• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edermisiniz?

Ya ne olacak iki taraf da birbirini sevdikten sonra. Ünlü bir çift var yabancılardan, kadın adamdan 23 yaş büyük. Bir de kadın annesi gibi duruyor yanında, ona rağmen adam aşkla falan bakıyor kadına. Siz öyle bile durmazsınız iki taraf da sevip anlaştıktan sonra bence yaşın önemi yok. Erkek büyük olunca sorun yapmıyoruz kadın olunca yapıyoruz yani anlamıyorum.
ben de demi moore ashton kutcher örneğini hatırladım. demi moore yaşına göre taş gibi hatundu ama ashton gençti yani.. ihanet kaçınılmazdı..

ben de demi moore ashton kutcher örneğini hatırladım. demi moore yaşına göre taş gibi hatundu ama ashton gençti yani.. ihanet kaçınılmazdı..

Kötü örnekleri var tabi ama benim verdiğim iyi bir örnek. Aaron Taylor-Johnson - Sam Taylor-Johnson yazarsanız çıkarlar Google'da. :) İki çocukları var, hatta geçen adam kadının adını göğsüne dövme yaptırmıştı, o derece aşık yani. :)

Ben 37 kendisi 30
10 dedin 7 ye düştü.
Olacak gibi görünmüyor ,yaşayabileceğiniz ilişki sınırlı kalır.Güzel birkaç an sonra işi ciddiyete dökmek isterseniz tıkanacaktır.
Malum aileler yabancı da olsa iyi gözle bakmıyor böyle yaş farklarına.Ki ülkemizde durum daha vahim hale geliyor.

Ayni siniftayiz gozu hep ustumde bizim grubumuzdaydi beni sosyal medya hesaplarindan engellemis ama sinifta devamli bana bakiyor ne yapmak istiyor anlamadim

27 yaşındaki adam daha medeni davranamamış mı? Sosyal medyada engellemek nedir? Ne kadar çocukca... bence unutmaya bakın, 10 yaş gerçekten çok fazla...

evet haklısın çocuk gibi davranıyor
o zaman....? gerek var mı dadılık oynamaya.. canım boşver yaa.. tadını çıkar ama fazla beklentiye girme de diyebilirim ama yine incinen taraf sen olursun sonuçta. o yüzden kendine göre birini bul. ilşkide yaş farkı olmayan insanlar bile sorun yaşıyolar zaten. sen hiç standartların üstüne çıkma derim

Back
X