- 31 Temmuz 2016
- 101
- 16
- 18
- 32
- Konu Sahibi tuana951453
-
Yaa cidden çok karışık bir konu, 2 yıl düşünüp sonuç elde edememen çok normal.
Zeydar Dümen olarak cevabım: evladım salak salak işler yapıyor, kızlık zarınızı kaybediyor sonra ağlıyorsunuz. Ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksin. Bu deveyi güdememişsin belli, bunun tek bir yolu var, o zarı diktirirsin, pırıl pırıl yeni zarınla mutlu mesut gerdeğe girersin. Yok diktiremem dersen bu diyardan gitmek kalır ki o seçeneğe çok sıcak bakmıyorum. Bak dikkat edersen o zara ne yaptın diye sormuyorum çünkü alacağım cevaptan korkuyorum.
Arkadaşlar kimse ile iliskiye girmeden bi cehalet sonucu kızlık zarimı kaybetim. 2 yıldır düşünüyorum ne yapsam diye hiç bi sonuca varamadım ne yapmalıyım
Öneriniz ne ?
Sucsuz iken suçlu duruma düşmek istemiyorum insanlarin hep bi bahane gözü ile baktığını okuyorum. Büyük mü konuştum acaba bilmiyorum
Sucsuz iken suçlu duruma düşmek istemiyorum insanlarin hep bi bahane gözü ile baktığını okuyorum. Büyük mü konuştum acaba bilmiyorum
Cevap vermek zorunda değilsin sadece fikir yardımı istedim.fake kokuyo.
kibledim.
Teşekkür ediyorumSorun ne zarın yok diye ne kaybettin?
Iliski yasamadan önce kimseyle ilişki yasamadigini söyle zaten az çok anlar doğru söyleyip soylemedigini. Güvenmek ona kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?