• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin bana nolurr:((

elifey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
210
4
46
Antalya
Kızlar çok zor durumdayım kafam çok karışık:( Bi sevgilim var çok yakışıklı uzun boylu kaslı karizmatik biri kişiliği bazı kusurları dışında çok düzgün bölümü çok iyi ailesi çok iyi bana çoook aşık ölüp bitiyo her istediğimi yapıyo sadece bazı konularda kısıtlaması dışında çokçok iyi biri..Kısıtlamaları ise açık giydirmemek ,facebook kullandırmamak gibi şeyler yani çok taktığım şeyler değil ama mesela bi garsona siparis verirken gülümsememi bile kıskanıyo yada onun bi arkadaşı espri yapıyo gülüyorum diye kıskanıyo onun yanında topukluyla şık bi şekilde geziyorum ama okula topuklu giyme diyo..:(..Kafayı yicem artık daraldım dedim kaç kez ayrılık lafı ettim senden vazgeçemem diyo ama kıskanma huyumun değişmesini benden bekleme diyo ben değişemem diyo. Kaç kere soğudum galiba senden dedim tersliyorum bişey diyo bi git yaa diyorum bi süre yazışmayalım diyorum ben sensiz duramam diyo beni sevmesende severim seni diyo o öyle diyince kendime kızıyorum ama napim sanki içimde his kalmadı..Hadi ona katlandım diyelim ama ben bu zamana kadar hep birlikte gülüp eğlendiğim konuşmaktan bıkmadığım konuların bitip tükenmediği bi sevgilimin olması hayalini kurardım ama sevgilim birlikteyken genelde susuyo konuşuyosada iltifat ediyo öpüyo seni çok seviyorum herkesden çok filan..Benim için en yakın arkadaşından vazgeçti sırf ben sevmiyorum o çocuğu diye..Yani kısacası çok iyi biri ama ben sıkılıyorum yanında eğlenemiyorum kız kıza dışarı çıktığımda bile sürekli mesaj atıyo kızların yüzüne bile bakamıyorum . Bigün ayrılcam kesin diyorum iki dk sonra olmaz evlenirim ben bununla diyorum napıcam ben şimdi bide şimdi uzaktayız araya tatil girdi iki haftadır görüşemiyoruz acaba uzalıkan mı böyle oldum soğudum yardım edin kızlarr:43::43::43 Şimdi içimde his yok diye ayrılıp tatil bitince onu görünce pişman olmakta istemiyrum sonuçta bidaha onun kadar iyisini asla bulamam ama çook soğudum nolur bi çaree:43::43:

Cnm bence acele etme kendine zaman ver ve düşün onu hala seviyor musun eğer seviyosan zamanla düzelir güzelce konuş belki anlar düzeltmeye çalışır

yani anlattığın kıskançlıklar benim tocam da da vardı ama ben dert etmedim hiç mesela evlenene kadar facebook kullanmadım
o bir adamla konuşurken benim lafa karışmama kızar mesela ama ben tocamı seviorum bunlar dokunmuo bana
senin şu anda onu sevip sevmediğini iyice düşünmen lasım
he bi de yanında sıkılıorum demişsin işte bu konu önemli
yanında sıkıldığın bi insanla nereye kadar gidebilirsin bilmem??
hangisi ağır basıo kıskançlığımı yoksa sıkılmanmı ona göre karar verebilirsin

Ya başlarda bende çok seviyodum bi dönemimiz çok şiddetli kavgalarla geçti oda hep kıskançlık krizleri yüzünden şimdi tam o dönemi atlattık ben soğumaya başladım neden bilmiyorum..Tekrar görsem onu sevdiğimi anlasam bile yine cafeye oturduğumuz anda nargilesiyle meşgul olup benim zorlamamla konuşmasını istemyorum oda hakl olabilirhergün görüşüyoruz hatta bunun için birbirimize zaman verelim iki gün görüşmeyelim konuşcaklarımız biriksin dedik yine yok.. Resmen konuşcak konular aynı mekanlar aynı monotonlaştık..:(

Bu monotonlasma bendede vardi bi ara ama gecti, berabr bisiler yapmaya calis tiyatroua gidin, dans kursuna yazilin, spor derslerine gidin beraber, degisik seyler yaptikca konusacak seylerinizde articak bence

