Yardım edersiniz çok sevinirim

tuana951453

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
101
16
18
32
Arkadaşlar kimse ile iliskiye girmeden bi cehalet sonucu kızlık zarimı kaybetim. 2 yıldır düşünüyorum ne yapsam diye hiç bi sonuca varamadım ne yapmalıyım
Öneriniz ne ?

Yaa cidden çok karışık bir konu, 2 yıl düşünüp sonuç elde edememen çok normal.

Zeydar Dümen olarak cevabım: evladım salak salak işler yapıyor, kızlık zarınızı kaybediyor sonra ağlıyorsunuz. Ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksin. Bu deveyi güdememişsin belli, bunun tek bir yolu var, o zarı diktirirsin, pırıl pırıl yeni zarınla mutlu mesut gerdeğe girersin. Yok diktiremem dersen bu diyardan gitmek kalır ki o seçeneğe çok sıcak bakmıyorum. Bak dikkat edersen o zara ne yaptın diye sormuyorum çünkü alacağım cevaptan korkuyorum. Ama yine de gel muayene edeyim, belki de zar yerinde mutlu mutlu takılıyordur.

Yaa cidden çok karışık bir konu, 2 yıl düşünüp sonuç elde edememen çok normal.

Zeydar Dümen olarak cevabım: evladım salak salak işler yapıyor, kızlık zarınızı kaybediyor sonra ağlıyorsunuz. Ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksin. Bu deveyi güdememişsin belli, bunun tek bir yolu var, o zarı diktirirsin, pırıl pırıl yeni zarınla mutlu mesut gerdeğe girersin. Yok diktiremem dersen bu diyardan gitmek kalır ki o seçeneğe çok sıcak bakmıyorum. Bak dikkat edersen o zara ne yaptın diye sormuyorum çünkü alacağım cevaptan korkuyorum.

Kimse ile ilişkiye girmeden bir cehaletten dolayı kaybettim demiş :)

Arkadaşlar kimse ile iliskiye girmeden bi cehalet sonucu kızlık zarimı kaybetim. 2 yıldır düşünüyorum ne yapsam diye hiç bi sonuca varamadım ne yapmalıyım
Öneriniz ne ?

Hiç bir şey
İnan şu devirde evlenenlerin yarısından fazlası bakire değil.
Kızlar da değil, erkekler de değil.

Bu kadar büyütme.

Bir kaza sonucu kolunu kaybetsen , daha az üzülürdün gibi geldi .

Halbuki en az işlevsel parçan .

Sucsuz iken suçlu duruma düşmek istemiyorum insanlarin hep bi bahane gözü ile baktığını okuyorum. Büyük mü konuştum acaba bilmiyorum

Sucsuz iken suçlu duruma düşmek istemiyorum insanlarin hep bi bahane gözü ile baktığını okuyorum. Büyük mü konuştum acaba bilmiyorum

Suç ???

Evlilik arefesinde sana inanıp /inanmama ise dert ettiğin kısım . Evet ben evlilik öncesi cinsellik yaşayan çiftlerin bu konuda açık olmasından tarafımdır .Kadın ve erkek .

Ama yaşamadım dediğin halde sana inanmayan erkek , bunu sorun edip seni suçlayacaksa(!) zaten uzak dursun .

Sorun ne zarın yok diye ne kaybettin?

Iliski yasamadan önce kimseyle ilişki yasamadigini söyle zaten az çok anlar doğru söyleyip soylemedigini. Güvenmek ona kalmış.

Nasıl kaybediliyor onu anlamadım ben ...
Neyse konuya gelelim bazıları için önemsiz zar bazıları için çok önemli benim icinde önemli aslında ama ne dicem bilemedim diktirsen rahat edermisin için rahat olur mu ??

hayatına devam edeceksin normal bir şekilde.

seninle bunun için beraber olacak adamdan da yok diye sorun çıkarandan da kaçacaksın çünkü anlamsız birşey.
sorulmasına bile karşıyım ben ya neyse.

Back
X