- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Ya biz görücü usulü tanıştık ondan böyle oluyor galiba aşk olsa arada hiç birşeyi gözü görmez insanın ama bilmiyorum fiziksel olarak zaten kötüyüm psikolojim de bozuldu ama napcaksın o da haklı yakışıklı yanında ben kötü kalıyorumKilo verilir de "seni her halinle sevmek zorunda da değilim" diyen adamla nereye kadar?
Allah korusun yarın birgün bir kaza geçirseniz, bir şey olsa adam direkt kaçacak demek ki. Benim için böyle bir söz ayrılık sebebi olurdu, yine de siz bilirsiniz.
Ya biz görücü usulü tanıştık ondan böyle oluyor galiba aşk olsa arada hiç birşeyi gözü görmez insanın ama bilmiyorum fiziksel olarak zaten kötüyüm psikolojim de bozuldu ama napcaksın o da haklı yakışıklı yanında ben kötü kalıyorumseni her halinle de sevmek zorunda değilim
Bu cümleden sonra tavsiye veresim gelmedi..
Bunları sürekli yapmak lazım ama,direncin kırılması için zaman lazım,por salonlarına gittim çok diyet yaptım olmadı.
Yürüyüş faydası olurmu kiBunları sürekli yapmak lazım ama,direncin kırılması için zaman lazım,
Başka yolu yok,
Şok diyetler falan da hikaye,
Spor ve diyetle de olmuyorsa doktora gidin,sorun başka yerdedir.
Görücü usulüyse sizi görmüştür sanırım göbek sonradan mı çıktı piyasaya? Dediği şey çok iğrenç ve bu lafın üstüne o öküz istiyor diye nasıl kilo verilir ya da verilmeli mi bilemiyorum...Ya biz görücü usulü tanıştık ondan böyle oluyor galiba aşk olsa arada hiç birşeyi gözü görmez insanın ama bilmiyorum fiziksel olarak zaten kötüyüm psikolojim de bozuldu ama napcaksın o da haklı yakışıklı yanında ben kötü kalıyorum
Spor diyet sürekli yapın,ama ömrünüzün sonuna kadar yapmak zorundasınız çünkü adam açık açık söylemiş sevmeyecek sizi başka türlü,Yürüyüş faydası olurmu ki
Görücü usulü de olsa olmaz. Bu cümleyi kuran biri ile mutlu olamazsınız.Ya biz görücü usulü tanıştık ondan böyle oluyor galiba aşk olsa arada hiç birşeyi gözü görmez insanın ama bilmiyorum fiziksel olarak zaten kötüyüm psikolojim de bozuldu ama napcaksın o da haklı yakışıklı yanında ben kötü kalıyorum
Acıkxası ben kendim de rahatsızım böylemgöbekli gelin olmak istemiyorum ayrıca hayat işte okuyordum evlenmek zprunda kaldım biz kadınlar zor bir hayatımız var. Önce kendim için hem bu saatten sonra ayrılamamGörücü usulüyse sizi görmüştür sanırım göbek sonradan mı çıktı piyasaya? Dediği şey çok iğrenç ve bu lafın üstüne o öküz istiyor diye nasıl kilo verilir ya da verilmeli mi bilemiyorum...
Ya biz görücü usulü tanıştık ondan böyle oluyor galiba aşk olsa arada hiç birşeyi gözü görmez insanın ama bilmiyorum fiziksel olarak zaten kötüyüm psikolojim de bozuldu ama napcaksın o da haklı yakışıklı yanında ben kötü kalıyorumherseyin soylemenin bi adabi vardir bu nasil konusma !!! biraz zayıfla seni her halinle de sevmek zorunda değilim... seni begenmediyse bas birini isteseymis
Spor diyet sürekli yapın,ama ömrünüzün sonuna kadar yapmak zorundasınız çünkü adam açık açık söylemiş sevmeyecek sizi başka türlü,
Hoş şimdi de sevdiği söylenemez de neyse,
Boy kilo kaç şu an,
Evlenmesem de çok mutlu olmucam okulumu bıraktım sevdiğimden vazgeçtim falan filan hayat zor unuttum zaman geçti üstünden şimdi çok güzel bir gelin olucamGörücü usulü de olsa olmaz. Bu cümleyi kuran biri ile mutlu olamazsınız.
tmm girucu usulu bi tanima asamasi vardir sonra nisan begnmesseniz bunlarvolmaz ha duyuldu artik nisan falan atamam diyisaniz bastan yanlis yapmisiniz seni verdiklerini kimseye soylemiceklerdiYa biz görücü usulü tanıştık ondan böyle oluyor galiba aşk olsa arada hiç birşeyi gözü görmez insanın ama bilmiyorum fiziksel olarak zaten kötüyüm psikolojim de bozuldu ama napcaksın o da haklı yakışıklı yanında ben kötü kalıyorum
Baştan beri biraz zayıfla diyordu şimdi yakışıklı damat yanına göbekli 64 kilo gelin olmuyor heö ben de zayıflamak istiyorum asış kendim içintmm girucu usulu bi tanima asamasi vardir sonra nisan begnmesseniz bunlarvolmaz ha duyuldu artik nisan falan atamam diyisaniz bastan yanlis yapmisiniz seni verdiklerini kimseye soylemiceklerdi
Kilolu görünmeyi ben de sevmiyorum,Acıkxası ben kendim de rahatsızım böylemgöbekli gelin olmak istemiyorum ayrıca hayat işte okuyordum evlenmek zprunda kaldım biz kadınlar zor bir hayatımız var. Önce kendim için hem bu saatten sonra ayrılamam
1 60
Kilom 64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?