Ya başlarda bende çok seviyodum bi dönemimiz çok şiddetli kavgalarla geçti oda hep kıskançlık krizleri yüzünden şimdi tam o dönemi atlattık ben soğumaya başladım neden bilmiyorum..Tekrar görsem onu sevdiğimi anlasam bile yine cafeye oturduğumuz anda nargilesiyle meşgul olup benim zorlamamla konuşmasını istemyorum oda hakl olabilirhergün görüşüyoruz hatta bunun için birbirimize zaman verelim iki gün görüşmeyelim konuşcaklarımız biriksin dedik yine yok.. Resmen konuşcak konular aynı mekanlar aynı monotonlaştık..:(

ooo daha dur canım benim şimdi böle diosan yarın öbür gün nasıl evlencen :1:
mesela tavla oynayın ya da çift arkadaşlarınız varsa birlikte takılın arada sırada
bunlar da işe yarıo

uzaktayken ayrılma bence pişman olma ihtimalin çok yüksekk. evet biras fazla kıskançmış ama aşılmicak şeyler diil bunlar , çünkü o senin için fedakarlık yapan biri anlattığın kadarıylaa :34:

Kizlar n0b0dy arkadasin onerisiyle dun dans kursuna gidelim dedim . Onun bi erkek arkadasi bize onermisti bu kursu gelin filan diye onu soyledim sen nerden hatirliyosun o cocuguu hic unutulmamiss gibi tepkiler veriyo ben iliskimiz icin bisiler dusunuyorum dedigine bakin dayanamadim lafi ayriliga getirdim sorun sana guvenmemem degil benim hastalikli bi dusunce yapim var diyo sorun bende ama biraz sabretsen asicam bunlari diyo..bende biraz zaman vermeye caliscam . Ama bazen dayanamicak gibi oluyorum ayrilalim diyorum sonra o yaziyo yada ben yaziyorum ayrilmiyoz yani ama iliski yipraniyo oyuncak ettik:(( ayrilalim desem aninda pisman oluyorum benim icin boyle seyler yapan insan bidaha karsima cikmaz..Bu arada arkadasin biride kiskanilmak istiyorum diye mesaj atmis herkesin derdi baska yahu:D

Kizlar n0b0dy arkadasin onerisiyle dun dans kursuna gidelim dedim . Onun bi erkek arkadasi bize onermisti bu kursu gelin filan diye onu soyledim sen nerden hatirliyosun o cocuguu hic unutulmamiss gibi tepkiler veriyo ben iliskimiz icin bisiler dusunuyorum dedigine bakin dayanamadim lafi ayriliga getirdim sorun sana guvenmemem degil benim hastalikli bi dusunce yapim var diyo sorun bende ama biraz sabretsen asicam bunlari diyo..bende biraz zaman vermeye caliscam . Ama bazen dayanamicak gibi oluyorum ayrilalim diyorum sonra o yaziyo yada ben yaziyorum ayrilmiyoz yani ama iliski yipraniyo oyuncak ettik:(( ayrilalim desem aninda pisman oluyorum benim icin boyle seyler yapan insan bidaha karsima cikmaz..Bu arada arkadasin biride kiskanilmak istiyorum diye mesaj atmis herkesin derdi baska yahu:D

e tabi dozu var herşeyin
benimde kıskanılmak hoşuma gider ama boğulursam naparım bilemiyorum
napmayı düşünüosun şimdi???

Biraz zaman vericem canim sonucta nefret etmiyorum sevgim hala var sadece bazen sinirimden katlanamicak gibi oluyorum o kadar.. Biraz zaman gecsin hala ayni olursa bakicam sevgilim icin deger diyebiliyosam devam edicem dayanamiyorum dersem kotu son:(( zamanla gorcez bakalim canim senin kocanin dayanamadigin kiskancliklari neler!?

Son düzenleme:

cnm kendisi aşacağını söylemiş sürekli birlikte olduğunuzdan dolayı sıkılmış olabilirsin bence biraz zamana bırak özlem bazen iyi gelir ayrılırsan pişman olma sonra önemli olan birbirinize olan sevginiz ve bence bu halledilebilecek sorunlar biraz zaman..

cnm kendisi aşacağını söylemiş sürekli birlikte olduğunuzdan dolayı sıkılmış olabilirsin bence biraz zamana bırak özlem bazen iyi gelir ayrılırsan pişman olma sonra önemli olan birbirinize olan sevginiz ve bence bu halledilebilecek sorunlar biraz zaman..

