Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar mesajdan bana mı takıldınız sadeceNasıl yani
Hahah aynen yahu uckelebek iyi gidiyordu sonra patladiüçkelebek 45-50 sayfa boyunca sürdürebilmişti çifte hesap oyununu en azından. Bu üye üçüncü sayfada filan patladı.
önceden sevdigini söylemis malesef anlatamadımhalamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar
önceden sevdigini söylemis malesef anlatamadım
Abla yine karıştı ablaönceden sevdigini söylemis malesef anlatamadım
yandı devreler
Siz bunu kime yazdınız?halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar
Hatlar karisti herhaldeSiz bunu kime yazdınız?
sevdiğini söylememis kız eskiden sevmis demeye çalıştımSiz bunu kime yazdınız?
Merhaba kızlar benim derdim büyük ne olur boşanma dışında akıl verinçünkü mecburum...
Kızlar ben 3 yıl önce nisanlandim halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar nişanlık dönemin de her gece ağlıyor dum sürekli tartışıyor duk beni aramıyor sormuyor du 2 3 gün geçtikten sonra arıyordu kavga ediyorduk duk neyse ben kaç defa telefonunda beni aldatigina şahit oldum düğün gece si bile ve evlendik hamile kaldım beni 5 ay başka kızla aldattı ve sürekli bana kızlardan bahsediyor falan fistan ve üni ye gitmeyi düşünüyor ama ben ona zerre güvenmiyorum ve üstüne üstlük annesi babası erkek kardeşleri kız kardeşi birlikde yaşıyor uz bana ilgi zerre göstermiyor bir kızımız var şimdi evin yemeği temizliği hepsini ben yapıyorum zerre mutlu değilim ne yapacam ne yapacam çok çaresizim yardım edin![]()
Kız doğru söyle hesapları mı karıştırdın?halamın oğluyla bilmiyorum asikdim önceden çok seviyordum lise yi bitirdim görücü usulü evlendik kızlar
HahahahahdkaajhskahdNe yaptığını ne zaman anlayacak acaba. Çok merak ediyorum.
yok kız alintilari yapamadimKız doğru söyle hesapları mı karıştırdın?
Ee yapma sen de konuşmuyorsa konuşmasınEmin olun bir evin işini yapmasam yada az geç kalksam yüzünü eksitiyor konuşmuyor offf bilmiyorum eşim ise beni takmıyor
Bak doğru söyle biz bizeyiz şurdayok kız alintilari yapamadim