• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edebilir misiniz? Resimli

-Piraye

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19.381
12.402
298
152406023009-001_1(1).webp Eki Görüntüle 1803523 Eki Görüntüle 1803523 Kızlar bu elbiseyi nasıl değiştirebilirim? Yaka kısmını açtırıp kare yaka yaptırsam terziler becerebilir mi sizce? Ve elbisenin modelinde değişme olur mu?

Son düzenleme:
Elbise güzel bence böyle.
Ama sıkıldım değişiklik yapayım illa diyorsanız, kare yaka değil de arkalı önlü v yaka daha güzel olur. Bir de boyu biraz kısalsa daha iyi durur sanki.
Alt kısmı dantelli oldugu için kısalma imkanı yok pek fazla. Yani modeli bozulur diye çekiniyorum aslında. V yaka da olabilir aslında dediğiniz gibi. Ama emin olarak hareket etmem lazım çok iyi bir terzi bulmam gerekiyor

Bence kare yaka degil de derin v yaka guzel olur, abiye terzileri iyi yapiyor bu isi. Avm terzileri de oyle, hazır aldigim tum elbiselere tadilat yaptirmak zorunda kaliyorum ve avm terzileri genelde daha basarili oluyor her cesit tadilat yaptiklari icin.

Alt kısmı dantelli oldugu için kısalma imkanı yok pek fazla. Yani modeli bozulur diye çekiniyorum aslında. V yaka da olabilir aslında dediğiniz gibi. Ama emin olarak hareket etmem lazım çok iyi bir terzi bulmam gerekiyor

Abiye elbise satan mağazaların terzileri bu konuda iyidir, hallederler. Mağazanın birine sorarsan yönlendirir bence.

Modeli bozulmadan kısaltılabilir gibi geldi bana ama terzi daha iyi bilir tabi.

Yakası çok kapalı.
Benim bile burdan ruhumu sıktı.
Çok iyi bir terzi bu işi başarır.
Ama v yaka hoş durmaz gibi geldi bana

Bence kare yaka degil de derin v yaka guzel olur, abiye terzileri iyi yapiyor bu isi. Avm terzileri de oyle, hazır aldigim tum elbiselere tadilat yaptirmak zorunda kaliyorum ve avm terzileri genelde daha basarili oluyor her cesit tadilat yaptiklari icin.
Öyle mi diyorsunuz? V yaka benimde aklıma yattı şimdi ama bilemedim. Ben bir terziye sorayım olmazsa avm terzisi aklıma geldi aslında ama genelde paça boyu ve daraltma yaptıkları için emin olamamıştım

v yaka daha iyi olur bencede kare yaka daha ugrastırıcı belki elbisenin goruntusu bozulabilir

Abiye elbise satan mağazaların terzileri bu konuda iyidir, hallederler. Mağazanın birine sorarsan yönlendirir bence.

Modeli bozulmadan kısaltılabilir gibi geldi bana ama terzi daha iyi bilir tabi.
Bencede ben terziye bir sorayım abiye terzisine. Herkes yapamaz gibi geliyor banada. Elbiseden olmak istemem o_O

Öyle mi diyorsunuz? V yaka benimde aklıma yattı şimdi ama bilemedim. Ben bir terziye sorayım olmazsa avm terzisi aklıma geldi aslında ama genelde paça boyu ve daraltma yaptıkları için emin olamamıştım

Avm ye gore de degisir tabi yanlis yonlendirmis olmayayim, mesela burdaki avm de adil isik ipekyol vs gibi magazalarin elbiseleri de o terziye gidiyor tadilata. O yuzden ben de guvendim, kotu sonucla da karsilasmadim. Tabi disardakilere gore pahaliya geliyor ama sonucta elbisenin ziyan olma riski var.
Benim omuzlarim genis, belim ince popom kucuk, bedenime gore elbise alirsam omuz ve gogus kismi kasiyor o yuzden ust kismima gore alip belden itibaren daralttiriyorum. Genelde internetten aldigim icin magazada tadilat sansim da olmuyor. Kumasin yapisina gore ya direk abiye terzisine goturuyorum ya avm terzisine.

Avm ye gore de degisir tabi yanlis yonlendirmis olmayayim, mesela burdaki avm de adil isik ipekyol vs gibi magazalarin elbiseleri de o terziye gidiyor tadilata. O yuzden ben de guvendim, kotu sonucla da karsilasmadim. Tabi disardakilere gore pahaliya geliyor ama sonucta elbisenin ziyan olma riski var.
Benim omuzlarim genis, belim ince popom kucuk, bedenime gore elbise alirsam omuz ve gogus kismi kasiyor o yuzden ust kismima gore alip belden itibaren daralttiriyorum. Genelde internetten aldigim icin magazada tadilat sansim da olmuyor. Kumasin yapisina gore ya direk abiye terzisine goturuyorum ya avm terzisine.
Aklım nerde acaba benim:KK53: bu elbise de Park Bravo zaten ama netten almıştım. oranın terzisine götürürsem yapabilirler. çok teşekkür ederim :KK60:

Boynun ve boyun uzunsa bu model çok hoş hiç elleme.

Ama boyun kısaysa V yaka yaptır daha hoş durur.

Back
X