Yardım eder misiniz?

Olabilir senin çevrenin senin gibi düşünmesi normal evet önemli olan senin beğenmen
Benim çevrem diye Benim beğendiğimi mi beğenmek zorunda insanlar? Haklısın evime ilk kez gelen yeni tanıştığım aa ne kdr güzelmiş evin içim açıldı diyen yan komşumda zaten Benim çevrem çok Haklısın.. Neyse..

Arkadaşım ister kabul et ister etme güzel olmadı gerçekler acı olabiliyor insanlar seni kırmak istemiyordur seninle ne alıp veremediğim olabilir anket yap en iyisi :)

hiçbiri olmaz kırlentler çok hareketli halıda öyle olursa kargaşa olur haliyi sade desensiz bir renk seçmeniz gerekecektir.

Arkadaşım ister kabul et ister etme güzel olmadı gerçekler acı olabiliyor insanlar seni kırmak istemiyordur seninle ne alıp veremediğim olabilir anket yap en iyisi :)

Herkesin görüşü ayrı ne gerçeği ne acısı ya nerelere bağladın... Kırmak istemiyorsa yorum yapmaz kimseye nasıl olmş diye sormadan ne kadar güzel evin cıvıl cıvıl içim açıldı diyen biri Kırmak istemediği için mi iltifat ediyor yani.. Sözümün arkasında durcam diye kasım kasım kasıldınız biraz rahat olun...

Senin karışık evin icin ben ne kasılıcam beğenmek zorundamıyım en başından beri olmaz dedik gittin gene yaptın her taraf ayrı telden çalıyor :)

Gule gule kullanirsin insaAllah.. Salon mu oturma odasi mi bilemedim ama cok fazla desen olunca bana karisik geldi.. Hali farkli desen, sehpadaki farkli desen, koltugun sirt kismindakiler farkli desen (ve alakasiz), bir de resim baskili kirlentler var..

Kırlentler ve halilar guzel uymuş
Gerisi cok karışik...tam oturmamis gibi
Odada sadece yastiklar ve halilar goze carpmaliydi...ama kanape yastigi ayri telden kanape rengi ne alaka...orta sehpadaki ortu olmamis ayni model olmaliyidi duvardaki tablo ne alaka...

Senin karışık evin icin ben ne kasılıcam beğenmek zorundamıyım en başından beri olmaz dedik gittin gene yaptın her taraf ayrı telden çalıyor :)
Senin fikrini biliyoruz zaten beğenmek zorunda da ddğilsin.. Demişsin ya kırmamak için öyle diyordur diye bi insana sorarsan kırmamak için söyler sormadan o kişi kendi isteği ile yorum yapıyosa gerçek fikridir kırmamak için değildir yani onu anlatmaya çalışıyorum
Her yer gayette uyumlu ve çok da müthiş oldu.. Karışıksa da karışık evimden çok memnunum.. Szi ilgilendiren bi durum yok zaten.

Halı değil o Halım çok ssade olmazsa halıyla da kullanablrm yani üstündeki Halı örtüsü. Bilmm bna bu karışıklık hoş görünüyor teşkkrleer yine de o koltuk minderi de iki türlü yani arka trafı gri aslında gri tarafını çeviriyorum o gün kaynanam vardı o öyle koymuş bnde farklı etmeden yani düzeltmeden çekmişim

Herkesin zevki cok farkli tabii ki, kimi bayilir kimi begenmez.. Koltuklar tek renk olup sehpa ortusu de hali ile ayni desen olursa karisiklik azalabilir diye dusunuyorum.. Spor ve klasigi bi arada kullanmissin ve uyumsuzluk ortaya çıkmış.. Aslinda parçalar tek tek guzeller..

Koltuk seçimimden bende hiç memnun değilim sonradan pişman oldum keşke daha klasik bişey alsaymışım fon perde de aldım bu arada son foto koyacağım şmdi

Halımın deseni de böyle normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…