- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
O kırkentlerin aynı desennde tablolar da varKirlentler ile siyah beyaz hali ile çok güzel durur. Bu güllü dallı artık herkeste var zaten. Yeni gelin evi gibi
Mavili pmbeli güllü olanmıGüllü olan güzel bence
Ee daha güzel iste. Sıradan değil. Valla ben çok yakıştırdımO kırkentlerin aynı desennde tablolar da var
Tşkkürler üçgen olan siysh beyaz daha mı iyi ilk bştaki yani diğeri çok siysh gibiEe daha güzel iste. Sıradan değil. Valla ben çok yakıştırdım
Kalpli olan fotoğraftaki halı biraz basit duruyor renklerinden dolayı, diğer gül desenli güzel ama ton olarak koltuklara uyuyor mu emin olamadım.. kreme uyuyor da griyle nasıl olur gözümde canlandıramadım, sizce uygunsa o halıyı alıp bi de halının içindeki pudra mavi ve gül kurusu kırlentlerle güzel asil bi hava oluşturulabilir..
Yok canim diğeri daha çok beyazlı olanTşkkürler üçgen olan siysh beyaz daha mı iyi ilk bştaki yani diğeri çok siysh gibi
Siysh beyazlı nasıl durur szce
O da olur bence, ama tabloyla kırlentlerinizi alt alta koymayın bence onların o bölge biraz boğulmuş ve renk uyumsuzluğu var.. tablonun yerini değiştirebilirsiniz ya da tamamen kaldırabilirsiniz
Canım bu değil. Şu diğeri hani 4lu fotoda olan ayrı ayrı kare şeklindekiEki Görüntüle 2091636
Son soru :) üçgenmi bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?