- 27 Ekim 2014
- 52
- 8
- 13
- 34
- Konu Sahibi yakamoz_ve
-
Okuyor musunuz? Çalışıyor musunuz?
O halde hem açıktan okuyun hemde çalışın. Ne ablanıza ne de bir başkasına yük olmazsınız. Evlenmek için de acele etmeyin.Babam arkmda durmadgi icin okuyamadm ama smdi aciktan okuyorum
öncelikle başın sağolsun..
insanın hayatı yaptığı tercihler toplamıdır(bazen) sende tercihlerini öyle yap.. böyle biriyle beraber olmaya devam etme bence..
okul tahsilin nedir bilmiyorum. yaşın daha küçük.. annen vefat etmiş. babam arkadanda durmuyor.. onun için kendine garantiye aldıktan sonra evliliği düşün derim.. iyi bir iş, iyi bir eğitim, iyi bir eş adayından sonra evliliği düşünebilirsin..
Seviyorum nasil cikaricamo erkek müsveddesini hayatından çıkarıp,kendi ayaklarının üzerinde duracaksın..
Ailesi musade etmezmis izin vermezlermiskim izin vermezmiş seni istemeye onu anlamadım.
egitim durumunuz nedir? bi işe girip calışsanız.
olmadı devletin bi cok meslek edindirme kursları var onlara gidebilirsiniz.
caresiz degilsiniz. saglıklısınız. calışabilirsiniz.
Haklisinz ama bnu yapmya calistgmda bi cok engek bi cok laf duyuyorum dayanamiyorum
kapıyı ve yolu göster. bekleme yapmasın.Ailesi musade etmezmis izin vermezlermis
Evet ama ben hic bi zmn yapamadm bnu hayatm boyunca bosluktaym resmenhayat bazıları için daah zordur senin içinde çok zor, yaşın daha küçük , eğitim durumun nedir ? öncelikle kendini kendin kurtaracaksın kimseden medet umma , meslek edin ve ekonomik olarak kendini garantiye al, o sevgilinden de bi cacık olmaz , zaten kendinde güvenmiyorum diyosun hiç gerek yok öyle birine hayatında , öncelik kendin olmalı unutma
ıyı sev ozaman ne diyim..benım yerımede sev..Seviyorum nasil cikaricam
Seviyorum nasil cikaricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?