yardım ediiin lütfeen:((

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
kızlar çok bunaldım konuşacak dertleşecek birilerine ihtiyacım var
varmı benimle dertleşecek birileri sizin dertlerinizide dinleyebilirim
yeterki konuşacak birileri olsun...

allah hepinizden razı olsun kızlar...sorunlarımı buraya yazayım
bi kere 6 yaşındayken babam öldü annemle ikimiz yaşıyoruz yapayalnızız
iş arıyorum bulamıyorum annem yaşlı haliyle çalışıyo üstelik kalp ameliyatı geçirdi çok riskli
24 yaşındayım sevgilim yok beni anlayan kimse yok
evde yapayalnız oturmaktan kafayı yicem(((

o kadar çok şey varki...en çoğuda çok yalnızım yapayalnızım

Yanlız değilsin, nefes aldığın sürece de olmayacaksın,herşeyden önce yaradan var çok klasik gelebilir ama bu doğru ben yanlızlık hissettiğimde ona ellerimi açıp anlatıyorum:) deli de diyebilirsin:)) burda kimse kimseyi tanımıyor ama şu satte bi sürü insan neyin var diyorsa sen yanlız değilsin arkadaşım ,çevrende seni anlayan kimse olmayabilir ,kalabalıklar içinde yanlızlık çekiyor olabilirsin bunu hepimiz yaşıyoruz zaman zaman üzülme anlat başla birinden konu konuyu açar rahat ol

evin içinde günlerce yapayalnız ağlamaktan
anlatacak kimsem olmamasından
sorunlarla boğuşmaktan bıktım
çok ağır geliyr artık hayat yalnızlık çok ağır geliyor dayanamıyorum kızlar((

tek sığındığım rabbim zaten canım...
dua ediyorum bol bol...
sizlerede çok teşekkür ederim dinleyip yazdığını için

Başınız sağolsun,annenize çok geçmiş olsun , iş ve sevgili konusunda zamanı vardır canım, ne gibi işler arıyorsun mesela atıyorum şuan yaz mevsimi olduğu için marketler kasiyer arıyor vasıfsızda alıyorlar

allah razı olsun canım..4 yıllık işletme mezunuyum canım market filan heryerlere başvurdum
hiç bi yanıt alamadım 1 aydır bekliyorum

bence de kendini yalnız hissetmemelisin, babanı unut demek cok zor ama en azından artık o konuda elınden gelen yapabileceğin bir şey yok, arkasından dua etmekten başka..24 yasındasın ve sevgılım yok dıye uzuluyorsun ama sevgılı coook lazım olan bir şey degıl..elbet karsına doğru zamanda doğru kışı çıkacaktır herseyın hayırlısını dıle ve bence kendıne bıran once bır meşgale bul yanı eğer canın cok sıkılıyorsa ve annenın bu yaşta sizi geçindirmesinden rahatsızsan, işe once bir iş bulmak veya ek gelir sağlamakla baslayabılırsın? ya da arkadaşlarına, beraber gusel vakıt gecırdıgın ınsanlara daha fazla yönel, hıcbısey yapamıyorsan spora ver kendını birşeyler yap kendını geliştir mesela? cunku ılerde evlenıpte coluk çocuğa karısınca cok arayacaksın bu boş ve yalnız zamanları..ben sımdı koskocaman bir aaaaaaaaaaaaaah ahhh dıyorum.. :/

Ben 26 yaşındayım,ve bende çok küçükken babamı kaybettim. Gözlerimin önünde..
Ne kadar acı değil mi? Seni anlayabiliyorum,inan..
Bir dönem bende her şeyden ümidimi kesmiştim,odamdan kimse beni çıkaramıyordu. Olan anneciğime oluyordu.
Zaten babam yok,tek umudu bendim beni de perişan görünce içi acıyordu.
Sonra kendime geldim,işime devam ettim. Şuan oyuncak dükkanım var ben oyuncak satarak başladım,bildiğin sokak sokak geziyordum hiç de gocunmam. O sızı içimdeydi ama Rabbime ettiğim duaların hepsi kabul oldu ya,şükür diyorum binlerce şükür!
Sakın ümidini kaybetme,sen yalnız falan değilsin. Sarıl anneciğine kocaman:) Sarıl Rabbine,aç ellerini.. Bak nasıl huzura kavuşuyorsun.. Elinden elbette bir iş geliyordur,farkına var ve o yöne yönelt kendini. İş başvurularına cevap gelmiyorsa vardır bunda bir hayır de,pes etme ama.. Dayanman gerek güçlü bir insan olarak anılman pek güzel olmaz mı? Ben de çok kötü şeyler yaşadım,Rabbim eşimi çıkardı karşıma,hem de artık hiç ümidim yokken.. Kendi değerinin farkına var,yarın güzel bir güne başla. Kendine bak geç aynanın karşısına. Değerliyim,güzelim de. Deli desinler boşver Ben öyle yapıyorum,laf yapıyorlar ama olsun ben kendimi iyi hissediyorum ya bu yeterli. Rabbim yardımcın olsun,dediklerimi unutma

hep kızardım ben byle bunalıma girenlere yalnızım mutsuzum diyenlere
ben şimdi o haldeyim bi sevgilim vardı 2 yıldır sürüyordu..
birden hiç bi sebep yokken bıraktı beni o kadar ağır ve zor günler geçiridmki
hayatta belki en çok itediğim şey evlenip çoluk çocuk sahibi olmak
şu ana kadar o da olmadı elbette vardır bi zamanı biliyorum
ama öyle bunaldımki artık yazayım rahatlayım dedim

çok güzel bi eğitimin varmış,maşallah hemen pes etme devamlı başvuru yap gazetelerden internetten ,git cv bırak mutlaka biri dönecektir,şimdi sana kurslara git falan diyemiyorum çünkü farkındayım annene yük olduğunu düşünüyorsun,eve giren gelir belli,aa bak halk eğitim kurslarında hocalık sınavları oluyor yanılmyorsam muhasebe falan var işletme her h.eğitimde olmuyor ama bi baksan?

herşeyin farkındayım canım sizin gibi daha neler neler yaşayanlar vardır
belki benimdi daha hiç bişey değildir...hep dua ediyorum zaten 2 yıldır
asla isyan etmek istemiyorum ama sanki hiç bişey düzelmiyor((
ne güzel sizin karşınıza eşiniz çıkmış
benimde karşıma öyle birisi çıksada çekip çıkarsa beni şu hayatımdan

Canım sekreterlik vb rahat bulacağın işler de mi yok? ne mezunusun kpss denesen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…