YARDIM...bu yeşilköy pazarına nasıl gidilir..

melek3004

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
238
19
118
Bolu
kızlar forumda aradım tam açıklamasını bulamadım.söğütlüçeşmeden metrobüsle geçicem karşıya.nerden inmem lazım nereye binmem lazım.bilen varsa yardımcı olabilirmi.şimdiden teşekkür ederim.....

merhaba melek..yesilkoy pazarina gitmek icin bi kac yol var benn yazayim sana en uygun sekildekini sen sec
1-sogutlucesme-avcilar metrobusune binip yenibosna-kuleli duraginda inip taksiye binebi
lirsiniz...(taksiciye havaalani yolundan yesilkoy pazari derseniz on bilemedin onbes dk sonra pazarda olursunuz)
2-gene ayni metrobusle mecidiyekoyden bakirkoy otobusune binip son durakta inebilirsiniz son duraktan bes dk yurume mesafesiyle yesilkoy minubus duragina gidersiniz buradaki minubusler yesilkoy pazarina gider (yanilmiyorsam iki ayri minubus vardi onu sorun pazara gidecegim derseniz soylerler)
3-ayni metrobusle cennetmahallesi duraginda inip taksiyle yesilkoy pazarina gidebilirsiniz.bu yolda ikinci secenekle ayni mesafe oluyor..
4-ayni metrobusle sirinevler-atakoy duraginda inip taksiye binebilirsiniz

pazar oyle bir yerdeki bir yuvarlak dusunun sirinevler duragindan giderseniz yuvarlagin yarim etrafindan dolasicaksiniz.cennetten giderseniz yuvarlagin obur yarisindan dolanicaksiniz,yenibosna kuleliden giderseniz tam olmasada benzeri yuvarlagin ortasindan gidersiniz...tercih size kalmis..bakirkoyde fena sayilmaz ama oylede uc araba degiseceksiniz..sirinevler-atakoy ve cennet duraginda inerseniz istika*****izin tersi yonune gecip taksiye binin..yenibosna-kuleli de inerseniz indiginiz yerden taksiye binin..
insallah yardimci olmusumdur

çok teşekkürler canım yaa.. çok yardımcı oldun cidden o kadar aradım bulamadm bilmedende cesaret edemiyo insan.çok teşekkürler tekrardan...

çok güzel anlatmışsınız teşekkürler. ancak gidiş biraz pahalıya geliyor sanırım karşıdan gelenler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…