Dogru soyluyosun canim bende oyle dusundum ayrilsam pisman olcagima eminim sonucta kusursuz insan yok onunda sorunu bu Allah daha kotusunu vermesin bu bi sekilde atlatilir insallah..ama taktigim nokta onunla otururken simdi sunu desem kiskanir bunu desem kizar korkusuyla iki kelime edemiyorum oda yapisi geregi suskun eglenemiyoruz diye dert ediyodum baska onerileriniz vat mi tavlayi oynamayi dusuncem mesela onun gibi..

Biraz zaman vericem canim sonucta nefret etmiyorum sevgim hala var sadece bazen sinirimden katlanamicak gibi oluyorum o kadar.. Biraz zaman gecsin hala ayni olursa bakicam sevgilim icin deger diyebiliyosam devam edicem dayanamiyorum dersem kotu son:(( zamanla gorcez bakalim canim senin kocanin dayanamadigin kiskancliklari neler!?

mesela geçen gün bakkaldan sigara alıyodu bende yanındayım bişeyler konuştular sonra bende lafa girdim bişey söledim vay efendim neden lafa karışmışım falan
faceye çok takılıo mesela o kim bu kim nerden tanıştın falan bisürü arkadaşımı engelledim mecburen
ve tayt giymeme izin vermiyo :(
ama ben yine de tocamı çooook seviorum :16:
inşallah siz de sorunlarınızı halledip ciddi başlangıçlar yaparsınız

kızlar çok zor durumdayım kafam çok karışık:( bi sevgilim var çok yakışıklı uzun boylu kaslı karizmatik biri kişiliği bazı kusurları dışında çok düzgün bölümü çok iyi ailesi çok iyi bana çoook aşık ölüp bitiyo her istediğimi yapıyo sadece bazı konularda kısıtlaması dışında çokçok iyi biri..kısıtlamaları ise açık giydirmemek ,facebook kullandırmamak gibi şeyler yani çok taktığım şeyler değil ama mesela bi garsona siparis verirken gülümsememi bile kıskanıyo yada onun bi arkadaşı espri yapıyo gülüyorum diye kıskanıyo onun yanında topukluyla şık bi şekilde geziyorum ama okula topuklu giyme diyo..:(..kafayı yicem artık daraldım dedim kaç kez ayrılık lafı ettim senden vazgeçemem diyo ama kıskanma huyumun değişmesini benden bekleme diyo ben değişemem diyo. Kaç kere soğudum galiba senden dedim tersliyorum bişey diyo bi git yaa diyorum bi süre yazışmayalım diyorum ben sensiz duramam diyo beni sevmesende severim seni diyo o öyle diyince kendime kızıyorum ama napim sanki içimde his kalmadı..hadi ona katlandım diyelim ama ben bu zamana kadar hep birlikte gülüp eğlendiğim konuşmaktan bıkmadığım konuların bitip tükenmediği bi sevgilimin olması hayalini kurardım ama sevgilim birlikteyken genelde susuyo konuşuyosada iltifat ediyo öpüyo seni çok seviyorum herkesden çok filan..benim için en yakın arkadaşından vazgeçti sırf ben sevmiyorum o çocuğu diye..yani kısacası çok iyi biri ama ben sıkılıyorum yanında eğlenemiyorum kız kıza dışarı çıktığımda bile sürekli mesaj atıyo kızların yüzüne bile bakamıyorum . Bigün ayrılcam kesin diyorum iki dk sonra olmaz evlenirim ben bununla diyorum napıcam ben şimdi bide şimdi uzaktayız araya tatil girdi iki haftadır görüşemiyoruz acaba uzalıkan mı böyle oldum soğudum yardım edin kızlarr:43::43::43 şimdi içimde his yok diye ayrılıp tatil bitince onu görünce pişman olmakta istemiyrum sonuçta bidaha onun kadar iyisini asla bulamam ama çook soğudum nolur bi çaree:43::43:

