- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi yakamoz_ve
-
Başınız sağolsun. Sevgilinizde ayrılın, öyle adamla mutlu olunmaz. Daha mutlu olacağın huyu suyu güzel karakteri düzgün birini bulup evlenin. Tek aklıma gelen çözüm yolu bu oldu. Ama yanlış bir adamla evlenmeyin yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz..Merhaba arkadaslar artik ben bh isin icinden cikamiyorum yardim edin nolur ne yapicagmi bilmiyorum9 yasnda annemj kaybettim hayal meyal hatrliyorum 7 ay sonra babm evlndi ve iskence basladi bi suru sorunlar falan nyse dha sonra babam beni istemedi ve ortada kaldm ablmda kaliyorum ama kndmi kotu hssediyorum 20 yasindayim sadece bi sevglim var ama onada guvenmiyorum ben ailemle arknda duramam diyo istemeye gelemem izin vermezler dio kndiside astsbay oluck 6 aya kdr napicam blmiorum nasil bi yol izlemem gerekiyo hayatmda nolur yardm edin simdiden herkese cook tesekkur ederim
Saolun cozum oneriniz icin aksam kurtulucam ondanBaşınız sağolsun. Sevgilinizde ayrılın, öyle adamla mutlu olunmaz. Daha mutlu olacağın huyu suyu güzel karakteri düzgün birini bulup evlenin. Tek aklıma gelen çözüm yolu bu oldu. Ama yanlış bir adamla evlenmeyin yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz..
Saolun cozum oneriniz icin aksam kurtulucam ondan
Saolun iyiki varsiniz cok tesekkur ederimDoğru karar :)
Kendini topla, sağlam dur, okumaktan vazgeçme
Takılırsan, zorlanırsan biz buradayız hep, gel danış, konuşalım
Hayatının baharındasın, inan bana her şeyi yapacak gücün var
saolun bende bunu yaptım her ne kdar benm için acı olsada..Öncelikle başınız sağolsun. Konuya gelecek olursak "Ben ailemle arkanda duramam,istemeye gelemem izin vermezler" diyen bir sevgiliniz var ama sevdiğinin arkasında duramayacak adama sevgili denmez... Ne diye yanınızda şuan o zaman ? Daha fazla üzülmeden yol verin.
Merhaba arkadaslar artik ben bh isin icinden cikamiyorum yardim edin nolur ne yapicagmi bilmiyorum9 yasnda annemj kaybettim hayal meyal hatrliyorum 7 ay sonra babm evlndi ve iskence basladi bi suru sorunlar falan nyse dha sonra babam beni istemedi ve ortada kaldm ablmda kaliyorum ama kndmi kotu hssediyorum 20 yasindayim sadece bi sevglim var ama onada guvenmiyorum ben ailemle arknda duramam diyo istemeye gelemem izin vermezler dio kndiside astsbay oluck 6 aya kdr napicam blmiorum nasil bi yol izlemem gerekiyo hayatmda nolur yardm edin simdiden herkese cook tesekkur ederim
Haklisinz boyle yapmam gerekiyorÖncelikle başınız sağolsun. Konuya gelecek olursak "Ben ailemle arkanda duramam,istemeye gelemem izin vermezler" diyen bir sevgiliniz var ama sevdiğinin arkasında duramayacak adama sevgili denmez... Ne diye yanınızda şuan o zaman ? Daha fazla üzülmeden yol verin.
Asla guvenilmez, kendi kararlari olmayan, bencil ve halden anlamaz biri sevgiliniz...onada guvenmiyorum ben ailemle arknda duramam diyo istemeye gelemem izin vermezler dio
Saolun bnu gercekten yapmaya calisiyorum fakat olmuyor yaomakda gucluk cekiyorum
Asla guvenilmez, kendi kararlari olmayan, bencil ve halden anlamaz biri sevgiliniz...
Her ne olursa olsun bu kisiyle evlenmeyin...
Zor gununde sirt ceviren bir erkek, bir insan benim icin bitiktir...
Hataya dusmeyin...
Saolun tesekkur ederm ayrilcm gtmior ztenKesinlikle o adamı bırak.Adam mı dedim pardon büyük hata yaptım sevgilisinin arkasında durmayan adam mı olur be. Öncelikle başın sağolsun yaşadıkların hiç kolay değil ama kendi değerini de bil. O kişiden çok daha iyilerine layıksın seni el üstünde tutacak insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?