• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin arkadaşlar:((

tolerant

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
42
0
6
Ankara
eşimle 4 yıldır evliyiz ve 2 tane çocuğumuz var. birbirimizi çok seviyoruz fakat benim annem ve babam eşimi bir türlü sevemedi ve hep arkasından konuşuyorlar. bir gün ipin ucunu kopardılar ve eşimin yüzüne ondan nefret ettiklerini söylediler. eşimde haliyle çok kırıldı ve onlarla görüşmek istemiyor. velhasıl zaman geçti benim aralarını yapma çabalarım sonucu durum biraz iyileşti fakat eşim hala unutamadı olanları.. biz annemlerle aynı şehirde yaşamıyoruz şu ana doğum iznindeyim fakat annem durmadan arayıp gel yanımda kal biraz -tabi eşim olmadan-diyor. bende bahaneler buluyorum anne ya çocuklar çok huysuz sizi rahatsız ederler.falan filan..tabi yüzlerine diyemiyorum gelsem sanki huzurmu vereceksiniz yine konuşup durursunuz diye. eşimde gitmemi istemiyor beni bırakıp neden gidiyosun ne biçim ailen var diye. arada kaldım benim gibi kendi ailesiyle sorunu olan varmı bilmiyorum. her iki tarafı idare etmekten bıktım artık..

eşim isteksiz şekilde tamam diyor fakat ben ailemin eşimi istememelerinden bıktım sırf onlara ders olsun diye eşimi sevdiğim için gelmiyorumu göstermek istiyorum. ama vicdanımda da anne babadır diye sıkıntı var. eşime o kadar çok şey söylediler ki küfürler ettiler zavallının kalbi çok kırıldı buna rağmen o tamam diyor ama benim ailem onu istemiyor ne yazıkki:((

eşim isteksiz şekilde tamam diyor fakat ben ailemin eşimi istememelerinden bıktım sırf onlara ders olsun diye eşimi sevdiğim için gelmiyorumu göstermek istiyorum. ama vicdanımda da anne babadır diye sıkıntı var. eşime o kadar çok şey söylediler ki küfürler ettiler zavallının kalbi çok kırıldı buna rağmen o tamam diyor ama benim ailem onu istemiyor ne yazıkki:((

siz ailenize giderken il dışına eşinizi bırakıp mı gidiyosunuz?

:53::53::53: aılenızın esınızle ne alıp veremedıgı var acaba? esınızle mutlu bı ewlılıgınız var dıye mı bu kadar kinliler ona? bu neyın nefretı bu kadar :26::26::26:

ya herşeyi çok büyüten yapı gereği devamlı kavga etmeyi seven insanlar..birde kültür farklılıkları var.ama benim eşimi çok sevmemi kıskanıyorlarmı bilmiyorum devamlı sanki ben evli değilmişim gibi davranıyorlar. herşeye beni de dahil ediyorlar devamlı onlara para vermemi onlara sık sık gitmemi bekliyorlar. evimde olan biten herşeyi bilmek istiyorlar. kendimi geri çektim onlardan bundan çok rahatsızlar. ama onları seviyorumda sonuçta ailem onlara nasıl davranacağımı bilemiyorum

ailede bir yere kadar kusura bakma ama.
empati yap ; aynı şeyi kv-kp senin yüzüne "ssenden hoşlanmıyoruz" deseydi.
yüzlerini görmek istemezdin eminim.hatta çocuklarını bile göndermezdin eşinle kendin gitmediğin gibi.:ssz:

eşini sevdiysen aile bir adım geride kalmalıdır.

senin ailen artık eşin ve çocukların. dört duvar arasında konuşulan yapılan da orda kalır. ne diye senin evini merak ediyorlar detaylı anlatmanı bekliyorlar.:19:

ya herşeyi çok büyüten yapı gereği devamlı kavga etmeyi seven insanlar..birde kültür farklılıkları var.ama benim eşimi çok sevmemi kıskanıyorlarmı bilmiyorum devamlı sanki ben evli değilmişim gibi davranıyorlar. herşeye beni de dahil ediyorlar devamlı onlara para vermemi onlara sık sık gitmemi bekliyorlar. evimde olan biten herşeyi bilmek istiyorlar. kendimi geri çektim onlardan bundan çok rahatsızlar. ama onları seviyorumda sonuçta ailem onlara nasıl davranacağımı bilemiyorum

kusura bakmayın sızı uzmek ıstemem ama boyle aılelerı gorunce kendı aıleme tapasım gelıyor. aıle atsan atılmaz satsan satılmaz ama esınıze bu sekılde davranılmasına musaade etmeyın hele hele haksız yere.. eger bas edemıyorsanız da mesafenızı koyun yani..bı ınsanın aılesıne karsı bu sekılde tavır almasını destekledıgım ıcın kendımı ne kdr tuhafta hıssetsemde , sız de artık bı aılesınz ve mutlu gıden evlılıgınız, tum bunları haketmeyen bı esınız var onada günah..:31:

cnm senin ailen artık eşin ve çocukların kusura bakma ama annen ve baban haddini aşmış ne demek torunlarının babasına kızının eşine senden nefret ediyoruz demek...

ya kv kp sana aynı şeyi söyleselerdi... sevmeseler bile sırf arada sen varsın çocukların var diye susmaları gerekirdi...

peki eşini sevmemelerinin nedeni? gerçi sende sorun etseydin 3 tane çocuk yapacaksın sen mutluysan eşini ezdirme... arada kalacaksın ama sen idare edeceksin cnm eşini bırakıp bence annenin yanına gitme ama telefonda konuşun ama eşine birşey derse eşin hakkında konuşturma....

Back
X