• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edermisiniz?

Aşık olmak elimizde değil elbette. Ama 10 yaş azımsanamayacak bi fark. Kaldı ki çevre faktörünü de dikkate alın..

hisleri oldugunu nasıl anlarım bilemedim
Yani onun ilgisi olup olmadini bilmiyorsunuz. Yas farki cok yani ilerisi olmaz bi iliski yasasanizda.

Birde burda bi kadin 10 yas buyuk erkekle iliski yasamak istese yorumlar yas farkinim sorun olacagi yönünde gelirken. 10 yas kucuk birine asik olup iliski yasamak istenildinde askin yasi yoktur yorumlari geliyor.

Bence iki turlu de 10 yas ciddi sorun olusturur. Eger sizi reddederse bu daha buyuk bir yikim olur sizin icin.

Ya ne olacak iki taraf da birbirini sevdikten sonra. Ünlü bir çift var yabancılardan, kadın adamdan 23 yaş büyük. Bir de kadın annesi gibi duruyor yanında, ona rağmen adam aşkla falan bakıyor kadına. Siz öyle bile durmazsınız iki taraf da sevip anlaştıktan sonra bence yaşın önemi yok. Erkek büyük olunca sorun yapmıyoruz kadın olunca yapıyoruz yani anlamıyorum. Çiftimiz de bu hatta.

Sam%20Taylor-Wood%20and%20Aaron%20Johnson%20arriving%20for%20the%20London%20Critics'%20Circle%20Film%20Awards%20at%20the%20BFI%20Southbank,%20Belvedere%20Road

Yaş falan degıl bence onemlı olan karakterdır eski erkek arkadasımda 27 yasındaydı ve tam cocuktu ben 23 yasındayım ve ona nazaran cok olgunum yas insanı bellı bir asamada olgun yapar ama bazen de yasadıklarınız hayata bakısınız bunu katar karsınızdakı erkek eger olgunsa bu yas farkı sızı bence etkılemez
Eger karsılıklı sevgı varsa ve en onemlısı bundan emınsenız bence o bıraz olgunlasır sız bıraz cocuklasırsınız ve olur yurur mu bılınmez ama olur
Derler ya guvenlı alandan cıkın ve rısk alın dıye eger guven ve sevgı varsa neden olmasın ?

Bana erkeğin on yaş büyük olduğu ilişkiler bile hoş gelmiyor.

Merhabalar hanimlar ben acildim sevdigimi soyledim suan durum karmasik bir hal aldi ne olursa olsun bir bayan ilani ask etmemeli onu ogrendim cok yanlis anlasilip tepki ile karsilanabiliyor

Merhabalar hanimlar ben acildim sevdigimi soyledim suan durum karmasik bir hal aldi ne olursa olsun bir bayan ilani ask etmemeli onu ogrendim cok yanlis anlasilip tepki ile karsilanabiliyor

Herseyde hayir var derler. Belki boylece inceldigi yerden kopar sen de en azından yoluna bakarsim artik...

Ayni siniftayiz gozu hep ustumde bizim grubumuzdaydi beni sosyal medya hesaplarindan engellemis ama sinifta devamli bana bakiyor ne yapmak istiyor anlamadim

Yanima biraz yaklassa heyecan yapiyor asagi yukari heyecanli bisekilde doladirken cok gordum onu benden kaciyor bir okadar gozu hep ustumde sizce ne yapmaya calisiyor

Simdide benden kacan adam suan bizim grupla tekrar iletisim kurmaya calisiyor kafam bayagi karisti bu konuda bense o yokmus gibi davraniyorum

şimdi dostsunuz ondan böyle. aranızda bir ilişki başlayınca senin kompleksleri düşünemiyorum bile. e onun da ortamlarda yaşayacağı sıkıntıyı. düşünsene tanıştırırken falan.. e ilerde sorun daha büyüyecek. yani tatlım 2-3 yaşı çiftler bi şekilde tölere edebiliyor da 10 yaş cidden sıkıntı. ve oldukça da mantıksız..

Back
X