ama daha yeniyim, yanlış yere yanlış bısey yazarsam kusura bakma
derdini söylemeyen derman bulamazmış,hayırdır neden bunaldınız?
o kadar çok şey varki...en çoğuda çok yalnızım yapayalnızım
Yanlız değilsin, nefes aldığın sürece de olmayacaksın,herşeyden önce yaradan varçok klasik gelebilir ama bu doğru ben yanlızlık hissettiğimde ona ellerimi açıp anlatıyorum:) deli de diyebilirsin:)) burda kimse kimseyi tanımıyor ama şu satte bi sürü insan neyin var diyorsa sen yanlız değilsin arkadaşım ,çevrende seni anlayan kimse olmayabilir ,kalabalıklar içinde yanlızlık çekiyor olabilirsin bunu hepimiz yaşıyoruz zaman zaman üzülme anlat başla birinden konu konuyu açar rahat ol
allah hepinizden razı olsun kızlar...sorunlarımı buraya yazayım
bi kere 6 yaşındayken babam öldü annemle ikimiz yaşıyoruz yapayalnızız
iş arıyorum bulamıyorum annem yaşlı haliyle çalışıyo üstelik kalp ameliyatı geçirdi çok riskli
24 yaşındayım sevgilim yok beni anlayan kimse yok
evde yapayalnız oturmaktan kafayı yicem(((
Başınız sağolsun,annenize çok geçmiş olsun , iş ve sevgili konusunda zamanı vardır canım, ne gibi işler arıyorsun mesela atıyorum şuan yaz mevsimi olduğu için marketler kasiyer arıyor vasıfsızda alıyorlar
iş arıyorum bulamıyorum annem yaşlı haliyle çalışıyo üstelik kalp ameliyatı geçirdi çok riskli
bence de kendini yalnız hissetmemelisin, babanı unut demek cok zor ama en azından artık o konuda elınden gelen yapabileceğin bir şey yok, arkasından dua etmekten başka..24 yasındasın ve sevgılım yok dıye uzuluyorsun ama sevgılı coook lazım olan bir şey degıl..elbet karsına doğru zamanda doğru kışı çıkacaktır herseyın hayırlısını dıle ve bence kendıne bıran once bır meşgale bul yanı eğer canın cok sıkılıyorsa ve annenın bu yaşta sizi geçindirmesinden rahatsızsan, işe once bir iş bulmak veya ek gelir sağlamakla baslayabılırsın? ya da arkadaşlarına, beraber gusel vakıt gecırdıgın ınsanlara daha fazla yönel, hıcbısey yapamıyorsan spora ver kendınıbirşeyler yap kendını geliştir mesela? cunku ılerde evlenıpte coluk çocuğa karısınca cok arayacaksın bu boş ve yalnız zamanları..ben sımdı koskocaman bir aaaaaaaaaaaaaah ahhh dıyorum.. :/
Ben 26 yaşındayım,ve bende çok küçükken babamı kaybettim. Gözlerimin önünde..
Ne kadar acı değil mi? Seni anlayabiliyorum,inan..
Bir dönem bende her şeyden ümidimi kesmiştim,odamdan kimse beni çıkaramıyordu. Olan anneciğime oluyordu.
Zaten babam yok,tek umudu bendim beni de perişan görünce içi acıyordu.
Sonra kendime geldim,işime devam ettim. Şuan oyuncak dükkanım var ben oyuncak satarak başladım,bildiğin sokak sokak geziyordum hiç de gocunmam. O sızı içimdeydi ama Rabbime ettiğim duaların hepsi kabul oldu ya,şükür diyorum binlerce şükür!
Sakın ümidini kaybetme,sen yalnız falan değilsin. Sarıl anneciğine kocaman:) Sarıl Rabbine,aç ellerini.. Bak nasıl huzura kavuşuyorsun.. Elinden elbette bir iş geliyordur,farkına var ve o yöne yönelt kendini. İş başvurularına cevap gelmiyorsa vardır bunda bir hayır de,pes etme ama.. Dayanman gerek güçlü bir insan olarak anılman pek güzel olmaz mı? Ben de çok kötü şeyler yaşadım,Rabbim eşimi çıkardı karşıma,hem de artık hiç ümidim yokken.. Kendi değerinin farkına var,yarın güzel bir güne başla. Kendine bak geç aynanın karşısına. Değerliyim,güzelim de. Deli desinler boşverBen öyle yapıyorum,laf yapıyorlar ama olsun ben kendimi iyi hissediyorum ya bu yeterli. Rabbim yardımcın olsun,dediklerimi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?