• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz bana

Lorenacıgım hadı ınsallah bu adımı atman bıle guzel.
Bak ne demıssın ben havaya soktum onu dedın .Aynen öyle.Ben neymişim ya dıyor,Lorena ortadan ıkıye catlasa da yıne ben bıldıgımı yapıyorum diyor.
Once sunu bıl sevgılın seni seviyor.Sevmeyen ınsan senın gibi kıskanc bırıne katlanmaz asla ve ıkıncısı aılenın ıcıne almış seni.
Öncelikle seni kıskanclıga ıten sebeplerı kafandan sılmeye calışsan ??
Ufak alıştırmalar yap.Misal gitsin çıksın dışarı onu boğma sorun çıkarma.Bu şekilde davrandıgında sana tepkilerine yaklaşımına bak bir.
En son konunda bulusmak ıstemıyor haftalardır bulusmuyoruz demıstın.Belkıde bunalttıgın ıcındır.
Bıraz gizemli ol.Normal bir ilişkide olması gerektıgı gibi davranmaya çalış.Öyle ol demiyorum.Yapamazsın şu anda.
Ama bır ıkı deneme yap.Sen farkına varırsın ilişkinin seyri eskisi gibi kavga gürültü mü yoksa sana daha ilgili mi?
Bırden degısmenı kımse senden beklemıyor zaten.

Okumamışım dıger sayfayı da bak yine güven vermiyor demişsin.
Ne yaptı da güven vermiyor? Haraketleri mi sözleri mi bakışları mı? Nesii ? Hiç birşey yapmadı su ana kadar diyorsun ama nedir bu tedirginlik?Daha oncekı konularda anlattın mı bılmıyorum ama su 2 sene önce guvenını kıracak olay neydı herseyı oraya baglıyorsun ? Bence sorununun bunlarla çözülecek.

Bak bende kıskansam bile belli edemem işte dediğin o havalara girmesin diye. Ama zaten yapısal olarak aşırı kıskanç biri de değilim, benim erkek arkadaşım departmanlarında 3 bayanla çalışıyor iş merkezinde genel anlam da her ırktan insan var fransalısından, mısırlısına kadar. Her sene cadılar bayramı, bowling, kayak, kahvaltı, iftar etkinlikleri oluyor katlıyor haliyle.

Hiç rahatsız olmadım şu güne kadar, gerçekten kıskanılacak bir durum olsa kıskanırım elbet, ama işte çok kız var nasıllar, hep aynı ortamdalar, kızlar var gidemezsin olayına hiç dönmedi muhabbetimiz. Biraz rahat olmayı denesen? Hayatının merkezine oturtmuş gibisin sevgilini? Ya da kendine güvenin yok gibi? :26:

Son düzenleme:
Arama motoruna "Beklentinin Zehri" diye yazip arat. Bir blog sitesinde cok guzel bir yazi var. Her turlu insan iliskisinde asiri beklentinin zararindan, nasil dusunmek gerektiginden bahsediyor. Benim bakis acimi degistirebilen bir yazidir. Herkeste ayni etkiyi yapar mi bilmiyorum ama...

Senin bir onceki konunda yazdiklarin bana o yaziyi hatirlatti. Aha ayni yazidaki gibi davraniyor iste duye dusunmustum senin icin. Kendinden birseyler illa ki bulursun. Cok guzel bir yazi.

Yazıyı okudum, paylaşımın için teşekkürler, gerçekten çok güzel ...

gerçi sen senin deneyimlerini yaşayanlardan yardım istemişsin
ben hiç senin gibi olmadım yardım edemicem
bundan sonra da olmam heralde
bence bu tamamen yetiştiriliş ve kişilik meselesi
yani biz sana kızıyoruz ama belki kurtulmak tek başına elinde olmayabilir
o yüzden yardım al diyoruz
ama onu da kabul etmiyosun:26::26:

sadece benim yaşadıklarımı yaşaynalardan yardım istemedim aksine kıskanç olmayanlardan istedim zztn

Okumamışım dıger sayfayı da bak yine güven vermiyor demişsin.
Ne yaptı da güven vermiyor? Haraketleri mi sözleri mi bakışları mı? Nesii ? Hiç birşey yapmadı su ana kadar diyorsun ama nedir bu tedirginlik?Daha oncekı konularda anlattın mı bılmıyorum ama su 2 sene önce guvenını kıracak olay neydı herseyı oraya baglıyorsun ? Bence sorununun bunlarla çözülecek.

