- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O iyi terziyi nerden bulacağım acabaIyi bi terxi istediginiz sekilde yapabilir.
Bulundugun sehirde ya bikac terziye sorup fikir alirsin.elbiseyi yeni aldiysan aldigin yerde fikir verebilir.O iyi terziyi nerden bulacağım acaba![]()
Bakayım bir. TeşekkürlerBulundugun sehirde ya bikac terziye sorup fikir alirsin.elbiseyi yeni aldiysan aldigin yerde fikir verebilir.
Alt kısmı dantelli oldugu için kısalma imkanı yok pek fazla. Yani modeli bozulur diye çekiniyorum aslında. V yaka da olabilir aslında dediğiniz gibi. Ama emin olarak hareket etmem lazım çok iyi bir terzi bulmam gerekiyorElbise güzel bence böyle.
Ama sıkıldım değişiklik yapayım illa diyorsanız, kare yaka değil de arkalı önlü v yaka daha güzel olur. Bir de boyu biraz kısalsa daha iyi durur sanki.
Alt kısmı dantelli oldugu için kısalma imkanı yok pek fazla. Yani modeli bozulur diye çekiniyorum aslında. V yaka da olabilir aslında dediğiniz gibi. Ama emin olarak hareket etmem lazım çok iyi bir terzi bulmam gerekiyor
Öyle mi diyorsunuz? V yaka benimde aklıma yattı şimdi ama bilemedim. Ben bir terziye sorayım olmazsa avm terzisi aklıma geldi aslında ama genelde paça boyu ve daraltma yaptıkları için emin olamamıştımBence kare yaka degil de derin v yaka guzel olur, abiye terzileri iyi yapiyor bu isi. Avm terzileri de oyle, hazır aldigim tum elbiselere tadilat yaptirmak zorunda kaliyorum ve avm terzileri genelde daha basarili oluyor her cesit tadilat yaptiklari icin.
Bencede ben terziye bir sorayım abiye terzisine. Herkes yapamaz gibi geliyor banada. Elbiseden olmak istememAbiye elbise satan mağazaların terzileri bu konuda iyidir, hallederler. Mağazanın birine sorarsan yönlendirir bence.
Modeli bozulmadan kısaltılabilir gibi geldi bana ama terzi daha iyi bilir tabi.
v yaka olursa modelinde bozulma olmaz di mi?v yaka daha iyi olur bencede kare yaka daha ugrastırıcı belki elbisenin goruntusu bozulabilir
evet kapalı cidden bayağı ama seviyorum elbiseyiYakası çok kapalı.
Benim bile burdan ruhumu sıktı.
Çok iyi bir terzi bu işi başarır.
Ama v yaka hoş durmaz gibi geldi bana
v yaka daha kolay kare yaka her elbise modeline yakısmayabiliyor bide belli olur sonradan yapıldıgıv yaka olursa modelinde bozulma olmaz di mi?
Öyle mi diyorsunuz? V yaka benimde aklıma yattı şimdi ama bilemedim. Ben bir terziye sorayım olmazsa avm terzisi aklıma geldi aslında ama genelde paça boyu ve daraltma yaptıkları için emin olamamıştım
Aklım nerde acaba benimAvm ye gore de degisir tabi yanlis yonlendirmis olmayayim, mesela burdaki avm de adil isik ipekyol vs gibi magazalarin elbiseleri de o terziye gidiyor tadilata. O yuzden ben de guvendim, kotu sonucla da karsilasmadim. Tabi disardakilere gore pahaliya geliyor ama sonucta elbisenin ziyan olma riski var.
Benim omuzlarim genis, belim ince popom kucuk, bedenime gore elbise alirsam omuz ve gogus kismi kasiyor o yuzden ust kismima gore alip belden itibaren daralttiriyorum. Genelde internetten aldigim icin magazada tadilat sansim da olmuyor. Kumasin yapisina gore ya direk abiye terzisine goturuyorum ya avm terzisine.
v yaka aklıma yattı zaten bakacağım bir sorup soruşturayımv yaka daha kolay kare yaka her elbise modeline yakısmayabiliyor bide belli olur sonradan yapıldıgı