Yardım edin bana önemli

Mai39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
6
2
1
Arkadaşlar eşim askerde 2.5 ayı kaldı ama ben çok zor durumdayım ev kira bende tek başımayım eşimin kalanın gününü paraya çevrilmesini istiyorum sizce ne yapabilirim nolursunuz bana bi uardım edin

Arkadaşlar eşim askerde 2.5 ayı kaldı ama ben çok zor durumdayım ev kira bende tek başımayım eşimin kalanın gününü paraya çevrilmesini istiyorum sizce ne yapabilirim nolursunuz bana bi uardım edin
Zor durumunuz maddi olarak değil sanırım psikolojik mi?

Zor durumunuz maddi olarak değil sanırım psikolojik mi?
Evet ya ben kendi ailem orda kalmamı eşimin ailesi onlarla kalmamı istiyor anlatamayacağım kadar kötü herşey çözüm bulmaya çalışıyorum ama yok çalışmıyorum

Evet ya ben kendi ailem orda kalmamı eşimin ailesi onlarla kalmamı istiyor anlatamayacağım kadar kötü herşey çözüm bulmaya çalışıyorum ama yok çalışmıyorum
Son 2.5 ay kalası neden bu tarz problem çıkarmış ki aileler onu anlayamadım🤔

İşte bilgisi olan yok mu acaba genel kurmay a dilekçe filan mı yazsam acaba arkadaşlar
Çok bi zamanda kalmamis aslinda
Siz calismiyor musunuz
Ailenize gitseniz bu iki ay boyunca
Kira yardimi yapabilir mi aileniz ?

Çok bi zamanda kalmamis aslinda
Siz calismiyor musunuz
Ailenize gitseniz bu iki ay boyunca
Kira yardimi yapabilir mi aileniz ?
Derdim de kira değil aslında iki aile arasında kalmak eşime gitme diye yalvarmıştım oda gittiği için pişmanda iş işten geçti normalde gittiği yere taşıncakttım ama şırnakta

Derdim de kira değil aslında iki aile arasında kalmak eşime gitme diye yalvarmıştım oda gittiği için pişmanda iş işten geçti normalde gittiği yere taşıncakttım ama şırnakta
Iki ay daha sabredin kalmamis zaten
Burdan söylemek kolay geliyor bize tabi :/

Net tavrınızı koyun o zaman. Ben kendi evimde kalacağım. İsterseniz buyrun benim misafirim olun diye.

ya kendi evine gececeksin yada sabredeceksin baska cikar yol yok askerligi paraya cevirmek diye birsey yok maalesef.

Maalesef öyle bir şey yok. Kendi eviniz yok mu? Geçin evinize nasılsa herkes öyle ya da böyle kusuyor.

ev kira derken?konuyu bi türlü toparlayamdım kafamda.yaşın kaç.çocuğun varmı.eşine gitme dediğinde eşinin askere gitmeme gibi bir şansı varmıydı.aileler aynı şehirdemi.

Ben konudan hiçbişey anlamadım. Kira var diye mi ailelerde kaldınız. E siz evde olmayınca o kira işlemiyor mu? Paraya çevirme işini hiç anlamadım.

Gitmeyin kendi ailenizde kalın, ailem göndermedi bende bi düzen tutturmuşum sen gelene kadar orda rahat ettim rahatımı bozmak istemedim diyin eşinize de.

İşte bilgisi olan yok mu acaba genel kurmay a dilekçe filan mı yazsam acaba arkadaşlar
Okuduğum en ilginç yardım taleplerinden biri.
Yazdım, yazdım sonra sildim.

Evlilik önemli. Evlenme yetisi daha da önemli..

Neden calısmıyorsunuz?

Back
X