sadece eşimin her konuyu zaten sen tek başına mutsuzsuna getirmesinden bıktımKimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz. Mutlu da olabilirsiniz, bazen mutsuz da...
sadece eşimin her konuyu zaten sen tek başına mutsuzsuna getirmesinden bıktım
eşimde haftada bir arkadaşlarıyla takılır bazen hafta sonları da giderBence sizin aktif sosyal hayatınızı kıskanıyor olabilir. Eğer kendisi daha sıradan bir hayata sahipse...
bunu dersem daha da başlar artık kendin mutlu olmayı öğren demeyeo zaman sen beni mutlu et de! tövbe allahim ya
sadece sinirlerimi bozuyor.asık suratlı değilim sürekli evde değilim daha ne yapayım bilmiyorum.insan bazen boş boş evde oturmak istiyorhmm galiba klasik erkek argümani..
Benim ex esimde bana sürekli benzer seyler söylerdi. Ne zaman onu elestirsem, sen zaten hep surat asiyorsun derdi, yada sen zaten mutlu olamiyorsun ben seni nasil mutlu edebilirim vs gibi seyler.
Ama ben mutsuzdum ve gülücükler sacmiyordum dolaysiyla.....Sen mutluyum diyorsun, eh o zaman sorun yok, bunu ona niye ispat etme cabasindasin?
Bos ver hic takma, galoba senin zayif noktani yakaldi ve o yüzden onu kullaniyor olabilir...
eşimde haftada bir arkadaşlarıyla takılır bazen hafta sonları da gider
bilmiyorumO zaman biraz daha takılsın da size sarmasın.
sadece sinirlerimi bozuyor.asık suratlı değilim sürekli evde değilim daha ne yapayım bilmiyorum.insan bazen boş boş evde oturmak istiyor
ben birlikte birşey yapmak istersem o istemiyorsa hemen mesele buraya geliyor.sanırım onunla birşey yapmamı istemiyorEh tamamda oda oturuyor? Sizin evde vakit gecirmeniz adama batiyor mu, anlamadim ki?
Demekki siz sinirlenince hosuna gidiyor, baska elestirecek bisey bulamiyor?
Aman bosver, tek derdin bu olsun arkadasim ;-) Sende onu gicik et:))
:)bu cins insani nerden buldun
ben birlikte birşey yapmak istersem o istemiyorsa hemen mesele buraya geliyor.sanırım onunla birşey yapmamı istemiyor
eveleneli 4 sene oldu.eğercanı isterse inanılmaz ilgilidir amaistemiyorsa dönüp yüzüme bakmazEvet bencede neden bu, esiniz genel anlamda ilgisiz mi? Yeni mi evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?