Yardım edermisinizzz?

Bence yaştan,benim de eşimle aramda 6 yaş var. Denge ancak kuruluyor.

sevgilim bana bizim mahalledeki ragıp amca gibisin dese kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartırım

gayet normal yani sinirlenmesi insan empati yapınca anlıyor

Ama teyzeler gibi bir dediğini 10 defa söylüyordu.
Allahtan tel de konuşuyorduk

Sorma valla ya biz olmasak napcaklardı hiççç bilmiyorum bak şöyle yap şunu şu şekilde yap demekten bir an düşünüyorum bunun kendi düşüncesi yok mu diye :)

tabi bende çok büyükmüşüm gibi konuşmayayım ama bu yaşlarda çok kararlı olmasını bekleme yani...ama ciddiyetini her zaman koru çocukça bir hareket yaptığında yakışıyormu senin gibi adama falan diye söylenebilirsin

Üzülme üzülme anlaşıyorsanız bazı şeyleri sorun etmeyebilirsin de ağlamak ne ya
Evet çok duygusal bir erkek arkadaşım varr ben kendimi duygusal zannederdim ama yok ben değilmişim. kavga edince falan ağlıyo insanın ilk başta hoşuna gidiyoda bu devamlı olunca noluyoruz diyo insan :)

Çaktırmadan alttan alttan lafını sok diyosun yani denicem bakalm :) sen kaç yaşndasn?

1 yaş çok farketmez.Yapısıyla alakalı

Ben bunu okumadım.21 yaşında mı?Eee zaten çocuk.Çok olgunluk bekleme.

bu kadar emin konusma bence,dunyada hersey olabilir hazirlikli olmalisin,bir bakmissin beni birakmaz dedigin adam arkasina bile donup bakmadan cekmis gitmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…