Yardım edebilir misiniz? Desteğe ihtiyacım var😔

Ben karşımdaki insanın sadece kişiliğine bakarım. Nişanlımın da insanlığı merhameti çok çok güzeldi o yüzden sevdim. Ama işte sonra böyle oldu her şey

Şu anda çok zorlanıyorum. Çünkü ilk başta sadece insanlığını sevmiştim zamanla bu olaylar yaşandıkça çok çok üzüldüm. Anlatamıyorum şu anda. Ailemden vazgeçmeyi bir kez bile düşünmedim düşünmem de. Ama ailecek bana yaptıkları haksızlıkların farkına varıp pişman olsunlar istiyorum. Çok fazla kırgınım çünkü

Ben karşımdaki insanın sadece kişiliğine bakarım. Nişanlımın da insanlığı merhameti çok çok güzeldi o yüzden sevdim. Ama işte sonra böyle oldu her şey
Anneniz konusunda neden öyle davrandı peki? Önceliğiniz aileniz olmalı size onu söyleyim evlenmeden ailenize gitmenize karışan insan yarın evlenince tüm herşeyinize karışır.

Tecrübeli birinin fikrini almak çok iyi geldi teşekkür ederim

Anneniz konusunda neden öyle davrandı peki? Önceliğiniz aileniz olmalı size onu söyleyim evlenmeden ailenize gitmenize karışan insan yarın evlenince tüm herşeyinize karışır.
Benim babam yok ben çocukken vefat etti o yüzden annem biraz zor güveniyor insanlara bunlar da yaşadığım şehirde tanınmış insanlar. Annemin bu temkinli yaklaşıp isteme aşamasında beni zor vermesinden kin tutmuşVe diğer gelinlerini de 2-3 yıl göndermemişler ailesine. Yani bilemiyorum gelenek gibi bir şey olmuş tabi ben bunları çok sonra öğrendim o ayrı

Şu an beklemedeyim zaten. Ama kendilerini suçsuz kusursuz görüyorlardı o yüzden geçen benim de onunla alakalı rahatsız olduğum konuları belirten uzun bir mesaj yazdım sakın cevap atma sadece oku dedim. Bilmiyorum ne yapacakEvet ya her şeyi ben bilirim benim dediğim olur kafasında çok sinir bozucu

sonuna kadar katılıyorum her kelimenize. bende çok sessizdim babam war ama hiiiç karısmaz yok gibi bişeydi 3 yıl ailemle görüştürmedi eski eş kişisi beni
senin sesini Allah duyar canım üzülme allaha hawale et en güzel adaleti o sağlar mazlumun ahı kalmıyo

2 3 yıl mı bence direkt silin aklınızdan o kişiyi hele annenize kinliyse kaç ayda gelirsiniz kimbilir annenize burada bi komşum var kızı 20 km kadar uzağa gelin gitti senede 2 3 kez anca geliyordur annesine 2 tane de çocuğu var öyle çıkayım bugün anneme oturmaya gideyim gibi bir aktivitesi yok böyle olmak ister misiniz Allah korusun düşüncesi bile kötü

İnşallah en kısa zamanda adalet yerini bulsun bana da göstersin. Beddua etmiyorum ama gönlüm hep ah ediyor

Gerçekten çok iyi geldiniz❤İyi ki tesadüfen bu sayfaya denk gelip üye olmuşum çok üzülüyordum daha iyiyim❤
Aman diyim böyle insan için üzülmeyin dediğim dedik çaldığım düdük bu tarz erkekler sonra sözünü dinleye dinleye 1 kez dinlemediniz mi o zaman siz görün asıl o zaman tavrı inanın bildiğim bişey olmasa böyle yazmam

Gerçekten çok iyi geldiniz❤İyi ki tesadüfen bu sayfaya denk gelip üye olmuşum çok üzülüyordum daha iyiyim❤
ewet canım bana da iyi, geliyo kafa dagıtıyorum burda güzel dostlar kazanıyosun bide hani bi sıkıntın oldugunda baska bakıs açılarına ihtiyacın oluyo we tarafsız kişiler çok çok iyi oluyo yakınınla dertlessen yarın bigün, başına kakıç ederler

Tabi ki istemem. Allah korusunbir de annemin benden başka kimsesi yok ona destek olmalıyım her zaman. Buna mecburum. Aynı şekilde karşımdaki insan da ailesine düşkün ve bağlı ilgili olsun isterim

Birincisi huylu huyundan vazgeçmez bugün pişman olsa yarın yine kıracak bir şey yapar. Nişanlın düzelse anası, anası düzelse, kardeşi düzelmez. Ha ben mücadele ederim hazırım diyorsan senin bileceğin iş.

Kesinlikle çok iyi oluyor. Bir de şöyle bişey var benim derdim şu anda bu mesele ama etrafımda birilerine anlatsam onlar çok iyi aileydi maddiyatlaeı da çok iyiydi kaçırdın falan gibi saçma yorumlar yapıyorlar. Halden anlamıyorlar hiçsanki ben maddiyat istiyorum. Ben hayat arkadaşı istiyorum kendime gelir kapısı değil

Haklısınız aslında zaten vazgeçse huyundan nişanı bozmazdı saçmalama düzeltilmeyecek bir şey mi derdi ama işte çok yeni olunca insan ne hissedeceğini bilemiyor daha sevgi de bitmedi tabi onun da etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…