Yardım edin ama boşanma olmaz

Merhaba kızlar benim derdim büyük ne olur boşanma dışında akıl verin 😪 çünkü mecburum...
Kızlar ben 3 yıl önce nisanlandim halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar nişanlık dönemin de her gece ağlıyor dum sürekli tartışıyor duk beni aramıyor sormuyor du 2 3 gün geçtikten sonra arıyordu kavga ediyorduk duk neyse ben kaç defa telefonunda beni aldatigina şahit oldum düğün gece si bile ve evlendik hamile kaldım beni 5 ay başka kızla aldattı ve sürekli bana kızlardan bahsediyor falan fistan ve üni ye gitmeyi düşünüyor ama ben ona zerre güvenmiyorum ve üstüne üstlük annesi babası erkek kardeşleri kız kardeşi birlikde yaşıyor uz bana ilgi zerre göstermiyor bir kızımız var şimdi evin yemeği temizliği hepsini ben yapıyorum zerre mutlu değilim ne yapacam ne yapacam çok çaresizim yardım edin😭😭😭
Baştan her şeyi hoş görmüşsün.Ne yapıyorsa yapmaya devam edecek.Anormal şeyleri normalleştirmişsiniz.Boşanmam diyorsanız yapacak bir şey yok böyle gelir böyle gider.🤷🏻‍♀️

Bu durumda kardeşim, kızım falan olsa, döve döve evime getirirdim.
Çok çaresiz hissettiği için kalıyorum diyor. Hiç mi fark etmiyorlar :/
Kızıyorum ama üzülüyorum.
Ailemin haberi yok söylemedim onlara çünkü biliyorum söylesem baristirmaya calisicaklar

Evet doguluyum 😪 çok mutsuzum stresten vücudumda kara kara lekeler çıktı hiç yaşama sevincim yok
Baştan sizi hiç uyaran olmadı mı ? Evlenmeden önce de yaşadıklarınızı anlatmışsınız.Bir arkadaşınız bir aile büyüğünüz hiç uyarmadı mı? şuanki durumunuzdan anneniz ya da en yakınınız kimse haberi var mı? bunları yasaya yasaya neden evlendiniz ne olacağını düşündünüz

Öğrenilmiş çaresizlik... Kendinize bunu yapmayın ailenizin istediğini yapmak zorunda değilsiniz 22 iseniz benimle yasitsiniz ve gerçekten bütün evin yükü sizde hizmetçi gibi falan hayır nisanliyken aldatmış evliyken aldatmış neden çocuk yaptınız gerçekten ? Sever ilgilenir arar diye mi ?!

Tüm bunlari okurken neden bosanamiyorsunuz onu anlamadim. Cocugunuza örnek olarak yasayacaginiz hayat cidden bu mu?
Çünkü akrabasıyla evli, çünkü oralarda kolayca boşanılmaz, çünkü büyük ihtimalle boşanırsa çocuğunu alamaz, çünkü ailesi dövmüyor sövmüyor ne boşanması der, en önemlisi de çünkü cesareti yok, yemiyor yani. Hatta babasına halasına beni evlendirdiğiniz adam bunları yapıyor akrabalığınızın hakkını verin el birliğiyle yaptığınız işi düzeltin, kocamı yola getirin diyecek kapasite de yok

Yani bosanma olmaz demissiniz eee baska cozum.kalmiyor ki
Ayrica ayri ev acamamak da aldatmak da gayet iyi birer bosanma sebebi
Kendi basinin caresine bakamaz misin?

Back
X