Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım edermisiniz

sarıya boyasam benıdemı solgun yorgun gostrrırki:S

ten rengiyle alakalı..yada ne bılım yaa
kımı beyaz tenlıye sarı hıc yakışmıyor,ölü gıbı oluyor..onlara makyaj sart oluyor..
kımı beyazlara sarı acayıp yakışıyor,kı onlar zaten dogustan acık kumral dogmus ınsanlar oluyor genelde..
tutupta tenı beyaz ama sacı sımsıyah ınsana sarı pek bı çıg duruyor..

yanı kendı sacın kumralsa bence yakışır sarı..

bazende buğday tenlilere yakışıyor..
bı peruk bul tak kafana

aslında sarının tonuda önemmlı..herkese yakısabılecek bı sarı tonu vardır..
evet asıl söylemem gerekenı en son soyledım..olay sarının tonunda..
mısal sımdı cagla sıkel sarısı moda..ama onun ıcınde bronz ten lazım..
durum bıraz karışık

caglanın sarısıa sınır oluom ben soluk sarı sevıom canlı olmucak.. saclarım açık küllü kumral tatlm

caglanın sarısıa sınır oluom ben soluk sarı sevıom canlı olmucak.. saclarım açık küllü kumral tatlm

kendı ana rengın ne? sıradan bı kumral renkse sarıyı kaldırırsın sen..
yakısmazsada bı allık ve göz kalemine bakar yakışması

Bir sarısın gıder bır sarısın gelır:)
Ben bej tenlıyım beyazda degıl kumralda bana yakısıyordu ama makyajla kasım kırpıgımde cok acık renk olmadı sende hos olabılır
Bırde artık 10 kadından9 u sarısın bu sekıldede dusun:). Ben bırazda o yuzden sogudum

kendı ana rengın ne? sıradan bı kumral renkse sarıyı kaldırırsın sen..
yakısmazsada bı allık ve göz kalemine bakar yakışması

saçlarımda sıfır boya var.. saclarım açık kullü kumral
ten rengım sut beyaz gbı
allık ruj oje hıc kullanmıyrum ama eyelıner rımel goz kalemı mutlaka kullanıom .

bende sarıdan o sekılde soğudum..
herkes sarı dıye..
ama benım sarım bıle başkaydı..her tonu vardı sacımda,platınıde,bal sarısı da..
sımdı cok özlüyorum o sacımı

saçlarımda sıfır boya var.. saclarım açık kullü kumral
ten rengım sut beyaz gbı
allık ruj oje hıc kullanmıyrum ama eyelıner rımel goz kalemı mutlaka kullanıom .

ruj kullanma ama bıgun bı allık sur yüzüne,rambo gıbı yapma kendını tabıı..
bak gor bırden nasıl canlanmış olcaksın..eyelıner ve goz kalemı vazgecılmez zaten..
ama bı allık sur,bı bak

bu arada sarı yakışır sana..madem o tonlardasın..

valla sarısınlıgı manıta soktu kafama yaa. saol cnm benm saclarımı sarı yaptıgım vakit :) ki en asagı 1 ayı var onun daha. paylascam burda alırım fıkrıını

valla sarısınlıgı manıta soktu kafama yaa. saol cnm benm saclarımı sarı yaptıgım vakit :) ki en asagı 1 ayı var onun daha. paylascam burda alırım fıkrıını

benımde kocam sarı hastası,benımde aklıma yenıden o sokup duruyor..

hadı bakalım,umarım yakısır

Tesekkuredrım 7hos bı renk ama aradakı farkı sıfır gosterecek kadar kapatabılecegıne emnmısn

2 ton fark olur ama göze batmaz,kaynaşır daha koyu tonlarda renk farkı daha çok göze batacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…