yardım edermisiniz?

melina1

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
1.039
1.463
333
İstanbul
Merhaba derdimi aslında kimseye söyleyemiyorum hatta kendime bile zor itiraf ettim benden yaşça 10 yaş kucuk birine asık oldum çok iyi dost olduk okul ortamından tanıyorum bir çok şeyi paylaşıyoruz birbirimize çok fazla benziyoruz her yonden karakter ,kişilik, düşünce olarak bugune kadar arayıpta bulamadıgım biri çok iyi biri kadın ruhundan anlıyor ince hassas ,duygusal, tam eş olacak biri çocukları seviyor guzel ahlak sahibi biri ama gel görki yaşı kucuk benden elim kolum baglı napabilirim bilmiyorum ona olan hislerimi aklımdan çıkaramıyorum suan çok iyi dost olmuş durumdayız

Bu kadar gizem gerektirecek bir durum göremiyorum

Onun size karsi bir ilgisi var mi? Yoksa sadece sizi dost olarak goruyorsa acilmayin derim. Onu hayatinizdan uzaklastirarak duygularinizinda ustesinden gelebilirsin

Az olan yas farkliliklari sorun olmaz ama 10 yas biraz fazla. Siz 30 olsaniz o 20 yasinda olur ve erkekler biraz daha geç olgunlasir

dost olarak ilerliyormussunuz...belki de yasinizdan dolayi sizi yakin hissetti..derdini anlatacagi biri gibi gordu...ondan da bir duygusallik hissediyorsaniz bisey diyemem

uzmanlar 5 yaş farkı uygun görüyorlar
yani bizden en fazla 5 yaş büyük ya da en fazla 5 yaş küçük bir kişiyle normal bir ilişki yaşayabilirmişiz
bundan fazlası ileriki dönemlerde problemlere yol açıyormuş
ancak aşk işte
yaşamak istiyorsanız, yaşı problem etmiyorsanız, onunda bir manisi yoksa ve size de aşıksa neden olmasın...
insan her an herkese de aşık olamıyor ki...

Şimdi habire dostuz filan denilmiş. Ben Yağmur Atacan Pınar Altuğ örneğini vericem ama şu da var ünlü olsalar bile çevremizdeki toplumumuzdaki insanlar onları da rahat bırakmadı. Dersiniz ki hoşlaştığım beyin ailesi modern çevremiz modern o da olgun tabii ilişkiye başlayın tersiyse Türkiye'de o iş zor ne yazık ki..

10 yas fazla ilerde sorun olur diye dusunuyorum...

10 yas fazla ilerde sorun olur diye dusunuyorum...

yani herşeyi paylaşırız duyguları ilişkileri,ders bile çalışıyoruz beraber bana destek olur bende ona olurum geçen gun bana nekadar birbirimize benzedigimizi söyledi ben ondan buyuk oldugum için kesinlikle açılamam ama duygularımın onune geçemiyorum okadar her konuda uyuyoruz ki anlatamam uzak durmam mumkun degil aynı sınıfta okuyoruz 12 kişilik bir gurup içinde kendisi her gune konuşuruz mutlaka farkında olmadan aşık olmuşum işte geçen bana evlenmek istedigini ama kızların maddiyat beklentisi oldugunu evlenemedigini söyledi gruptan bakşa kızlarda ona hayran ama herkeze arkadaş gozuyle bakıyor

bana karşı duygusu var gibi hissediyorum sonrada ben öyle sanıyorum dostane yaklaşıyor diyorum ikilemde kalıyorum

10 yas biraz fazla sanki
Siz 30 o 20 ise cok zor da, siz 45 o 35 ise olabilir diyorum.
Yine de hayat kisa,denemekte fayda var eger hisler karsilikliysa

ulke turuna çıkalım gezelim diyor beni çok begeniyor kulturlu temiz kalplisin iyi birisin diyor farklı şehirlerden geldik birde .

yas farkı baya cokmus ama onun sana ılgısı var mı bunu anlamaya calıs cnm senı arkadas olarak goruorsa ozaman bence uzaklas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…