Kızlar çok zor durumdayım kafam çok karışık
Bi sevgilim var çok yakışıklı uzun boylu kaslı karizmatik biri kişiliği bazı kusurları dışında çok düzgün bölümü çok iyi ailesi çok iyi bana çoook aşık ölüp bitiyo her istediğimi yapıyo sadece bazı konularda kısıtlaması dışında çokçok iyi biri..Kısıtlamaları ise açık giydirmemek ,facebook kullandırmamak gibi şeyler yani çok taktığım şeyler değil ama mesela bi garsona siparis verirken gülümsememi bile kıskanıyo yada onun bi arkadaşı espri yapıyo gülüyorum diye kıskanıyo onun yanında topukluyla şık bi şekilde geziyorum ama okula topuklu giyme diyo..
..Kafayı yicem artık daraldım dedim kaç kez ayrılık lafı ettim senden vazgeçemem diyo ama kıskanma huyumun değişmesini benden bekleme diyo ben değişemem diyo. Kaç kere soğudum galiba senden dedim tersliyorum bişey diyo bi git yaa diyorum bi süre yazışmayalım diyorum ben sensiz duramam diyo beni sevmesende severim seni diyo o öyle diyince kendime kızıyorum ama napim sanki içimde his kalmadı..Hadi ona katlandım diyelim ama ben bu zamana kadar hep birlikte gülüp eğlendiğim konuşmaktan bıkmadığım konuların bitip tükenmediği bi sevgilimin olması hayalini kurardım ama sevgilim birlikteyken genelde susuyo konuşuyosada iltifat ediyo öpüyo seni çok seviyorum herkesden çok filan..Benim için en yakın arkadaşından vazgeçti sırf ben sevmiyorum o çocuğu diye..Yani kısacası çok iyi biri ama ben sıkılıyorum yanında eğlenemiyorum kız kıza dışarı çıktığımda bile sürekli mesaj atıyo kızların yüzüne bile bakamıyorum . Bigün ayrılcam kesin diyorum iki dk sonra olmaz evlenirim ben bununla diyorum napıcam ben şimdi bide şimdi uzaktayız araya tatil girdi iki haftadır görüşemiyoruz acaba uzalıkan mı böyle oldum soğudum yardım edin kızlarr
:43 Şimdi içimde his yok diye ayrılıp tatil bitince onu görünce pişman olmakta istemiyrum sonuçta bidaha onun kadar iyisini asla bulamam ama çook soğudum nolur bi çaree