Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zaman vermem düşünmesi lzm sakinleşince ztn seviyosa istiyosa beni dönecek buna adım gibi eminim başta ben onu pek istemdim ama uğraştı isityosa seviyosa sakinleşirse özlerse yine gelir
on gün önce ayrıldık ikimizinde hataları oldu sonra terk etti beni ben ona güzel bi mesajyazdım işte mutlu ol seviyprum dönmek istersen burdayım gibi geri dönsün istiyom ya ne yapmalıyım gerçi dönceği varsa döner de yine de bişeyler yapmam lzm beni seviyomu acaa diye düşünüyorum karışık çok ya
birşeyler yaptıkça kaybedersin senden soğur yapma ! Geri dur face foto filan koyma o zamanda kaybedersin der keyfi yernde yada dikkat çekmeye çalışıyor sanalda olma onunla ilgilenme eğer içinde sen varsan o adım atar yoksanda yapacak bişey yok geçmiş olsun...
birşeyler yaptıkça kaybedersin senden soğur yapma ! Geri dur face foto filan koyma o zamanda kaybedersin der keyfi yernde yada dikkat çekmeye çalışıyor sanalda olma onunla ilgilenme eğer içinde sen varsan o adım atar yoksanda yapacak bişey yok geçmiş olsun...
dayanıcan bıde kararlı olucann canım kolay gelsın bıdeee herşeye hazırlıklı olcan gelmeyebılır de zaten 5 gunun daha var on gun olmus 15 gunde unutur ınsan alışır