Yardım edermisiniz !!!! Lütfenn :(

aslhn_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
9
0
86
K.K.T.C.
merhaba bi sorum olcak bana acil cvp verebilrseni çok sevinirim lütfenn !! erkek arkdaşımla 04.01.2010 tarihinde ilşkiye girmiştik prezevtf yırtılması sonucu erkek arkadasım içime boşaldı.. hemen temizleyip ezcanye gittik norlevo ertesi gün hapını verdi .. ilişkiden yarım saat sonra ikisini birden içtim .. mide ağrısı ve meme hassasiyeti oldu ama bugun 5. gün ve hala leke tarzında kanamam olmadı .. bu kanamanın olması gerekiomu yoksa sadece bi yan etkimi ? bide ben bu ilac ilk kullanıorum ve ilk yarım saat içinde aldım sizce etkisi nekadar olur ?? hamilelik testi nezaman yapmalıyım ?? lütfen cvp yazınn :( :(

ben o haptan 2 kez kullandım..birisinde kanama oldu birisinde olmadı..prospektüsünde yazıldığı üzere koruyuculuğu %85..hamile olacağını sanmıyorum..ilaçları hemen içmişsin..ayrıca ilkişki adetinin kaçıncı günü idi onuda göz önünde tut yinede..

bu ilaclar 24 saat icinde ne kadar erken kullanırsan etkisi o kadar cogalıyor..bence bi sorun olmaz hapı yarım saat icinde almıssın zaten

çook teşekkür ederim cvp verdiğiniz için ayrıca ilişkim oldugunda adetime 16 gün falan wardı ..

yan etki olmak zorunda değil biraz tehlikeli bi dönemdeymişsin sanırım ama sorun olacağını sanmam.

bişe dha sorcamm .. ben dün regl oldum .. normal oluş biçimimde ve hala dewam edio .. bi dha test almam gerekiyormu sizce ?????????????????? hamile değilim dimi ???????

canım deilsin bence cunku o ilaçlar %85 etkili bildigim kadarıyla hem adette olmussun ve normal biçimde ama yinede içim rahat etsin diyorsan git bi test al

ertesi gün hapları oldukca etkilidir.düşünmen iyi olmuş.adetine kac gün kala oldu bu olay o önemli.tehlikeli zamanlar vardır cünkü yumurtlama döneminde.

evt normal oluş biçimimde oldum . normlde 6 gun suruo benim bugunde 3. günüm herşy norml gidio şimdilk.. cok tşkkr ederm ilginize :)

Back
X