Seni istemeyeni sen napcan ? Bırak canım, umursama hiç..
O istese gelir bulur seni, bir şeyler yapmana gerek yok.
Benden sana tavsiye bir şeyler yaptıkça daha çok kaybedersin, hiç birşey yapmamak en iyi çözümm
arama sorma
güldüğün eğlendığın bol bol resmını koy facebooka görsün
merak etsın..
ne kadar süredır berabersınız?
ıkımızde hatalıyız demışsın, nasıl hatalar bunlar ? Yanı aldatma felan mı? Yoksa ufak anlaşmazlıklar mı ?
sonmesajda beni faceden silme dedim silmedi arama mesaj hiçbişe yapmıyom merak edipgiriyomu acaba faceye foto fln koyuyorum ama beni mutlu görmesini istemiyom çok güldüğüm fotoları koymuyom
yok aldatma değil aslında iki aydır birlikteyiz ama bayağı eski mevzu 4 yıl önce tanıştık hoşlandık söyleyemedik haziranda da başladık
aramıyorum hiç bişe yapmıyorum face hmn güldüğüm fotoları koymak istemedim ayrılalı iki gün olmuş gülyo bu sevmemiş demekki demesin diye ama az önce koydum 10 gün oldu ayrılalı
Nıye öyle düşünüyorsun kı
Aşkından ölsen bıle Yıkılmadım Ayaktayım modunda olman lazım
Sen ne yaparsan yap eğer dönmek istemiyorsa dönmez.taktik falan işe yaramıyor maalesef.bunu yapmak çok zor biliyorum ama biraz bekle.15-20 gün sonra belki bir mesaj atarsın.eğer geri dönüş sinyali vermiyorsa unutmaya çalışmaktan başka çaren yok.tecrübeyle sabit.
Çok güldügun fotoların oluyor demek su hengamede.
Aferin sana, sakin cok güldügun fotolari koyma ki, seni mutlu görmesin. .
Ayrilik acisinin icinde, kendinizi 'faceden silme' uyarisi yapacak kadar küçültüyorsunuz.
çok falan sevmıosun sen yavrum senı terkettı dıye kendıne yedıremıyosun çok sevsen böyle hesaplar yapmassın
sonucta ılşknin bız bılmıoruz sen bılıyosun sevıosa o gelir madem senın sucların var biraz zaman ver cocuaaahem gururumdan hemde aşkımdan istiyorum gelmesini ama en çok aşkımdan kötü ayrılmasak direkt gel derdim korkuyorum gel demeye adım atmaya yoksa böyle şeylerle hiç uğraşmam bizim durum karışık ya
biliyorum ama hiç bişe yapmadan da duramam ben elimden geleni yaparım dönmezse kandi kaybeder seviyorum bu öküzü ne yapim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?