O ozlemerol Guru Kayıtlı Üye 8 Kasım 2013 15 2 286 35 Tekirdağ 17 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemerol #1 bugün saçlarımı açtım üstüne de palette 10.01 boyadım açık bi sarı oldu platine yakın ama kimse beğenmedi özelliklede eşim ( tekrar boyamam gerek ama hangi rengi yardımcı olur musunuz normal saç rengim kumral o yüzden ona yakın bişeyler olması lazım
bugün saçlarımı açtım üstüne de palette 10.01 boyadım açık bi sarı oldu platine yakın ama kimse beğenmedi özelliklede eşim ( tekrar boyamam gerek ama hangi rengi yardımcı olur musunuz normal saç rengim kumral o yüzden ona yakın bişeyler olması lazım
mltmgksl Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2014 1.931 83 83 17 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemerol #2 Tekrar boyarsan sacin yanabilir canim resim yok mu? Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Tekrar boyarsan sacin yanabilir canim resim yok mu? Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
O ozlemerol Guru Kayıtlı Üye 8 Kasım 2013 15 2 286 35 Tekirdağ 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemerol #3 mltmgksl .!.: Tekrar boyarsan sacin yanabilir canim resim yok mu? Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene... Genişletmek için tıkla... Telden giriyorum bilmiyorum nasil resim koyuluyo
mltmgksl .!.: Tekrar boyarsan sacin yanabilir canim resim yok mu? Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene... Genişletmek için tıkla... Telden giriyorum bilmiyorum nasil resim koyuluyo
O ozlemerol Guru Kayıtlı Üye 8 Kasım 2013 15 2 286 35 Tekirdağ 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemerol #4 Ya artik ne olucak yanicak mi bilmem ama boyamazsam esim problem yapicak nasil kurtulurum ki bu sactan cok koyu olmasini da istemiyorum
Ya artik ne olucak yanicak mi bilmem ama boyamazsam esim problem yapicak nasil kurtulurum ki bu sactan cok koyu olmasini da istemiyorum
miniciki Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 627 317 123 Sakarya 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemerol #5 Saçın sarı olduğu için bu renk koyu tutmaz canım http://okuritriyat.com.tr/Loreal-5.3-Acık-Kestane-Dore
Saçın sarı olduğu için bu renk koyu tutmaz canım http://okuritriyat.com.tr/Loreal-5.3-Acık-Kestane-Dore
mltmgksl Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2014 1.931 83 83 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemerol #6 ozlemerol .!.: Ya artik ne olucak yanicak mi bilmem ama boyamazsam esim problem yapicak nasil kurtulurum ki bu sactan cok koyu olmasini da istemiyorum Genişletmek için tıkla... Kuafore git bakim yaparak istedigin renge boyayabilir sen boyarsan yanar Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
ozlemerol .!.: Ya artik ne olucak yanicak mi bilmem ama boyamazsam esim problem yapicak nasil kurtulurum ki bu sactan cok koyu olmasini da istemiyorum Genişletmek için tıkla... Kuafore git bakim yaparak istedigin renge boyayabilir sen boyarsan yanar Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...