canım bence senin sorunun kıskançlık değil:) sen kendin sıkılmaya baslamıssın onun sevgisinden yani kaybetme korkun yok hep peşinde:) buyüzden bence acele etme tatilden sonra birazdaha görüşmeye devam et ve sürekli görüştüğümz için sıkılıyorum konuscak konu yok hergün aynı yer ve aynı sohbetler bunaldım diye anlat kırmadan.. Mekan değiştirin farklı yerlere gidin gezin oraları anlatın birbirinize nebiliyim arkdaslarla görüşün oyunlar oynayın:) vs ama baktın hala fikirlerin değişmiyor uzatmanında anlamı yok sıkldğn konu bulamadğn adamla bir ömürü nasıl paylaşıcaksın

ya ne varki bunlarda.. bırak kullandırmasın canım çok mu lazım face book illeti sana
bırak garsona gülümseyerek cevap vermene kızsınn ne var ki yani bırak tpuklu giydirmesin.
adam bunları keyfinden değil seni deli gibi sevdigi kıskandığı için yapıyor..
ama su yanlış onun erkek arkadaşından vazgeçmesi felan böyle bir şeyi neden istiyorsun.. sen yokken onlar vardı yanında..
birazda araya uzaklık girmiş dur bakalım bi görüşün.. o zaman anlarsın svip sevmediğini hızlı bir karar verme pişman olursun.. burada da arkadaşlarım demiş zaten..
birde sürekli kendine seviyorum mu acaba diye sorgulama takıntı halina getirme. sevsen bile bunu hissedemez olursun :31:

Kizlarr ya ayrildik bittii saka gibi inanamiyorum yaa hemde benim yuzumdennn:((( mesajlasiyoduk napiyosun dedim arkadaslayim dedi ee baska dedim kizlarla alem yapiyoz sanki ask ne baskasi :D dedi benimde kafam atti ben bu lafi desem dunyayi zindan eder basima bende bende erkeklerle alem yapiyorum dedim ona bi sinirlendi kizdi sen dedin diye dedim bak gor nasil oluyomus dedim ayni sey degil diyo ben gulerek soyledim saka oldugu belli diyo ne alaka asil piskin gibi gulmesi beni sinir etti..bu sacma konu uzadi uzadi telefonu kapatiyorum artik yazma dayanamiyorum senin sacma hareketlerine dedi kapatinca ben.daha bi delirdim demedigim hakaret kalmadi sen hastaasinn ama ben hasa bakicin degilim senle baskasi ugrassin yuzunu bile gormek istemiyorumm defoll tarzinda uzun uzun mesajlar:(( acti telefonu ve tamam hoscakal dedi iki dk sonra sen beni tanidigina pisman olsanda ben pisman degilim hep asik oldugum elif olarak kalicaksin umarim benden iyilerini bulursun dedi bende kalpsiz gibi demin hoscakal demistin ne simdi bu dedimm:(( oda demedim say gorusuruz dedi ve bittiii saka gibi yaa napicam ben simdi kizlarr ayrilmak isteniyordum ama bunca hakaretler sonunda birlessek eskisi gibi olur muyuz cok kotuyum coookkkkk:(((((

Kizlar nolur bi akil verin mesaj atayim mi atmazsam o gece illa ki atar biliyorum o sekilde uyuyamaz ama su anda ben duramiyorum..barissak yine ayni kavgalar olursa diye korkuyorum cunku cok yoruldum ama bi yanimda ayrilma diyo napicam ben yaa:((

Bu kadar kıskançlığı herkes kaldıramaz yani ben olsam kaldıramam açıkcası bana çok ağır gelir böyle şeyler.
İyi düşün ömrünü böyle geçirebilecek misin? Sevgi herşey demek değil...

ıhtıycınız olan sadece zaman onada kndınede zaman ver canım acele etme bıseyler ıcın kısknclıgı bıraz dııl bayagı bı fazlymıs evet ama tatılde sakın ayrlma kzlrn dedklerını okumadm sadecesenın yardm edın cglıgının altndakılerı okudum ama sana sunu solım psmn olursan daha kotu gelmesnı bekle bseeyler ıcın ve bu kadr ıyı bı cocugu kacrcm dıe dusunme sevıosn kacrma sadece kalbını de dnle

Sagolun kizlar yanimda oldugunuz icin simdilik baristik ama bakalim yanina gidene kadar mesafeli olcam biraz zaman gecsin bakalim dayanamiyorum dersem birakirim omur boyle gecmez haklisiniz.. Gelismeleri yazicam tekrar cok sagolunn

Back
X