YaRdIM ..BİRİ YOL GÖSTERSİN..

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
Boşanmamım ardından aylar sonra bir tanıdığımız aracılığı ile birini tanıdım.tanıdım derken sosyal medyadan birbirimizi ekledik.başka şehirde kendisi.tam 3 ay hiç yazışmadık.yüzyüze görüşmek daha uygun diye düşündük ama bir fırsat olmadı ben gidicektim onun olduğu şehre hem akrabalarımız var orada onlara gitmişken onunlada tanışırız diye düşünmüştüm.kısmet olmadı ama gitmek.detaylara girmiyorum tam bir haftadır konuşmaya başladık netten.çocuk çok olgun yaşı 31.sabah gunaydın diyorsa akşaama yazmaz veya akşam yazar sabah yazmaz.öyle havadan sudan yaptığı işlerden ders çalışmasından falan bahsediyor.neyse ben gelirim bir kahveye nasipse kısmetse uğramaya çalışırım dedi.tamam beklerim dedi.1 gün hiç yazmadı falan.sonra bu arkadaşının yanına gidicekmiş arabayı yeni kullanmaya başlamış kendini geliştirmek için başka şehirre gidicekti dedim bana gidince yaz geldim diye merak ederim dedim .oda tamam merak etme dedi.ama yazmadı bende yazmadım çünkü sevgilisi falan değilim niye sıkıyımda yazıyım durmadan dedim.gece ben gittim geldim tekrar merak etme yazmış bana.ben zaten onu merak edip ortak tanıdığımıza sormuştum gitmiş mi diye neyse ben onun yazdığına hiç cevap vermedim sinirlendim ya tamam sevgili değiliz ama karşısında bir insan var haber ver demişim yani cevap vermedim dün hiç yazmadım oda yazmadı.yani ne yapmaya çalıştığını anlamadım .olgunmuş çok netten konuşmak ne kadar doğru olurmuş falan demiş en başta ortak tanıdığımıza ama ben yinede bir kızı beğendiysen için bir pır pır eder sevgilin yoksa bi mutlu olursun konuşmaya bahane ararsın falan diye düşünüyorum YANLIŞ MI BU DÜŞÜNCEM.???????

Icinim pirpir etmesini gectim.
Karsisinda bir insan oldugunu tutarli davranması gerektigini anlamasi gerekiyor öncelikle.

Back
X