YARDIM EDER MİSİNİZ?

Sizin yerine başka arkadaşlarıyla gideceğini söylesin?

Evett en mantıklısı o aslında ben de kendisine aynısını söylemiştim ama bu durumu biz aramızda konuşmadan boş bulunup söyleyivermiş ki zaten beraber gideriz diye düşünmüş ama onu da ben kabul etmek istemiyorum beraber vakit geçirsinler diye düşündüğüm için

Anneler tanışıyorsa illaki konusu geçer yalanınız ortaya çıkar. Bence annenize doğruyu söyleyin.

Merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum.

Ablam nişanlısıyla birkaç günlüğüne tatile gidecek ve ailem bu konuda herhangi bir kısıtlama yapacak insanlar değil ama ablam yine de bunu onlara direkt söylemekten çekindi o yüzden benimle beraber gideceğini söylemiş ben de onlarla birlikte gitmek istemiyorum bu yüzden çok yakın bir arkadaşımda kalacağım. Sorun şu ki bizim annelerimiz de tanışıyor sürekli bir muhabbetleri yok ama daha öncesinde arkadaşımın annesi beni evlerine yatılı davet ettiğinde annem kızınız gelsin diyerek benim gitmemi istememişti. Yani şimdiye kadar benim tüm arkadaşlarım biz de kaldı ailem o konuda çok misafirperver ama benim kimsede kalmamı istemezler insanlar rahatsız olmasın diye. Şimdi kalmaya gittiğimde arkadaşımın annesine mecburi bir durum varmış gibi söylemeliyim ki, annemin önceki tavrından kaynaklı şüphe duyup bir konuşma geçmesin aralarında. Sizce ne bahane bulmam gerekiyor? Normalde ailemden gizli saklı bir şey yapmayı ben de hiç sevmiyorum ama olaylar bu şekilde gelişti o yüzden lütfen tavsiye hariç 'neden böyle bir şey yapıyorsun vs' tarzı yorumlarda bulunmasanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden :)
İyicevsacmalamış olursunuz. Ailenize yalan söylemeyin.

Merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum.

Ablam nişanlısıyla birkaç günlüğüne tatile gidecek ve ailem bu konuda herhangi bir kısıtlama yapacak insanlar değil ama ablam yine de bunu onlara direkt söylemekten çekindi o yüzden benimle beraber gideceğini söylemiş ben de onlarla birlikte gitmek istemiyorum bu yüzden çok yakın bir arkadaşımda kalacağım. Sorun şu ki bizim annelerimiz de tanışıyor sürekli bir muhabbetleri yok ama daha öncesinde arkadaşımın annesi beni evlerine yatılı davet ettiğinde annem kızınız gelsin diyerek benim gitmemi istememişti. Yani şimdiye kadar benim tüm arkadaşlarım biz de kaldı ailem o konuda çok misafirperver ama benim kimsede kalmamı istemezler insanlar rahatsız olmasın diye. Şimdi kalmaya gittiğimde arkadaşımın annesine mecburi bir durum varmış gibi söylemeliyim ki, annemin önceki tavrından kaynaklı şüphe duyup bir konuşma geçmesin aralarında. Sizce ne bahane bulmam gerekiyor? Normalde ailemden gizli saklı bir şey yapmayı ben de hiç sevmiyorum ama olaylar bu şekilde gelişti o yüzden lütfen tavsiye hariç 'neden böyle bir şey yapıyorsun vs' tarzı yorumlarda bulunmasanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden :)
İyice sacmalamış olursunuz. Ailenize yalan söylemeyin

Ortada zaten bir kisitlama yokken baskasi icin yalan söyleyip kendimi zor duruma da strese de sokamam.
O yuzden yalan fikri veremicem.

Annene söyle, ağzından öyle çıkmış diye. Baban yine senle bilsin gerekirse ama anne öğrenirse ablana ayrı kızar evet ama sana güvenini kaybeder. Bugüne kadar yapmadık diyorsun,aile sıkıntı çıkarmaz diyorsun, en olur yanı anneye söylemek. Çünkü daha önce izin vermemiş anneniz , arkadaşın annesi mutlaka merak edecek. İlk denk geldiğinde annenize bahsedeceğine %100 eminim. Hiç gerek yok anneyi kızların arkandan iş çeviriyor durumuna düşürmeye.

Tekrar yorum yapılınca konu üste çıkmış ama bu hafta ben arkadaşımda kaldım ablam da tatile gitti sıkıntısız bir şekilde hallettik yani. Tavsiye verenlere de teşekkür ederim.

Back
X