Doğuma Hazırlık yardım eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeyneqs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
10
0
36
İzmir
kızımız olucagını yenı ögrendım ama aklımdan içimden gecen isim bade olsun istiyorum ama eşim dahıl bade yı kımse begenmedı buda benı düşündürüyor.nil ve bade düşünüyorum fikri olanlar yazabilirmi?

walla geçen ay doğan arkadaşımda bade koydu bende pek beğenmiyorum bu ismi.benimde kızım olacak bende isim bulamıyorum.işimiz zor kolay gelsin...

walla geçen ay doğan arkadaşımda bade koydu bende pek beğenmiyorum bu ismi.benimde kızım olacak bende isim bulamıyorum.işimiz zor kolay gelsin...

öyle mi allah kucagınızda nasıp etsin kaç haftalık? ben bade cok ıstıyorum

amin canım saolasın seninde sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim. 26 haftalık benim kızım. mesela arkadşım faceye resim koyuyor albümün adı '' bademiz''' sanki ismi 'badem' gibi anlaşılıyor. tabi zewk meselesi sanırım kısa ve sesli harfle bittiği için çok yalın geliyor benim kulağıma.. nil bile daha şirin bence .

anladım daha düşünecek zaman var sanırım benım ısteklerım kısa anlasılır unisex olmayan isim bide az bulunan cok bilindik bir isim olsun istemiyorum:) cok şey mı ıstıyorum

eşiniz ve siz beğeniyosanız bence sorun yok çünkü herkesin beğendiği ismi bulmak zor benimde ikinci oğluşum olcak bende isim bulamıyorum açıkçası ama içime sinen evet bu dediğim bi sim bulursam eşimde onaylarsa açıkçası çevreden kimsenin beğenmemesi çokta sorun değil allah kucağınıza almayı nasip etsin bade güzel bi isim ayrıca....

anladım daha düşünecek zaman var sanırım benım ısteklerım kısa anlasılır unisex olmayan isim bide az bulunan cok bilindik bir isim olsun istemiyorum:) cok şey mı ıstıyorum

sizin kaç haftalık bebeğiniz? merak etmeyin bende sizin istediklerinizin aynısını istiyorum oyüzden isim bulamıyorum

ben 15 haftalık hamileyim sizlere göre daha cok yenıyım de ben hamıle kalmadan once duru yada bade dıyordum ama duru ısmınden cok sogudum o kadar cok var kı .farklı olsun ıstıyorum sıra dısı sınıfında bır tek kızımın ısmı olsun ıstıyorum hangı duru demesınler

1o yıldır anne babalar bade adını çok sık veriyorlar çocuklarına .Nil güzel.

Son düzenleme:
Benim arkadasimda kizinin ismini Bade koyacakti son anda Belis koydu :))) Ama benim en favoriiiiii ismim CANSIN Esim cok karsi cikmasaydi kesinlikle kizima o ismi koyacaktim

ben 3 kardeşim en büyük benim 3 kız kardeşiz bir tane daha yolda geliyor adını en büyük ablası olarak ben koydum daha 5 aylık gerçi Selin Su olsun dedim sağlıkla kucagıma alırım inşallah kardeşimi

26 haftalık hamileyim be bir kızımız olucak kızımın adını bade mi yoksa ela mı koyalım karar veremıyoruz.sizce hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…