Merhaba eşimle severek isteyerek evlendik 2 yıl oldu ilişkimizde bir sorun yok başta 1 yıl boyunca vajinusmus yaşadım ve atlattım çok şükür.Eşime bana isteyerek yaklaşıyor birlikteliğimiz uzun sürüyor yarım saat falan fakat hani derler ya kaç kere yaptın diye biz bikeren fazla birlikte olamıyoruz yani gün içinde değil mesela ilişkiyi yaşadık aradan yarım saat geçti fakat eşim gene beni öpüyor seviyor fakat sertleşme sorunu yaşıyor bunun bir sebebi olabilirmi acaba?
ilk evlendiğimiz zamanlar hernekadar vajinusmus yaşasamda ilişkimiz birkaç kez sürüyordu tamam bende 4 yada 5 kere olsun demiyorum ama en azından ikincisinde sertleşme olmaması kafamı karıştırdı.Beni istemiyor diye de düşünemiyorum çünkü ilki istekli oluyor fakat ikincisinde denesekte olmuyor.1 saat yada iki saat eşim bekleyemez ki hemencik uykuya dalar
burnuma kötü kokular geliyor
arkadaşım neden dalga geçiyorsun kadınlar klübü değilmi burası birbirimize yardım etmek için burda değilmiyiz anlıyamdım ben gerçekten..bu forumda bu şekilde bir sürü problem soru var derdimi sizinle paylaşmak istedim yanlışmı düşündüm acabasorunlarınızı Haydar Dümen'e yazsanız diyorumbelki çözüm bulursunuz
Şart mı skora koşmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?