yardim ediinn

Başınız sağolsun. Sevgilinizde ayrılın, öyle adamla mutlu olunmaz. Daha mutlu olacağın huyu suyu güzel karakteri düzgün birini bulup evlenin. Tek aklıma gelen çözüm yolu bu oldu. Ama yanlış bir adamla evlenmeyin yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz..

Saolun cozum oneriniz icin aksam kurtulucam ondan

Doğru karar :)
Kendini topla, sağlam dur, okumaktan vazgeçme
Takılırsan, zorlanırsan biz buradayız hep, gel danış, konuşalım
Hayatının baharındasın, inan bana her şeyi yapacak gücün var
Saolun iyiki varsiniz cok tesekkur ederim

Öncelikle başınız sağolsun. Konuya gelecek olursak "Ben ailemle arkanda duramam,istemeye gelemem izin vermezler" diyen bir sevgiliniz var ama sevdiğinin arkasında duramayacak adama sevgili denmez... Ne diye yanınızda şuan o zaman ? Daha fazla üzülmeden yol verin.

saolun bende bunu yaptım her ne kdar benm için acı olsada..

Öncelikle yıllardır hayatın zorluğuna karşı direnmiş olmalısın ve senin bu zor zamanlarında bazı insanlar yanında olmuş bazıları ise seni istememiş ,olabilir ,bu insanların biraz da duygu ve merhametine dayanıyor .Kimse yanında olmasa da başa çıkmayı öğreneceksin ki yanında en azından ablan var ,babana ise bundan sonra nasıl davranacağını sen belirleyeceksin ,içinden nasıl geliyorsa .Sevgiline gelince belli ki gerçek anlamda sana destek çıkmıyor yine de karar senin ama önündeki yılları da düşün derim .Zamanla ,seni olduğu gibi kabul eden acına ortak olan iyi kalpli biri çıkabilir karşına sen kendi hayatına odaklan

[Saol"rocker_queen, post: 37531177, member: 634223"]Öncelikle yıllardır hayatın zorluğuna karşı direnmiş olmalısın ve senin bu zor zamanlarında bazı insanlar yanında olmuş bazıları ise seni istememiş ,olabilir ,bu insanların biraz da duygu ve merhametine dayanıyor .Kimse yanında olmasa da başa çıkmayı öğreneceksin ki yanında en azından ablan var ,babana ise bundan sonra nasıl davranacağını sen belirleyeceksin ,içinden nasıl geliyorsa .Sevgiline gelince belli ki gerçek anlamda sana destek çıkmıyor yine de karar senin ama önündeki yılları da düşün derim .Zamanla ,seni olduğu gibi kabul eden acına ortak olan iyi kalpli biri çıkabilir karşına sen kendi hayatına odaklan[/QUOTE]

Saolun bnu gercekten yapmaya calisiyorum fakat olmuyor yaomakda gucluk cekiyorum

Haklisinz boyle yapmam gerekiyor

onada guvenmiyorum ben ailemle arknda duramam diyo istemeye gelemem izin vermezler dio
Asla guvenilmez, kendi kararlari olmayan, bencil ve halden anlamaz biri sevgiliniz...
Her ne olursa olsun bu kisiyle evlenmeyin...
Zor gununde sirt ceviren bir erkek, bir insan benim icin bitiktir...
Hataya dusmeyin...

Saolun bnu gercekten yapmaya calisiyorum fakat olmuyor yaomakda gucluk cekiyorum[/QUOTE]

Haklısın çok zor ,yaşamayan bilemez ama katlanmak zorundasın yapamıyorum diye bir şey yok ,bu hayat ve malesef herkes mutlaka bir şeylerle sınanıyor bu hayatta .Gerekirse psikolojik destek alacaksın .Umarım güzel günler seni bekliyordur .Tüm iyilikler seninle olsun.

Saolun bnu gercekten yapmaya calisiyorum fakat olmuyor yaomakda gucluk cekiyorum

Haklısın çok zor ,yaşamayan bilemez ama katlanmak zorundasın yapamıyorum diye bir şey yok ,bu hayat ve malesef herkes mutlaka bir şeylerle sınanıyor bu hayatta .Gerekirse psikolojik destek alacaksın .Umarım güzel günler seni bekliyordur .Tüm iyilikler seninle olsun.[/QUOTE]

Allah yardimcin olsun zor bir hayatin var..Su erkek arkadas olayini duzene soksan mesela adama yol ver gitsin subay mi oluyor ne oluyorsa birak yani..

Suanda is guc olmadigi icin sen de kendini bagimli durumda hissediyor olabilirain.bak bi is bul eline para gecsin "ay cok seviyorumlari " unutursun.

Karsina sana deger verecek koruyup kollayacak en kotu zamainda yaninda olaca biri cikinca da evlenip mutlu mesut yasarsin.

Adam bastan cozutmus seviyorum meviyorum deme.boyle adam sevilir mi....

Asla guvenilmez, kendi kararlari olmayan, bencil ve halden anlamaz biri sevgiliniz...
Her ne olursa olsun bu kisiyle evlenmeyin...
Zor gununde sirt ceviren bir erkek, bir insan benim icin bitiktir...
Hataya dusmeyin...

Cabaliyam bnun icin saolun

Kesinlikle o adamı bırak.Adam mı dedim pardon büyük hata yaptım sevgilisinin arkasında durmayan adam mı olur be. Öncelikle başın sağolsun yaşadıkların hiç kolay değil ama kendi değerini de bil. O kişiden çok daha iyilerine layıksın seni el üstünde tutacak insanlara.

Saolun tesekkur ederm ayrilcm gtmior zten

Sizi isteyemeyecek olması sizinle evlenemeyecek olması anlamına geliyor hem hayatınızın bu döneminde zamanınızı kendinize göre ayarlayın asgari ücretle bi işe girseniz 900 küsür maaş alıcaksınız nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 1+1 bi eve çıksanız beşyüz lira eve gitse 400 lira cebinize harçlık kalıcak kendi hayatınızı kurun bi an önce Allah rahmet eylesin annenize durumunuz çok zor ama güçlü olun kendi ayaklarınızın üzerinde durmak sizede bi özgüven verecektir.Sonra sizi her halinizle seven sizi sahiplenen biri mutlaka çıkar karşınıza kendi ailenizi kurup içinizdeki tüm sevgiyi onlara verirsiniz.Kaldı ki asgari ücret alıp tek yaşayan çok arkadaşım var.

[Saost: 37572554, member: 470894"]Sizi isteyemeyecek olması sizinle evlenemeyecek olması anlamına geliyor hem hayatınızın bu döneminde zamanınızı kendinize göre ayarlayın asgari ücretle bi işe girseniz 900 küsür maaş alıcaksınız nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 1+1 bi eve çıksanız beşyüz lira eve gitse 400 lira cebinize harçlık kalıcak kendi hayatınızı kurun bi an önce Allah rahmet eylesin annenize durumunuz çok zor ama güçlü olun kendi ayaklarınızın üzerinde durmak sizede bi özgüven verecektir.Sonra sizi her halinizle seven sizi sahiplenen biri mutlaka çıkar karşınıza kendi ailenizi kurup içinizdeki tüm sevgiyi onlara verirsiniz.Kaldı ki asgari ücret alıp tek yaşayan çok arkadaşım var.[/QUOTE]

Saolun Desteğiniz icin hemen is baktm halada bakiyorum ilk isim bu olucak calismak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…