• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım bacılar adamı geri döndürmem lazım

zaman vermem düşünmesi lzm sakinleşince ztn seviyosa istiyosa beni dönecek buna adım gibi eminim başta ben onu pek istemdim ama uğraştı isityosa seviyosa sakinleşirse özlerse yine gelir

on gün önce ayrıldık ikimizinde hataları oldu sonra terk etti beni ben ona güzel bi mesajyazdım işte mutlu ol seviyprum dönmek istersen burdayım gibi geri dönsün istiyom ya ne yapmalıyım gerçi dönceği varsa döner de yine de bişeyler yapmam lzm beni seviyomu acaa diye düşünüyorum karışık çok ya

birşeyler yaptıkça kaybedersin senden soğur yapma ! Geri dur face foto filan koyma o zamanda kaybedersin der keyfi yernde yada dikkat çekmeye çalışıyor sanalda olma onunla ilgilenme eğer içinde sen varsan o adım atar yoksanda yapacak bişey yok geçmiş olsun...

birşeyler yaptıkça kaybedersin senden soğur yapma ! Geri dur face foto filan koyma o zamanda kaybedersin der keyfi yernde yada dikkat çekmeye çalışıyor sanalda olma onunla ilgilenme eğer içinde sen varsan o adım atar yoksanda yapacak bişey yok geçmiş olsun...

çok doğru durayım ben bi süre kafayı dinlesin

hepinize çok teşekkür ederim gerçekten bana çok yardımcı oldunuz:29:ama fikir vermeye devam ne ypcama karar verdim ama olsun

biliyorum kesinlikle zamana ihtiyacı var vericem zamanı ama işte dayanmak zor ama mecburum

dayanıcan bıde kararlı olucann canım kolay gelsın bıdeee herşeye hazırlıklı olcan gelmeyebılır de zaten 5 gunun daha var on gun olmus 15 gunde unutur ınsan alışır

Back
X