- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.040
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Şaka mı kız bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mı kız bu
Bibi hic yakıştıramadım sanaŞaka mı kız bu![]()
Bibi hic yakıştıramadım sanaoysa hep aynı şeyleri begeniriz. Nasil beğenemedin ahahaha ben degisik seyler seviyorum boyle. Pembis gelin evlerinden gına geldi artık heryer gül dal
![]()
Npcsğımı şaşırdım vllaŞaka mı kız bu![]()
Valla turkuazcım kadınların canı sıkılınca genelde saçlarıyla oynarEvet değişik hoş bi hava oluyor bişey daha soracağım müsaitseniz :) geçen mdf üzerine resim basılan minik minik tablolar siparş verdim bugün tekrar dolaşırken aslında gerçkten isteyip bulamadıklarımı görüp onlarıda siparş verdim yspışkanlı olarak duvara monte ediliyor sökmesi zor ancak arrtık çare bulacağım fikrinize göre uyarsa banada fotoğrafts duvara boş ancak yapıştırdım Eki Görüntüle 2091638 bnm bi odam birleşik demin attığım koltuk takımımda bunlarla aynı odada iki oda birleşik bu duvara bunları yapştrdım o bi tanenin yanına dağıtarak Eki Görüntüle 2091639
Daha sonra bunları görüp siparş verdim yakında gelir Eki Görüntüle 2091640 Eki Görüntüle 2091641 sorum şu onları söküp bunları yapıştrsam oraya nasıl olur k bakmayın biraz uzun oldu değişik bi zevk olarak ama :)
Valla turkuazcım kadınların canı sıkılınca genelde saçlarıyla oynarbence sende öyle yap ev konusunda pek iyi değilsin gibi
![]()
Ama ozaman bi tema kullan mesela bu cartoon sipariş verdiklerini yada sadece o renkli olanları yada deniz temalı olanlari. Ben yine bu tam renkli olanları kullanırdım masadaki rengarenk olanlari. Yada kırlent ile uyumlu diye cartoon olanlari. Ne onlarin adı kiz cartoonmu deniliyorEvet değişik hoş bi hava oluyor bişey daha soracağım müsaitseniz :) geçen mdf üzerine resim basılan minik minik tablolar siparş verdim bugün tekrar dolaşırken aslında gerçkten isteyip bulamadıklarımı görüp onlarıda siparş verdim yspışkanlı olarak duvara monte ediliyor sökmesi zor ancak arrtık çare bulacağım fikrinize göre uyarsa banada fotoğrafts duvara boş ancak yapıştırdım Eki Görüntüle 2091638 bnm bi odam birleşik demin attığım koltuk takımımda bunlarla aynı odada iki oda birleşik bu duvara bunları yapştrdım o bi tanenin yanına dağıtarak Eki Görüntüle 2091639
Daha sonra bunları görüp siparş verdim yakında gelir Eki Görüntüle 2091640 Eki Görüntüle 2091641 sorum şu onları söküp bunları yapıştrsam oraya nasıl olur k bakmayın biraz uzun oldu değişik bi zevk olarak ama :)
Ben oynaya oynaya kafamda sac bırakmadım bibiValla turkuazcım kadınların canı sıkılınca genelde saçlarıyla oynarbence sende öyle yap ev konusunda pek iyi değilsin gibi
![]()
Ama ozaman bi tema kullan mesela bu cartoon sipariş verdiklerini yada sadece o renkli olanları yada deniz temalı olanlari. Ben yine bu tam renkli olanları kullanırdım masadaki rengarenk olanlari. Yada kırlent ile uyumlu diye cartoon olanlari. Ne onlarin adı kiz cartoonmu deniliyorben siyah beyaza bi renk patlamasini çok yakistiriyorum. Benim odamda bembeyaz ama cırtlak renkte aksesuarlarım var heryerde. Ama bence daha büyük tablo gider oraya. O masadakiler ama küçük biraz ve hall gibi yerlere gider daha çok dar ve geniş olmayan odalara
Rica ederim ıyigecelerAynı fikirdeyim çok yardımcı oldun çok sağol :) iyi geceler
Bilmiyorum başka bir konudandır muhtemelenAaa bibi noldu kiz konu sahibineBibibella
Peki biz niye daha burdayizBilmiyorum başka bir konudandır muhtemelen![]()
Canım yardım etmiştin ya bak evin son halini atıyorum halı örtüm geldi minik tablolar da astım müthiiş oldu fon perdem gelecek birde gül kurusu renginde fiyonkları da siyah beyaz istdiBibi hic yakıştıramadım sanaoysa hep aynı şeyleri begeniriz. Nasil beğenemedin ahahaha ben degisik seyler seviyorum boyle. Pembis gelin evlerinden gına geldi artık heryer gül dal
![]()
Fikrim değişmedi maalesef beğenmedim gözüme hiç hitap etmediHani olmaz uyumlu olmaz demiştnz ya evin son halini atıyorum :)
Eki Görüntüle 2101894 Eki Görüntüle 2101895
Eki Görüntüle 2101896
Herkes bayılıyor.. Neyse önmli olan benim bğenmem zaten :)Fikrim değişmedi maalesef beğenmedim gözüme hiç hitap etmedi![]()