıştık hoşlandık söyleyemedik haziranda da başladık
aramıyorum hiç bişe yapmıyorum face hmn güldüğüm fotoları koymak istemedim ayrılalı iki gün olmuş gülyo bu sevmemiş demekki demesin diye ama az önce koydum 10 gün oldu ayrılalı

sonmesajda beni faceden silme dedim silmedi arama mesaj hiçbişe yapmıyom merak edipgiriyomu acaba faceye foto fln koyuyorum ama beni mutlu görmesini istemiyom çok güldüğüm fotoları koymuyom

Çok güldügun fotoların oluyor demek su hengamede.

Aferin sana, sakin cok güldügun fotolari koyma ki, seni mutlu görmesin. .

Ayrilik acisinin icinde, kendinizi 'faceden silme' uyarisi yapacak kadar küçültüyorsunuz.

Nıye öyle düşünüyorsun kı
Aşkından ölsen bıle Yıkılmadım Ayaktayım modunda olman lazım

Sen ne yaparsan yap eğer dönmek istemiyorsa dönmez.taktik falan işe yaramıyor maalesef.bunu yapmak çok zor biliyorum ama biraz bekle.15-20 gün sonra belki bir mesaj atarsın.eğer geri dönüş sinyali vermiyorsa unutmaya çalışmaktan başka çaren yok.tecrübeyle sabit.

birde sakın ha sakın onu arayıpta ağlama mutsuzluk pozları verme yalvarma dik dur karşısında her zaman.ben bu söylediklerimin hepsini yaptım maalesef ama geri dönmedi.üstüne gitti başkasıyla evlendi.

Nıye öyle düşünüyorsun kı
Aşkından ölsen bıle Yıkılmadım Ayaktayım modunda olman lazım

bence de öyle olması gerekiyoama iki günde mutlu pozları koyarsam bu derki bu kız beni sevmedi mi değişik bi adam benimki azcık dengesiz sinirli başka tarafında anlar olayları dedim ne yapcamı bilmiyom bazen ama koydum ztn dün gülen fotoları

biliyorum ama hiç bişe yapmadan da duramam ben elimden geleni yaparım dönmezse kandi kaybeder seviyorum bu öküzü ne yapim ya

gülüyorum ama içim kan ağlıyo be aşk varya acizlik ya ne hale getiriyo insanı

çok falan sevmıosun sen yavrum senı terkettı dıye kendıne yedıremıyosun çok sevsen böyle hesaplar yapmassın

çok falan sevmıosun sen yavrum senı terkettı dıye kendıne yedıremıyosun çok sevsen böyle hesaplar yapmassın

hem gururumdan hemde aşkımdan istiyorum gelmesini ama en çok aşkımdan kötü ayrılmasak direkt gel derdim korkuyorum gel demeye adım atmaya yoksa böyle şeylerle hiç uğraşmam bizim durum karışık ya

hem gururumdan hemde aşkımdan istiyorum gelmesini ama en çok aşkımdan kötü ayrılmasak direkt gel derdim korkuyorum gel demeye adım atmaya yoksa böyle şeylerle hiç uğraşmam bizim durum karışık ya
sonucta ılşknin bız bılmıoruz sen bılıyosun sevıosa o gelir madem senın sucların var biraz zaman ver cocuaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…