yardım edermisiniz

Karbeyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
172
0
96
Bursa
Merhaba eşimle severek isteyerek evlendik 2 yıl oldu ilişkimizde bir sorun yok başta 1 yıl boyunca vajinusmus yaşadım ve atlattım çok şükür.Eşime bana isteyerek yaklaşıyor birlikteliğimiz uzun sürüyor yarım saat falan fakat hani derler ya kaç kere yaptın diye biz bikeren fazla birlikte olamıyoruz yani gün içinde değil mesela ilişkiyi yaşadık aradan yarım saat geçti fakat eşim gene beni öpüyor seviyor fakat sertleşme sorunu yaşıyor bunun bir sebebi olabilirmi acaba?

yani yarım saat kısa bi süre bence

dinlenme süresini 1-2 saat uzatmayı deneyin

Yaşanılan stres, iş hayatı ya da özel hayattaki sıkıntılar, bedenen yorgunluk, dikkat dağınıklığı vb bir çok şey buna sebep olabilir.Bir tanıdığımın da başına gelmişti.Çeşitli tıbbi ürünler kullanarak bu sorunu hallettiler diye bilmekteyim.

ilk evlendiğimiz zamanlar hernekadar vajinusmus yaşasamda ilişkimiz birkaç kez sürüyordu tamam bende 4 yada 5 kere olsun demiyorum ama en azından ikincisinde sertleşme olmaması kafamı karıştırdı.Beni istemiyor diye de düşünemiyorum çünkü ilki istekli oluyor fakat ikincisinde denesekte olmuyor.1 saat yada iki saat eşim bekleyemez ki hemencik uykuya dalar

siz de uyuyun 1-2 saat uyanınca devam edersiniz

haaa uyanmadı mı o zaman da ertesi gün yaparsınız

günler çuvala girmedi ya

normal şartlarda yarım saat yeniden sertleşme için yeterli. ama biçok şey etkileyebilir zor bi dönemide birlikte atlatmışsınız sonuçta. bazı ilaçlar var sertleşmeyi tetikleyen bunlardan deniyebilir etkilio oluo. devamlı kullanmayın tabide en azından bi şevk getirir size sonrasında biraz stressiz kafanıza başka şeyler sokmadan deneyin sende eşini uyarmaya çalış bence düzelir. geçici dönemler olabiliyo her iki kişidede. sorun çözülmezse bi ürologa görünmekte fayda var .

ben sağlık açısından bi problem olup olmadığını ilerde sorun çıkarmı diye merak ettiğimden sordum aslında.birde çevremde çok duyuyorum 2 kere yada 3 kere yaptık diye.Şimdi diyorum benim kocam ilkinde bi problem olmuyor ama bu sorun zamanla ilk aşamadada karşımıza çıkabilirmi acaba diye düşündü.Yani bi erkek olarak problemli bir durum şuan yaşadığı dimi.Belkide stres yaptı ondan da olabilir.yorgun desem hep yorgun zaten :)

yarım saat bencede erken
ay bende uyusak diye bakarım hee
ne soğuk karıyım

aslında bende uyusak diye bakıyordum :)ama böyle bir sorunu görünce üzerinde durmam geerektiğini düşündüm.:) durdum ama bi işe yaramadı işte:)

kızlar bide şu sorunumuz var ben eşimi çok sevmeme rağmen onu istememe rağmen tatmin olamıorum.kendimi veremiyorum biliyorum kafamdan bintane şey geçiyo o iş sırasında bunu nasıl halletcez

sorunlarınızı Haydar Dümen'e yazsanız diyorum belki çözüm bulursunuz

sorunlarınızı Haydar Dümen'e yazsanız diyorum belki çözüm bulursunuz
arkadaşım neden dalga geçiyorsun kadınlar klübü değilmi burası birbirimize yardım etmek için burda değilmiyiz anlıyamdım ben gerçekten..bu forumda bu şekilde bir sürü problem soru var derdimi sizinle paylaşmak istedim yanlışmı düşündüm acaba

Şart mı skora koşmak?

şart yada değil ama insan merak ediyor o duyguyu bide çocuk yapmak istiyoruz bir kaç aydır olmuyor kadın tatmin olursa rahim temizleniyormuş ve bebeğin tutma şansı daha çokmuş oyüzden yardımcı olabilirmisiniz diye sordum kusura bakmayın yanlış bi soru ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…