Yardım eder misiniz?

Bak böyle bile çok uyumlu bence

Eki Görüntüle 2091637

Evet değişik hoş bi hava oluyor bişey daha soracağım müsaitseniz :) geçen mdf üzerine resim basılan minik minik tablolar siparş verdim bugün tekrar dolaşırken aslında gerçkten isteyip bulamadıklarımı görüp onlarıda siparş verdim yspışkanlı olarak duvara monte ediliyor sökmesi zor ancak arrtık çare bulacağım fikrinize göre uyarsa banada fotoğrafts duvara boş ancak yapıştırdım _20180110_024641.webp bnm bi odam birleşik demin attığım koltuk takımımda bunlarla aynı odada iki oda birleşik bu duvara bunları yapştrdım o bi tanenin yanına dağıtarak _20180110_024621.webp
Daha sonra bunları görüp siparş verdim yakında gelir _20180110_024702.webp _20180110_024712.webp sorum şu onları söküp bunları yapıştrsam oraya nasıl olur k bakmayın biraz uzun oldu değişik bi zevk olarak ama :)

Evet değişik hoş bi hava oluyor bişey daha soracağım müsaitseniz :) geçen mdf üzerine resim basılan minik minik tablolar siparş verdim bugün tekrar dolaşırken aslında gerçkten isteyip bulamadıklarımı görüp onlarıda siparş verdim yspışkanlı olarak duvara monte ediliyor sökmesi zor ancak arrtık çare bulacağım fikrinize göre uyarsa banada fotoğrafts duvara boş ancak yapıştırdım Eki Görüntüle 2091638 bnm bi odam birleşik demin attığım koltuk takımımda bunlarla aynı odada iki oda birleşik bu duvara bunları yapştrdım o bi tanenin yanına dağıtarak Eki Görüntüle 2091639
Daha sonra bunları görüp siparş verdim yakında gelir Eki Görüntüle 2091640 Eki Görüntüle 2091641 sorum şu onları söküp bunları yapıştrsam oraya nasıl olur k bakmayın biraz uzun oldu değişik bi zevk olarak ama :)
Valla turkuazcım kadınların canı sıkılınca genelde saçlarıyla oynar :KK51: bence sende öyle yap ev konusunda pek iyi değilsin gibi o_O

Valla turkuazcım kadınların canı sıkılınca genelde saçlarıyla oynar :KK51: bence sende öyle yap ev konusunda pek iyi değilsin gibi o_O

Saçlar gayet iyi durumda eve gzllik ktmaya çalışıyorum herkesin zevki farklı tabi szin beğenmediğinizi başkaları beğenmediğinizi başkasının beğenmediğini sz bğeneblrsnz bakalım fikir alışverişşi ile yardım almaya çalışıyorum

Evet değişik hoş bi hava oluyor bişey daha soracağım müsaitseniz :) geçen mdf üzerine resim basılan minik minik tablolar siparş verdim bugün tekrar dolaşırken aslında gerçkten isteyip bulamadıklarımı görüp onlarıda siparş verdim yspışkanlı olarak duvara monte ediliyor sökmesi zor ancak arrtık çare bulacağım fikrinize göre uyarsa banada fotoğrafts duvara boş ancak yapıştırdım Eki Görüntüle 2091638 bnm bi odam birleşik demin attığım koltuk takımımda bunlarla aynı odada iki oda birleşik bu duvara bunları yapştrdım o bi tanenin yanına dağıtarak Eki Görüntüle 2091639
Daha sonra bunları görüp siparş verdim yakında gelir Eki Görüntüle 2091640 Eki Görüntüle 2091641 sorum şu onları söküp bunları yapıştrsam oraya nasıl olur k bakmayın biraz uzun oldu değişik bi zevk olarak ama :)
Ama ozaman bi tema kullan mesela bu cartoon sipariş verdiklerini yada sadece o renkli olanları yada deniz temalı olanlari. Ben yine bu tam renkli olanları kullanırdım masadaki rengarenk olanlari. Yada kırlent ile uyumlu diye cartoon olanlari. Ne onlarin adı kiz cartoonmu deniliyor :D ben siyah beyaza bi renk patlamasini çok yakistiriyorum. Benim odamda bembeyaz ama cırtlak renkte aksesuarlarım var heryerde. Ama bence daha büyük tablo gider oraya. O masadakiler ama küçük biraz ve hall gibi yerlere gider daha çok dar ve geniş olmayan odalara

Ama ozaman bi tema kullan mesela bu cartoon sipariş verdiklerini yada sadece o renkli olanları yada deniz temalı olanlari. Ben yine bu tam renkli olanları kullanırdım masadaki rengarenk olanlari. Yada kırlent ile uyumlu diye cartoon olanlari. Ne onlarin adı kiz cartoonmu deniliyor :KK70: ben siyah beyaza bi renk patlamasini çok yakistiriyorum. Benim odamda bembeyaz ama cırtlak renkte aksesuarlarım var heryerde. Ama bence daha büyük tablo gider oraya. O masadakiler ama küçük biraz ve hall gibi yerlere gider daha çok dar ve geniş olmayan odalara

Aynı fikirdeyim çok yardımcı oldun çok sağol :)ismini bende bilmiyorum siparişte kod yazıyordu malesef, iyi geceler :)

Bibi hic yakıştıramadım sana :KK70: oysa hep aynı şeyleri begeniriz. Nasil beğenemedin ahahaha ben degisik seyler seviyorum boyle. Pembis gelin evlerinden gına geldi artık heryer gül dal :KK70:
Canım yardım etmiştin ya bak evin son halini atıyorum halı örtüm geldi minik tablolar da astım müthiiş oldu fon perdem gelecek birde gül kurusu renginde fiyonkları da siyah beyaz istdi

_20180127_200653.webp _20180127_200707.webp
_20180127_200725.webp

Back
X