ben eskiden beri sevgilimin şifrelerini biliyorum,twittr şifresi vardı bende mesela ama arkları hep erkekti ztn neyse işte uzun zamandır bakmıyodum sonra bi baktım,kızlarla kouşmuş 3-4 farklı kız sadece twıttırdan gördüğü insanlar yani normal haytta tanımıyo,sabah günaydın yazmışlar akşam iyi geceler,snra bi kızla fenerbahçe hakkında tartışırken ona x ciğim diye hitap etmiş,ben tabi bunları görünce müdahale ettim ztn ordan anladm kızları sadece ordan tanıdığını...kıyamet koptu kuzenim yaptı dedi ondada vardı şifresi dedi yani buna kim inanır?bu yalanın üzerine güvenim kırıldı.
ikinci olay ise şu;
okulda bi kız vardı,tanımıyorm hiç bi gün yanıma geldi tanışalmmı fln dedi,o günden snra ne zaman görse yanıma geldi v.s oda ben de sevgilimdn ders alıyoduk,bu kız ssevgilim yanına gitmiş soru çözdürmeye benim hakkımda sorular sormuş sevgilime oda aptal gibi cevap vermiş senin ne haddine diyememiş.
bunları bana kız anlattı bende hesap sordum kavga ettik v.s
kız bi gün geldi bşy söyliycem dedi ama aramzda kalsn dedi,sevgiline soru çözdürürken bi bayanla konuştu ona bıtanem filan dedi galiba. dedim nasıl galiba duymadn mı,ben bu kadar duydum benden söylemsi dedi.
ben tabi gidip sordum hemen sevgilime saçmalama filan dedi kabul etmedi,kızı çağırttı kız geldi ağlamaya başladı hocam ben yanlış duymuşum özr dilerim dedi orada da kavga gürültü koptu tabi..
ben bunun telefn kayılarına bakttım aradığı arandığı v.s bşy çıkmadı,bilmiyorum ya kız iftira attı yada korktuğu için öyle söyledi.
yine de bu olayların yaşanmasına o fırsat verdi bu rezilliğe.güvenimi kıran ikinci olay bu oldu..

bunlardan başka bşy görmedim çünkü beraber zaman geçirdik okulda herkes biliyo bizi,bazen derslere girdiğinde bile çağırır beni yada bi kız öğrenciye soru çözcekse v.s ne bileyim çok yakın olmasakta okulda görüyoruz birbirimizi bi aynlışı olsa çıkardı orataya heralde ama bu olaylar...

Bak bende kıskansam bile belli edemem işte dediğin o havalara girmesin diye. Ama zaten yapısal olarak aşırı kıskanç biri de değilim, benim erkek arkadaşım departmanlarında 3 bayanla çalışıyor iş merkezinde genel anlam da her ırktan insan var fransalısından, mısırlısına kadar. Her sene cadılar bayramı, bowling, kayak, kahvaltı, iftar etkinlikleri oluyor katlıyor haliyle.

Hiç rahatsız olmadım şu güne kadar, gerçekten kıskanılacak bir durum olsa kıskanırım elbet, ama işte çok kız var nasıllar, hep aynı ortamdalar, kızlar var gidemezsin olayına hiç dönmedi muhabbetimiz. Biraz rahat olmayı denesen? Hayatının merkezine oturtmuş gibisin sevgilini? Ya da kendine güvenin yok gibi? :26:

işte böyle örnekler istiyorum
çok teşekkür ederim:)

Benim hiç böyle bir ilişkim olmadı öncelikle onu belirteyim.
Kıskancım fakat dozunda güven verdi mi ardını fazla aramam ama güven sağlamıyorsa da peşinden koşturmam bırakırım ipin ucunu. :ssz:
Böyle ilişkilerde sosyal hayat çok önemlidir.
Arkadaş edinmelisiniz derdinizi de paylaşacağınız bir arkadaş.
Okulda bir çok aktiviteler olur kulüpler vs. onlara katılın.
Evde kaldığınızda kendinizi ders dışında film izlemeye verin. Aklınızı meşgul tutmak için işe yarar.
Ayrıca unutmayın elbette kadınların da çalıştığı bir dünya var. Kimse sırf erkek erkeğe ya da kadın kadına çalışmıyor.
İş ahlakı varsa sevgiliniz de zaten mesafeli olur.
Ama dediğim gibi güven vermiyorsa da fazla kurcamalaya lüzum yok zira üzülen taraf siz olursunuz.

işte böyle örnekler istiyorum
çok teşekkür ederim:)

3 senedir orda çalışıyor ilk günden beri kız arkadaşını getir falan diyorlarmış, hiç tanışmak istemedim çekingenimdir biraz :)
O da bildiğinden gelmez ki falan diyormuş hep, bu seferde bizi kıskanır ondan demişler. Kıskanan insan her şekilde kıskanır illa yüzyüze gelmemiz gerekmiyor ki kıskanmam için, bana anlatıyor bunları sevgilim ben gülüp geçiyorum mesela, hiç üzerinde durmuyorum.

Kız sorular sormuş, sonra size gelmiş birisine bitanem dedi demiş ama emin değilim demiş bir de? Telefon kayıtlarında da birşey yokmuş? Bu konuda masum geldi sevgiliniz bana, ama sosyal paylaşımda tanımadığı kişilerle konuşma olayına hiç bir zaman aklım yatmadı, yatmayacak gibi de görünüyor. :ssz:

Back
X