yardım eder misiniz

zambak123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
137
35
28
45
Merhaba.Eşim umursamaz bir insan.Ben ise sevdiklerimle vakit geçirmeyi haberleşmeyi yaşadıklarımı paylaşmayı seviyorum.Olumsuz birşey olduğunda bu mutlaka bana o günkü yaşantıma yansır.Eşime göre ben kendime yetemeyen mutsuz bir insanım.HAftada en az bir kere arkadaşlarımla buluşurum.İşim zaten çok yoğun projeler toplantılar vs kafam dolu.akşam evime geldiğimde ya da hafta sonu bazen evde takılmayı seviyorum.kitap okurum film izlerim.Eşimle birlikte de vakit geçiririz.Çıkıp geziyoruz alışveriş vs.Ama eşime göre ben tek başıma mutlu değilim.Çünkü onunla kavga ettiğimizde birkaç gün moralim bozuluyor.İnsan kalbi kırık olunca etrafa gülücükler saçamıyor.Eşimi umursamamayı denedim 3 5 gün dışarı çıktım takıldım ama insan evini istiyor.Evde hergün kahkahalarla dolaşıp her akşam dışarda arkadaşlarımla olmak istemiyorum.Normalde neşeli güler yüzlü bir insanım.Haftada en az bir kez arkadaşlarımla buluşuyorum kendim çıkıp geziyorum kendi başıma mutlu olduğumu daha nasıl anlatabilirim.Bu konudan çok rahatsızım.sürekli mutsuzun deyip tavsiyeler duymaktan bıktım

hmm galiba klasik erkek argümani..
Benim ex esimde bana sürekli benzer seyler söylerdi. Ne zaman onu elestirsem, sen zaten hep surat asiyorsun derdi, yada sen zaten mutlu olamiyorsun ben seni nasil mutlu edebilirim vs gibi seyler.
Ama ben mutsuzdum ve gülücükler sacmiyordum dolaysiyla.....Sen mutluyum diyorsun, eh o zaman sorun yok, bunu ona niye ispat etme cabasindasin?
Bos ver hic takma, galoba senin zayif noktani yakaldi ve o yüzden onu kullaniyor olabilir...

hmm galiba klasik erkek argümani..
Benim ex esimde bana sürekli benzer seyler söylerdi. Ne zaman onu elestirsem, sen zaten hep surat asiyorsun derdi, yada sen zaten mutlu olamiyorsun ben seni nasil mutlu edebilirim vs gibi seyler.
Ama ben mutsuzdum ve gülücükler sacmiyordum dolaysiyla.....Sen mutluyum diyorsun, eh o zaman sorun yok, bunu ona niye ispat etme cabasindasin?
Bos ver hic takma, galoba senin zayif noktani yakaldi ve o yüzden onu kullaniyor olabilir...
sadece sinirlerimi bozuyor.asık suratlı değilim sürekli evde değilim daha ne yapayım bilmiyorum.insan bazen boş boş evde oturmak istiyor

sadece sinirlerimi bozuyor.asık suratlı değilim sürekli evde değilim daha ne yapayım bilmiyorum.insan bazen boş boş evde oturmak istiyor

Eh tamamda oda oturuyor? Sizin evde vakit gecirmeniz adama batiyor mu, anlamadim ki?
Demekki siz sinirlenince hosuna gidiyor, baska elestirecek bisey bulamiyor?
Aman bosver, tek derdin bu olsun arkadasim ;-) Sende onu gicik et:))

Eh tamamda oda oturuyor? Sizin evde vakit gecirmeniz adama batiyor mu, anlamadim ki?
Demekki siz sinirlenince hosuna gidiyor, baska elestirecek bisey bulamiyor?
Aman bosver, tek derdin bu olsun arkadasim ;-) Sende onu gicik et:))
ben birlikte birşey yapmak istersem o istemiyorsa hemen mesele buraya geliyor.sanırım onunla birşey yapmamı istemiyor

Back
X